Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השמן גיר נמצא בתוך הגיר.

כנראה שרצית לשאול משהוא אחר, אז נסח מחדש ושאל שוב.

מדיד שמן גיר אין במכוניתך והבדיקה נעשית מלמטה ע"י פתיחת פקק המילוי ובדיקה באצבע שמפלס השמן מגיע עד לפתח המילוי.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

מאז שנקנה הרכב שלנו (מהחברה) לא הוחלף הגיר עצמו, לא שופץ וכמו כן גם השמן גיר לא הוחלף, הכל נשאר כמו שהיה מאז קניית הרכב

לאחרונה אבא שלי שם לב שהגיר רועד במקצת ועושה רעשים קטנים אבל עובד תקין, הוא חושב שחסר שמן גיר ורוצה לבדוק את העיניין הזה, איך אנחנו יכולים לבדוק רמת שמן גיר ברכב הזה ואיך נדע אם השמן תקין\מספיק? ובמידה ולא, איך אנחנו מוסיפים? תודה רבה מראש.

פורסם

חשוב מאוד לא להזניח את הגיר.

קריעת גרמושקה (הצמודה לגיר) גורמת לנזילה מאוד רצינית, (בטמפרה)

המשת לנסוע בלי שמן, הלך הגיר.

חשוב לבדוק את מפלס השמן, כמו שרפי אמר.

ישנם שני ברגים, אחד למילוי ולבדיקת השמן והשני לניקוז.

בהצלחה

פורסם

לא הזנחנו, פשוט אף פעם לא היו בעיות בגיר...

וזה מה שאני שואל? איפה הברגים האלו ממוקמים? איך אני יודע אם יש מספיק שמן והאם יש צורך להחליפו?

פורסם

הברגים ממוקמים על הגיר.

בורג ריקון למטה בתחתית הרכב, ובורג מילוי - בצד, מאחורי הגלגל הקידמי שמאלי.

אתה יכול לראות את הברגים האלו רק כשהרכב על הליפט.

מפלס שמן תקין - עד לגובה של בורג מילוי.

יש הוראה של פיאט להחליף שמן גיר כל 120 אלף ק"מ.

אני בטוח ב 99%, שברכב שלכם החליפו אי פעם קלאץ' או ציריות, במסגרת החלפות אלו מרוקנים שמן גיר, ובדרך כלל לא מחזירים את השמן הישן, אלא ממלאים חדש, כך שרוב הסיכויים, שכן החליפו שמן גיר.

רעידות מהגיר - הכוונה רעידות בידית ?

איך בדיוק אבא שלך יודע, שהרעידות מהגיר ?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אף פעם לא הוחלף קלאץ', אף פעם לא הוחלפו ציריות, אף פעם לא בוצע שיפוץ\תיקון בגיר.

אבא שלי מבין בזה יותר ממני, והוא אומר שהגיר מתנהג שונה לאחרונה, הגיר טיפה חורק לפעמים ויש רעידות מהידית הילוכים לפעמים. אז הוא רוצה לבדוק שמן גיר.

פורסם

דגם הרכב: פיאט טמפרה 92, 1400 ידנית, בנזין. (רכב משפחה)

צריכת הדלק של הרכב: 14-15 ק"מ לליטר.

הרכב מבקר במוסך: כל טיפול 10,000 ובממוצע פעם בחודשיים על תקלה שלא קשורה לטיפולים הסדירים.

הרכב אצלי: נקנה מהחברה ב1991.

אני אוהב ברכב: חסכוני, מאוד מרווח, לא נוטה להרס (הרכב עבר אצלינו 500,000 ק"מ ועדיין ישנם חלקים שלא נהרסו מאז קנייתו שבד"כ נהרסים ברכבים אחרים), סוחב יפה מאוד, זול בתחזוק.

אני לא מרוצה ברכב: איטי, תאוצה נוראית, לא מפגין כח לעומת מכוניות אחרות משנתונים אלה ומנועים זהים, בעיות חשמל.

הייתי מחליף אותו ברכב: לא מעוניין להחליף אך מעוניין לרכוש אחד לצידו.

אני יכול להאמין לכל דבר, אבל עד גבול מסויים.

אין שום סיכוי שבעולם, שקלאץ' או ציריות בפיאט טמפרה החזיקו 500 אלף ק"מ.

תעמוד מאחורי המילים שלך.

• תוכן חדש...