Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ...

יש לי בעיה במערכת של האוטו,

אז ככה אין לי מגבר,המערכת היא של ג'י וי סי +4 רמקולים.

לפני כמה ימים שמתי את הפנאל והמערכת היתה על פול ווליום עד הסוף אז שמעו בדיוק לשניה רעש ואז היא הפסיקה לעבוד!!

הדיסק עולה והכל היא פועלת חלק קוראת את הדיסקים אבל לא שומעים כלום!!

איך אפשר לסדר את זה ומה נראה לכם שהבעיה?

תודה לכולם!

פורסם

לדעתי פשוט שרפת חד משמעית את כל הרמקולים ברכב נתת להם פיק פול ווליום.או שנגרם נזק לאחת היציאות בהגברה של המכשיר שלך.

איזה רמקולים מותקנים שם אגב?..

ג'ובני

פורסם
לדעתי פשוט שרפת חד משמעית את כל הרמקולים ברכב נתת להם פיק פול ווליום.או שנגרם נזק לאחת היציאות בהגברה של המכשיר שלך.

איזה רמקולים מותקנים שם אגב?..

יש מצב כזה שארבעתם נשרפוו ביחד???

זה לא יותר בכייון של המגבר הפנימי נשרף??

לא יודע אחי רמקולים רגילים היו שומעים יפה דווקא..

פורסם

תראה פירקתי אותה ויש לי מאחורה כמו בננה כזאת שמחוברת ..ועוד פלסטיק כזה שאילו מחוברים מלא חוטים של הרמקולים עם איזולירבנד וזה ניכנס לתוך כניסה כזאת מאחורה..ממש צמוד יש פיוז החלפתי אותו חשבתי שאולי הוא נשרף וזה לא עזר.

אתה אומר אני יקח סתם רמקול ויבדוק עם הבעיה ברמקולים?

פורסם

תחבר סתם רמקול אחר לאחת היציאות מהמכשיר

לא מאמין שכל הרמקולים נשרפו בזו זמנית אלא משהו במערכת התקלקל (מגבר פנימי)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...