Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשעה טובה רכשתי בשבוע שעבר מאזדה לאנטיס 99 לבנה בממצב טוב מאוד.

נתקלתי בכמה דברים שניראים לי קצת מוזרים ברכב , אמנם דברים קטנים אבל עדיין..אז ככה:

1.שאני מפעיל אורות חירום המתג של האורות לא מבהב אלא רק מופיע סימן של איתות חירום בלוח שעונים

2.אין צפצוף ואין סימן שאחת הדלתות פתוחות.

3. התאורה באיזור של המתג מזגן ניראת חיוורת מאוד וחשוכה.

4. אין תאורה לשעון שיש ברכב.

השאלה היא האם הרכב פשוט מגיע ככה או שיש כאן בעית חשמל קטנה (אולי איזה פיוז שרוף)

תודה מראש לעוזרים והמשך גלישה נעימה

רונן

פורסם

1. הכפתור של האיתות לא צריך להבהב, הוא צריך רק להיות מואר קבוע(כאשר האורות דולקים).

2. יתכן ויש בעיה באזעקה או בלחצן שעל הדלת שמדווח שדלת פתוחה.(האם כאשר אתה פותח את את הדלת האור בתיקרה נידלק, בדוק בכל הדלתות?) אם האור נידלק אז משהו לא בסדר באזעקה.

3.יש נוריות ממש זעירות שנישרפות עם הזמן, כניראה אצלך חלק מהנורות דולקת וחלק שרופות פנה לחשמלאי או שפרק בעצמך את הקונסולה ותגיע לנורות הזעירות(עלות כל נורה כ5ש"ח.) ופירוק והרכבה של הנורות זה בעזרת מברג שטוח, הנורה יושבת על פלסטיק קטן.

4. צריך להיות תאורה משהו מוזר אם תהיה אי פעם במוסך מורשה ברר לגבי התאורה יתכן והתאורה בשעון לא טובה.

הרכב לא מגיע ככה, יש כמה בעיות קטנות ולדעתי ממש שטויות, תסדר את הבעיות אי פעם זה לא משהו דחוף, ותתחדש על הרכב :-)

פורסם
שלום לכולם,

בשעה טובה רכשתי בשבוע שעבר מאזדה לאנטיס 99 לבנה בממצב טוב מאוד.

נתקלתי בכמה דברים שניראים לי קצת מוזרים ברכב , אמנם דברים קטנים אבל עדיין..אז ככה:

1.שאני מפעיל אורות חירום המתג של האורות לא מבהב אלא רק מופיע סימן של איתות חירום בלוח שעונים

2.אין צפצוף ואין סימן שאחת הדלתות פתוחות.

3. התאורה באיזור של המתג מזגן ניראת חיוורת מאוד וחשוכה.

4. אין תאורה לשעון שיש ברכב.

השאלה היא האם הרכב פשוט מגיע ככה או שיש כאן בעית חשמל קטנה (אולי איזה פיוז שרוף)

תודה מראש לעוזרים והמשך גלישה נעימה

רונן

לאבי יש לאנטיס 01 אבל דגם LX (יכול להיות שבדגם המפואר שלך זה פחות רלבנטי).

1) לא אמור להבהב

2) רק תאורת הפנים אמורה לדלוק- אין התראה אחרת

3) כנראה נורה

4)נשרף גם אצל אבא שלי- אגב במורשה של מאזדה לא הצליחו לפרק את החלק שמאפשר גישה לנורה (פחדו לשבור את הפלסטיקה וויתרו בשלב מסויים).

סעו בזהירות!8)

• תוכן חדש...