Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנבו לי את האוטו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איך הוא יופיע כ"גנוב" אם הוא לא מצפה לכלום מהמשטרה?

אזרח יקר, גש לתחנת המשטרה הקרובה למקום מגוריך ותגיש תלונה על גניבת הרכב.

שים לב שהחוקר דואג לכך שיכניסו את המספר רכב שלך למסוף.

Xbox12341

פורסם
אגב היא לא מופיעה כגנובה באתר של המשטרה...

http://www.police.gov.il/App/stolenCars/stolenCars.asp?cboPlateType=1&txtCarNumber=77-361-87

טעות בידך ידידי,

http://www.police.gov.il/App/stolenCars/stolenCars.asp?cboPlateType=1&txtCarNumber=7736187

כבר ציינתי שהגשתי תלונה במשטרה על מנת לדאוג לכיסוי במקרה שהרכב שימש לפשע כלשהו/עשה עבירת תנועה כזו או אחרת.

פורסם

תמיד הכי טוב זה לתלות שלט "למכירה" אבל זה הצקות וכו'. זה רעיון טוב אבל בעל הרכב צריך להיות מאוד סבלני בנוגע לזה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
אחת האמירות היותר מטומטמות ששמעתי בפורום הזה.

מאיפה הבאת את זה תגיד לי? הבנאדם אומר לך שהוא השקיע ברכב כששם מערכת וכו' אבל זה

לא עניין הכסף פה- העניין הוא שחווית גניבה היא חווית גנבה גם אם מדובר ברכב של 2000 שקל שגם

זה לא לכולם יש!

אז לא תתנחם בזה ש.. ולא בטיח- זה כואב מאוד שרכוש שלך נגנב בעיקר כשאתה יודע שזה לא יוחזר

אלייך.

אני לא מאלה שיכולים לשלוף 10000 ש"ח ולבזבז אותם כאילו הם כלום,אני בן אדם פשוט לא מיליונר,ואני רק אומר ש10000 זה לא בשמיים לא מתים ברעב ולא פושטים רגל ,חודשיים עבודה ומחזירים 10000 ש"ח תארו לכם מה זה לאבד 100000 ש"ח זה באמת נפילה רצינית וגם לאבד 10000 ש"ח זה בעסה של החיים אבל מתגברים על זה.
פורסם

אתה פשוט לא קולט אה? חשבתי שכבר נפל האסימון אבל כנראה שלא אז בכדי לעודד אותו==> חווית הגניבה תשאר חווית הגניבה גם אם זה עניין של עשרות שקלים!!!

חודשיים עבודה? אהבתי, אני שמח שהחלטת שהוא מרוויח 10 אש"ח בחודשיים ואין לו שום הוצאה אחרת והכסף

הזה מחפה על הגניבה. תאוריה מעניינת.

פורסם

גם אני בזמנו חוויתי את החששות הללו בגלל גניבת הרכב הזה ספציפי, התרופה שלי לשקט הנפשי היתה רב בריח על מצב P (בכל לילה,ובמקומות שהם לא החנייה של הבית אז גם בכל יציאה מהרכב גם אם זה ל 5 דקות) אימבולייזר, נורת דמה שמהבהבת כאילו מותקנת אזעקה ברכב, ופאנל תמיד או עליי, או בתא כפפות.

הכל רק לא מורכב ברכב.

טפו טפו הרכב שרד אצלי 3 שנים בלי אף נסיון לגניבה, ומאז הוא שרד עוד שנתיים אצל אחי באותה השיטה.

מומלץ!

לפותח השרשור, קח בקלות - קרה\קורה\יקרה דברים כאלה תמיד

רק להבא תנסה להיות יותר עירני לגבי הרכב מבחינת התגוננות נגד מקרים כאלו.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

דודו, אני מרוויח את אותם ה10000 בחודש, אז אומר שיהיה לי יותר קל ?

שוב, תקרא את מה שכתבתי, גנבו לי רכב עם ביטוח מקיף, שקיבילתי עליו מחירון, במכירה של הרכב בחיים לא הייתי מקבל מחירון, לפחות 30% פחות, אז אני אמור לשמוח ?

לא, כי זו הרגשה חרא שגונבים לך דבר (בדיוק כמו שאתה מרגיש חרא לאבד טלפון סלולרי אפילו אם הוא מבוטח או שווה רק 300 ש"ח), אי אפשר להסביר את ההרגשה לאדם שלא חווה אותה על בשרו.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...