Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תשמע זה לא הולך ממש ככה, כמו שזה נראה לך.

"יאללה נשדרג נוסיף סאב מגבר יהיה אחלה בחלה"

זה יותר מורכב אתה לא יכול לשים סאב מוגבר ברכב עם מערכת מקורית של הרכב כי הוא יבלע את כל הצלילים ומצד שני אני לא ממש בטוח אם שווה להשקיע בהגברה ואם זה אפשרי לרמקולים המקוריים של הרכב, עוד בעיה זה האם בכלל ניתן לחבר לרדיו דיסק המובנה של הרכב מגבר....בקיצור ב 1500 ש"ח לא תעשה שום דבר יעיל....

אני לא הייתי נוגע במערכת וחוסך עוד כמה אלפיות...בהצלחה

צחור

"שטויות במיץ" מה שנקרא אתה מוזמן לרכב של אחי ולראות מה סאב מגבר ורמקולים אורגנלים מסוגלים לעשות.

הכול תלוי בהתקנה שלך ובכיוון, יש כאן אנשים שעם סט קומפוננט פשוט הגיעו לתוצאות מאוד טובות ואף מבישות סטים גבוהים מהם.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

באמת מעניין אותי מה סאב מוגבר עם רמקולים אוריגינליים "מסוגלים לעשות" , חוץ מבולשיט .

איך זה עובד ? :-P

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אתה אומר בולשיט אני אומר בוא תשמע אחרי זה תחליט.

כול עוד אתה לא יודע אל תגיב, אני שמעתי מערכות עם סט קומפוננט מקדימה וסאב שנשמעו פחות טוב מה"מערכת" של אחי.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם

אתה אומר שקונפוננט נשמע טוב יותר מרמקול קוקסיאלי עשוי נייר AIWA מייד אין צ'יינה ?

כן אולי אם זה קומפוננט אינפיניטי ... אבל בוא נהיה מציאותיים .

נשמע מעניין אבל .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אתה צודק באמת ברכב בו ישבתי היה סט של אינפיניטי (רפרנס אם אני זוכר נכון) והרמקולים מנייר של אחי נשמעים יותר טוב

דרך אגב הרמקולים של אחי הם פיוניר יפן:-)

פורסם
אתה צודק באמת ברכב בו ישבתי היה סט של אינפיניטי (רפרנס אם אני זוכר נכון) והרמקולים מנייר של אחי נשמעים יותר טוב

דרך אגב הרמקולים של אחי הם פיוניר יפן:-)

אם הרמקולים של פניוניר אתה בטוח שהם מקוריים והבעלים הקודם לא זה שהתקין ?

בלי קשר אתה מוזמן לבוא למפגש לשמוע את המערכת שלי עם קומפ' של JBL (מקביל לחלוטין לאינפיניטי) ואני מבטיח לך שלא תחשוב שרמקולים מקוריים נשמעים טוב יותר

הכל משחק של התקנה נכונה וכיוון,

לפותח השרשור :

קוממפוננט של JBL כזה יעלה לך 600 שקל

סאב של JBL עם תיבה מקורית יעלה לך 789 שקל, לחילופין לפי הטעם אתה יכול לבחור סאב אחר, או אפילו על בסיס מלאי של המתקין,

מגבר כזה (גם של JBL - לא יצא בכוונה) 1269 שקל, ולדעתי זה המינימום המתבקש,

אם תעבור ליד שניה אז קומפ' תוכל להשיג באותו מחיר בערך, סאב באיזור ה500 שקל, ואת המגבר הזה (אם תמצא) ב900 שקל

התקנה בין 500 ל800 שקל תלוי במקום ההתקנה, אני מציע לגשת למתקין המורשה של טויוטה (לדעתי זה גיל-קאר) ולהתקין אצלו גם אם ההתקנה תעלה בגלל זה 1200 שקל, היות ואחרי התקנה שלו - לא יוכלו להתנער מהאחריות על הרכב, ואתה צריך את האחריות (לאוטו הזה יש הפתעות*)

פורסם

תודה על ההמלצה...

מישהו מהפורום שלח לי הודעה שהוא מוכר את הציוד שלו משומש כחודש.

הציוד הוא:

מגבר macaudio Z4200 - 800

סאב JBL GTO1260BR - 700

שווה את הכסף?

פורסם

נשמע נחמד,לא בטוח שאתה תאהב את הסאב JBL.

קודם כל אני רוצה את תשומת ליבך לגבי דבר אחד:אל תמהר,אף פעם לא בתחום הזה .

תבדוק הרבה דברים,תקרא הרבה ותנסה לשמוע רמקולים ואז תחליט מה אתה קונה.

הZ4200 יהיה נחמד,אבל לא מספיק הרי אתה צריך להגביר 4 רמקולים בלנד קרוזר,הרי בשביל מה לקנות מגבר 4 ערוצים אם אתה תשתמש רק בשניים[או אחד]?

אני ממליץ לך לחסוך עוד קצת כסף,לגיע לסכום של 3400-3800 ואז להחליט לרכוש חבל לשים סתם דברים ברכב שלא יהוו לך התאמה בכללי ברכב.

תתחיל בקטן ולאט לאט במשך חודשים תבנה את המערכת,אם אתה לא הולך לקנות קומפוננט ורמקולים לדלתות האחוריות אז אני ממליץ לך להתחיל עם מגבר נחמד 4 ערוצים עבור הרמקולים,שיגביר אותם טוב כמו הlightning audio B2.300.4 שהוא מגבר דיי נחמד שעלותו כ850 ש"ח,ואז לקנות מגבר 2 ערוצים עבור סאב סטנדרנטי כמו הKICKER C12 וכך להמשיך הלאה .

בהצלחה בכל מקרה,ותזכור אל תמהר בעניין,קח הכל באיזי.

• תוכן חדש...