Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום.

אני מחפש פאנל בימקום הפאנל המקורי לשברולט אפיקה, השאלה היא האם אפשרי לימצוא אחד כזה? או שצריך ליבנות אותו ידנית?

חשבתי לקחת את המקורי ופשוט לחתוך אותו לגודל הרצוי, האם זה אפשרי?

ועוד שאלה קטנה: אם אני שם HU בעל מסך מובנה אני יכול לחבר אליו את כפתורי השליטה מההגה?

המכשיר שחשבתי עליו הוא קנווד DDX8019

http://reviews.cnet.com/gps/kenwood-excelon-ddx8019-with/4505-3490_7-32384360.html

תודה. יבגני.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

אם יש אצלך אחד אז אתה מוזמן להמליץ :wink:

איך יש לך שליטה מההגה?

ומאיפה מצאתה פאנל?

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

מסך מגע, בלותות', GPS

תקציב של עד 4000 שקל (ההזמנה תבוצע בארה"ב)

אבל מאיפה הפאנל?

פורסם

לדעתי מה שיש לMATAN לא כלל את כל הדברים שאמרת

מדובר בHU מאוד איכותי 2DIמ אבל לא במערכת מדיה מרכזית, ככה נראה לי בכל אופן

פורסם

אין GPS

אצלי ... JPS עם מגע תוכל למצוא בארץ רק בפיוניר או שעוד מעט יכנס כמו לימוזין עם מגע חכח המכשירים אבל זה לבדו יעלה כ4K שקל ...

אם תרצה JPS תצטרך לקנות פיוניר מעוזי רדיו וזה יעלה לך הון

פורסם

ה 2DIN נועד לרכב של אבא שלי ולא לשלי, ולכן אני מאמין שאם האיכות הוא יסתדר, הוא יותר צריך GPS ובלותות' מאשר סאונד טוב. את המכשיר אנחנו קונים מארה"ב ולכן פחות חשובים לי המחירים בארץ.

לפי דעתי הקנווד עומד בדרישות שלו (אלא אם יש משהו שאני לא יודע ואתם כן)

אבל הבעיה העיקרית היא החלפת הפאנל, ותמיכה ב 2DIN בקונסולה, בעיקרון הפאנל עצמו (המקורי) הוא פאנל רק של ה HU (ולא מחובר אילו שום דבר אחר כמו מסך מחשב דר או בקרת אקלים) ולפי הגודל אפשרי לשים שם מסך "7 , אבל איך אני אחליף אותו? אפשרי ליבנות אחד חדש? (והגיוני מבחינה כספית? - אצל מתקין) או שיש כבר מוכן רק שאני לא יודע היכן לחפש?

נ.ב - אפשרי להחליף את ה HU הרגיל ב 2DIN כי זה מה שהציעו לנו בסוכנות - הבעיה היא שהמחיר היה 6900 ש"ח לפני מע"מ - ול HU קוראים CASCA)

פורסם

מה שהציעו לך בסוכנות זה חארטה סינית אבל כנראה שזה יספק את אביך...

ולגביי קניה בחול כנראה שאתה לא מבין..... תנסה לבקש מהם GPS בעברית ואז אולי תבין למה התכוונתי :)..

קניה בחול זה לא קסם :)

לכל המכוניות יש פלסטיקים לדאבל דין ... רק צריך לחפש

• תוכן חדש...