Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בהכרך אתה צריך 2 ערוצים לוופרים 2 ערוצים למיד 2 ערוצים לטויטרים ומגבר לסאב

או שני מגברים 4 ערוצים שאחד מהם יהיה בגישור לסאב ויש עוד כמה אופציות דבר נוסף אתה תצטרך איזה קרוס 4 WAY

::FEEL THE {XS} power::

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז זאת אומרת שבמצב הנוכחי שלי, עם מגבר 4 ערוצים ומונובלוק אין לי אפשרות לשדרג לסט 3 חלקים. נכון?

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

סבבה, יש לך את ה- 3SIXTY. אני לא מתכוון להגיע להוצאות כאלו.

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

ה 3SIXTY לא יעיל לסט ארבעה חלקים [טוויטר מיד וופר סאב] כי הוא לא תומך באופציה הזו.

למתן יש קרוס פאסיבי שאיתו הוא שולט על ה 3 חלקים מקדימה.

אם אתה לא מתכוון להכנס להוצאות כאלו , יש פתרונות יותר טובים ויעילים כמעט כמו קרוס אקטיבי [עם פחות אקטיביות]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בסדר, קרוס אקטיבי (כי אני מוסיף אלמנט מפירמה אחרת) זה דבר שבא בחשבון וגם לא הוצאה כ"כ גדולה - העיניין הוא בהגברה. לפי מה שאני מבין אני יזדקק לעוד זוג ערוצים = עוד מגבר של 2 ערוצים.

כרגע זה לא בא בחשבון ולכן אני שואל אם מישהו יכול לתת לי תשובה חד משמעית ומקיפה על העיניין הזה.

האם אני חייב עוד מגבר ואם לא, אז שמישהו יסביר לי איך יתבצע החיווט.

פורסם

על מה חשבתי? חשבתי על הוספת זוג מידריינג', קרוס אקטיבי 3-WAY וזהו...

אבל עכשיו כשאני חושב על זה... כנראה שאין מנוס מהוספת עוד מגבר מכיוון שה- 4 ערוצים שלי נותן בשתי ערוצים כ- 150 וואט (שזה 75 וואט לכול צד וכרגע שם נמצאים הטוויטרים), והזוג ערוצים הנותרים נותנים 300 וואט (שזה 150 וואט לכול צד ושם נמצאים המידים). ככה שלא משנה איך, אני לא יצליח לקבל הספק ראוי לכול האלמנטים ברגע שאני מוסיף על המגבר עוד זוג אלמנטים.

פורסם

קרוס אקטיבי = חיתוך התדרים לפני ההגעה שלהם למגבר.

קרוס פאסיבי = חיתוך התדרים אחרי הגעתם למגבר.

אתה מדבר על קרוס פאסיבי.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אם יש קרוס פאסיבי מותאם של הסט אז אפשר להשתמש בו ועל ידי זה לחסוך ערוצי הגברה. אם אין אז צריך לעבוד אקטיבית וזה אכן מצריך ערוץ הגברה נוסף. אין ארוחות חינם לצערי.

אני לא ממליץ להיכנס לעולם ה 3 וואי ללא קרוס פאסיבי מקורי של הסט\קרוס אקטיבי עם ערוצי הגברה בהתאם. כמובן שהאופציה השניה עדיפה מבחינת פוטנציאל סאונד והאופציה הראשונה עדיפה מבחינת עלות.

מתן , לגבי הקיקים , לא קבעתי שקיקים הם המיקום הכי טוב. אני כן אומר שזה מיקום מצוין ,אבל ברור שאין פה שחור ולבן ואני לא חושב שהקיקים זה בהכרח המקום הכי טוב. יש יתרונות וחסרונות ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
קרוס אקטיבי 6 ארוצים + מגבר 6 ארוצים = 3WAY

ככה זה יהיה אצלי

לפחות המגבר יהיה שווה משהו?

או שזה הJBL שש ערוצים?

מידריינג Hybrid Audio L4

• תוכן חדש...