Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום עבודה פורה לטובה, ולרעה.

MR.sUB
שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מטרות היום התקנת וופרים פוקאל רפרנס + חיווט שכולל כבלים לוופרים למגבר מאחורה + 2 זוגות של אודיסוןRCA חדשים.

החלטתי כבר כמה זמן שאני רוצה להחליף את החיווט העלוב שמגיע לוופרים שלי( מקורי של האוטו)

החיווט שקניתי הוא2.5 פשוט, אבל באמת 2.5 מ"מ.

הכל התחיל יפה.

פותח את הדלתות מעיף את הוופרים שהיו מתחיל לקדוח חורים בפלסטיקים של הדלת להעביר דרכם חיווט(איפה שהציר של הדלת יש פלסטיקים שאפשר להעביר דרכם חיווט)

מנסה להעביר את החיווט ולא מצליח! אחרי המון עצבים, כמה חתכים+פירוק של תעלת מזגן הצלחתי להכניס את החוט לרכב.

מפה הכל זורם סבבה. מעביר צד שני גם קצת מתקשה בהתחלה אבל הכל עובר.

אני מחבר את ההגבהות לוופרים מחבר את הכבלים לוופרים עד פה הכל סבבה, מעביר את הRCA מחבר למגבר הכל.

לא יודע משהו מוזר. הסאב מנגן כמו מיד ואת המיד בקושי שומעים. אני הופך RCAים נראה כאילו הכל סבבה עכשיו.

(כל הזמן הזה המכשיר דולק.)

חוזר קדימה לכוון את המערכת הכפתור ווליום בקושי מגיב כשהכפתור של הפונקציות עובד טוב מאוד.

אני מכבה את המכשיר, מפעיל מחדש בדיוק אותו הדבר.

מנתק את הצמה של המכשיר כדי לאפס אותו( אני יודע שיש כפתור ריסט אבל רציתצי להיות בטוח לחלוטין)

מחבר את הצמה, הרדיו דיסק לא נדלק בכלל.

אחרי הרבה נסיונות רק כאשר חיברתי את הכבל של הסווטץ' ביחד עם הכבל מתח המערכת נדלקה, טובץ. עושה רושם שכרגע הכל בסדר.

סוגר את 2 הדלתות בא להניע את האוטו. אני מניע פתאום פאק!!! דעשי אלטרנטור פסיכיים! בחיים לא שמעתי כזה דבר!!!

עוד פעם הוצאה של המכשיר הוצאה מהחשמל וחיבור מחדש, המכשיר מתאפס אבל אותו רעש נוראי!!!!

אני בדיכאון מטורף מכל התיסבוכים של היום של החתכים והעברת כבלים. ואז גם זה?!

מתקשר לאיתמר( מזל מזל שיש אותו) הוא אומר לי תנסה 2 דברים, לעשות למכשיר אדמה לא מהצמה של הרכב אלא מאחד הברזלים של הרכב, ודבר שלי לעשות אדמות חדשות לRCA , לי אין מושג איך עושים את זה ואחרי כמה פעמיםש הוא ניסה להסביר לי בסוף הבנתי.

סידרתי אדמה חדשה לכל RCA והרעש נעלם לחלוטין!

מסתבר. שכאשר המכשיר הזה פועל ומנתקים לו את הRCA שורפים חלק בתוך המכשיר שפשוט גורם לזה שלRCA לא יהיו אדמות. פיוניר סטומים. מכשיר כזה נהדר עם שטות כזאת1@?#!@#!@

בכל אופן בסופו של יום, כרגע הכל מחובר ועובד.

תודה רבה לאיתמר שעזר, ולאדי שאמר שאני מפגר:lol:.

אגב הוופרים. רוצחים. 40HZ הם מנגנים כאילו זה מה שהם אמורים לנגן בשיגרה כמו "הליכה בפארק" מה שנקרא.

פאנצ'ים חזקים. בקיצור, פוקאל.

מישהו רוצה להתקין משהו בפוקוס? אני מאסטר כבר.:)

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמח שאתה מרוצה ופתרת את הבעיה שלך

ככה זה תמיד שהכל מחובר ועובד יפה ופתאום אתה משנה משהו

חייב להשתבש איזה דבר או שניים (חוק מרפי)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

+1

לי זה גם קרה פעם ואחרי ביצוע החיפוש לא הבנתי בכלל איך לעשות מינוס חדש לrca.

אם מישהו יועיל בטובו ויכתוב על זה מדריך מפורט זה יהיה לעזר רב.

תודה.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מוכן לערוך היום הדגמה במפגש. אני גם אביא מצלמה כדי לצלם את זה לפורום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...