Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע 2 סטיקים של 256MB זכרון

הזכרון הוא DDR1 166MHZ

אני מעוניין להגדיל את הזכרון במחשב..

דגם הלוח אם שלי הוא

ASUS P4S533-E

האם אני יכול לשים זכרון DDR2? או שרק DDR1?

תודה לעוזרים.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק DDR1. כמה מקומות יש לך בלוח? אם רק 2, תחליף ל-2 בגודל אחר, למשל 2X512 או אפילו 2X1024.

תבדוק באילו זכרונות תומך לוח שלך (לא כל לוח תומך בנפח גדול). אם יש עוד שני מקומות פנויים, שים עוד 2X512.

שים לב איזה DDR יש לך, 266, 333 למשל. לא כל לוח תומך במהירויות שונות ולא כל לוח תומך ב-400 למשל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

המהירות לא משנה כי DDR יודע להתאים את עצמו לשעון המערכת.

לפותח השרשור - לפני שאתה קונה זיכרון, תבדוק מה מגבלות הלוח וכמה הוא יכול לתמוך. מאד יכול להיות שהתמיכה היא עד גיגה אחד.

פורסם

ותיבדוק שאולי יש עדכון ביוס שבו הגדילו את המגבלה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אז אם כבר, אני אתעלק:

Ibm Thinkpad r32 2658-mmg - איזה זיכרון אני צריך והאם קיימת מגבלה על הכמות מעבר לצורך שיהיה DDR1.

יש לי עוד מס' מחשבים שגם להם אני מעוניין לבצע שידרוג זיכרון. everest לא מראה מה התמיכה של הלוח אלא רק את סוג הזיכרון שצריך.

תודה לעוזרים.

Veni Vidi Vici

פורסם

בנייד מקסימום יש בד"כ שני סלוטים, ככל שאני זוכר כך היה גם ב-R40 (לא יודע איך זה ב-R32).

יכול להיות שהסלוטים כבר תפוסים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

איזה מעבד אצלך? אני מניח שההגבלה אצלך ל1G, מקסימום 2G.

פורסם

הנחה זה יפה ואת זה גם אני יכול. יש הבדל גדול בין 1GB ל-2GB.

אל תעלב או משהו פשוט אני אשמח לתשובה מקצועית על מנת לא לקנות זיכרון לא מתאים כמו שכבר עשיתי לפני מס' ימים.:oops:

Veni Vidi Vici

פורסם

גיגול קצר ביותר והנה: http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/MIGR-42780.html

המחשב שלך תומך ב-1G מקסימום.

פורסם

מנצל"ש.

יש לי מחשב של gigabyte

המחשב הוא AMD 2800 לוח אם של GIGABYTE סוקט 754 דגם GA-KNS עם זיכרון 512.

הייתי שמח להגדיל את הזיכרון. מישהו יכול לומר לי איזה סוג וכמה אני יכול לשים?

כמו כן, האם נדרשת התקנה, או פשוט לחבר?

תודה מראש

פורסם

ככל הנירא מחשב שלך תומך DDR1, אפשר להגדי מקסימום, אני משאר שעד 4G. איזה בדיוק דגם של לוח אצלך?

פורסם

אני לא בטוח אם זה או זה .

בכל מקרה, להבנתי את מה שכתוב זה לא משנה.

אני פשוט לא יודע להבין מן הנתונים הטכניים איזה זיכרון אני צריך וכמה ניתן לשים.

כמו כן אשמח להתייחסות אם זה פשוט PLUG&PLAY או יותר מסובך.

צביקי

פורסם

לפי קישורים שהבאת, אתה צריך DDR1 במהירות 400. מכיוון שזה מעבד 64 ביט, יכול מאוד להיות שתמיכה של לוח ביותר מ-4G זכרון (לא התעמקתי בקישורים).

• תוכן חדש...