Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריפוד פגום בטויוטה קורולה 2005 - No more Corola

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שימו לב (במיוחד פותח השרשור) להודעה של המשתמש motorishta מתאריך 22.12.2007.

אולי תוכל להיעזר בו, לשמוע עוד על המקרה ולקבל פרטים נוספים.

עפ"י דבריו, היבואן החליף את כל הריפודים ברכב, כולל בדלתות, ללא עלות מצד הלקוח.

אפרים

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

חברה, טעיתי... קיבלתי הצעת מחיר רשמית ממוסך רייכמן. לאחר הנחה של 50% המחיר הכולל של החלפת הריפודים ברכב (כולל ריפוד דלתות) הוא בסך - 11,284.50 ש"ח!!!

פניתי לשרות לקוחות של חברת טויוטה 08-9428177 1-800-22-15-14 ולאחר בירור נוסף הם ענו לי שזו ההצעה הטובה ביותר שהם יכולים להציע. הודעתי להם שאני לא מתכוון להשקיע את הסכום הזה על פגם בייצור שהייצרן הכיר בו והיבואן הישראלי מתעלם ממנו.

כללית, אני מצפצף על אי החלפת הריפודים ואמכור את המכונית כפי שהיא אבל חורה לי על אי לקיחת האחריות של היבואן. בימים הקרובים אני מתכוון לארגן "מרד צרכנים" וליידע את מירב הגורמים בעתונות, רדיו וטלביזיה. בהמשך אגיש תביעה משפטית נגד היבואן. אם אצליח לגייס "נפגעי קורולה" נוספים, נגיש יחד תביעה יצוגית.

פורסם

חבל לך על המאמץ, אף אחד לא יצטרף אליך למאבק.

האם אתה באמת חושב שהישראלי המצוי אשר רכש קורולה , החליף בה כבר מנוע ואולי גם ממיר ומחשה מנוע, יצא למלחמה פומבית ביבואן , ועל ידי כך ייפגע בערך הרכב המשומש שלו ??

זה ההגיון של הישראלי אשר רכש קורולה אמינה, והיא תשאר אמינה ללא כל תלות במציאות אשר מראה שהמצב אינו בדיוק כזה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אם זאת בעיה שהיצרן מכיר ונותן לה שרות, פנה אליו במכתב והסבר לו את כל העניין.

הרי היצרן משלם ליבואן עבור התיקון, ככה שאין סיבה שהיבואן יגבה ממך כסף (זאת גניבה).

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...