Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, בשבוע שעבר החלפתי רדיו דיסק ברבב של אימי (לאנטיס 02') היה שם איזושהי Pilot מדגם שקר כלשהו והתקנתי איזו kenwood פשוטה שאימי קנתה.

יש לי נסיון וידע בהתקנת מערכות, רק יש בעייה פיזית מסויימת במזדה : הר"ד לא נכנס עד הסוף, בשביל לקבע אותו במסגרת שייתפס עם הקליקים צריך לדחוף ממש חזק (דחפתי אותה עם אחורי צבת (מגומי) ועדיין לא נתפסה והתוצאה שהיא יושבת במקום אבל עם משהו כמו 10 מ"מ בולטים והיא לא מקובעת.

היום עשיתי שם סדר בחוטים מאחור והיא יושבת טוב, במצב חופשי ולא בלחץ.

השאלה שלי היא האם מהנסיונות הקודמים שלי לדחוף אותה יכול להיות שנגרם נזק כלשהו לשקעי ה RCA מאחור? או שהם מחוזקים כמו שצריך?

כי קיים שם מגבר וחוטי ה RCA היו מחוברים בעת הנסיון הראשון לחבר והם כנראה גם שגרמו לכל הבעיות.

בקיצור בשביל להיות שקט רציתי לדעת אם יש סיכוי שנגרם נזק כלשהו לרדיו?

חשוב לציין שעכשיו הכל עובד כשורה.

פורסם

קצת לא מובן

בפעם הראשונה הRCA היה מחובר אם הבנתי נכון והם מה שגרמו לתקיעה

בפעם השניה ניתקת את הRCA והכול הלך חלק

עד כאן?

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

סיכוי יש..

האם קרה משהו רק אתה נכון לעכשיו יכול להגיד פשוט ללכת ולראות אם משהו נראה לא תקין/שבור

sound connecting people

פורסם
קצת לא מובן

בפעם הראשונה הRCA היה מחובר אם הבנתי נכון והם מה שגרמו לתקיעה

בפעם השניה ניתקת את הRCA והכול הלך חלק

עד כאן?

לא ניתקתי את ה RCA, פשוט סידרתי והזזתי לצדדים צמה מקורית של הרכב שהייתה שם.

סיכוי יש..

האם קרה משהו רק אתה נכון לעכשיו יכול להגיד פשוט ללכת ולראות אם משהו נראה לא תקין/שבור

מהסתכלות שלי הכל נראה תקין, אין שום שבר או עיקום חוץ מהגומי של ה RCA שקיבל זוית מהלחיצה החזקה.

האם כניסות ה RCA של הר"ד מחוזקות בעזרת פלאח או שהן מחוברות ישר ללוח של המכשיר בלי שום הגנה לעיקום\שבירה?

פורסם

:lol: אתה עוצר ברמזור והHU קופץ החוצה כמו צנים מטוסטר עם טיימר :lol:

קודם כל תשקול להבא את האפשרות של כבלי RCA עם צד אחד שהמחברים בו הם זוויתיים - חוסך מקום.

אם הכל עובד כשורה אז נהדר.

אם אתה חושש שאולי המחברים רופפים ואתה רוצה לחזק אותם - תוציא את הHU החוצה לרגע, תכופף קצת את החישוק מתכת (המינוס) של הRCA שיתפס יותר בלחץ על הHU ואם אתה ממש רוצה - תלחץ אותם אחד לשני עם אזיקון.

להתקנה ממש מקצועית - אם אתה פוחד שהחוט של הRCA יימשך - תעשה לולאת איבטוח איפשהו בדרך - כלומר, תמצא איזה מוט מאחורי התא כפפות או הדש ותעביר סביבו את הכבל RCA במידה והוא יימשך - הכבל ייעצר על המוט או עמוד הזה שליפפת אותו סביבו ולא יקרה נזק למחברים או לHU בעקבות משיכה של הכבל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אצלי במזדה גם ניתקלתי בבעיה, הפיתרון הוא לפרק את התא כפפות ומשם להכניס את היד לכיוון הרדיו דיסק ואז להרים אותו טיפה. ואז הוא גולש לבפנים חלק. גם עם ארסיאי הוא ניכנס חלק. פשוט תרים אותו קצת מבפנים.

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

הקלריון שלי גם אותו דבר בולט טיפה,אבל למי אכפת?

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

• תוכן חדש...