Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות ג'יפ ואני רוצה שתיעצו לי...

אלה הסטנדרטים שלי פחות או יותר :

שיהיה 5 דלתות ולא ארוך... מנוע בנזין... עד 150000 ש"ח...

תודה רבה רבה רבה מראש....

נ.ב - משנת 2001 מינימום...

פורסם
אני רוצה לקנות ג'יפ ואני רוצה שתיעצו לי...

אלה הסטנדרטים שלי פחות או יותר :

שיהיה 5 דלתות ולא ארוך... מנוע בנזין... עד 150000 ש"ח...

תודה רבה רבה רבה מראש....

נ.ב - משנת 2001 מינימום...

אתה צריך ג'יפ בשביל הפוזה או בשביל שטח אמיתי ?

פורסם
אני לא מאמין שאני ארד איתו לשטח הרבה אבל שיהיה גם בנוי לשטח...

אוקיי, אני לאממש בקיא בענייני ג'יפים, אני רק יכול להמליץ לך לא לקנות ג'יפ בשביל לנהוג איתו בכביש.

במקרה הזה יש לך רק חסרונות.

פורסם

5 דלתות אבל לא ארוך זה די מגביל בבחירה

אבל בכל זאת יש כמה אופציות ולא הבנתי ממש מה אתה מחפש

אתה לא תרד לשטח אבל אתה רוצה שהוא יהיה בנוי לשטח? למה אתה צריך שהוא יהיה בנוי לשטח

אם לא נראה לך שתרד לשטח ?

אחרי שתענה נדע אם ללכת יותר לכיוון הג'יפים הרכים או הג'יפים היותר קשוחים

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

כמה פעמים בחודש אתה הולך לרדת לשטח (אם בכלל), לאיזה שטח אתה הולך לרדת (לטחון את מעלות הנגב ומדבר יהודה או חוף הים בשישי ושבילי קק"ל בשבת).

פרט יותר את דרישותיך ונוכל לתת לך תשובה.

second is the first looser

פורסם

לפי ניסוח השאלה, לא נראה לי שאתה חובב שטח במיוחד. תמורת הסכום שאתה מוכן להשקיע, אפשר לקנות מכוניות נוסעים רגילות שיתנו לך נסיעה נוחה, חסכונית, ובטוחה בהרבה מג'יפ. אם אתה לא מתכוון לטייל - פשוט חבל על הכסף.

אם בכל זאת אתה נעול על SUV - קנה מיצובישי פג'רו קינג. יכולת השטח שלו מבישה, אבל בשביל מה שאתה צריך זה יכול להתאים.

נמרוד

פורסם

נמרוד - אינני יודע כמה אתה מתמצא בג'יפים אבל להלן מספר עדכונים....

א. פג'ארו קינג הוא בשום פנים ואופן לא SUV אלא ג'יפ !!!

ב. ההתנהגות שלו רחוקה מאוד מלהיות מבישה בשטח. הוא עובר בכל שטח למעט שטח טכני מאוד שגם אז ניתן לשפרו מעט ואז הוא בלתי מנוצח...

ג. בכביש הוא מהנה מאוד ואף יותר מהרבה מכוניות נוסעים אחרות.

ד. המלצתי לבחור הנחמד לרכוש קינג 2001 קצר GLX עם כמה תוספות במחיר של 150,000. קנייה מהנה ובטוחה.

---

פורסם
אני לא מאמין שאני ארד איתו לשטח הרבה אבל שיהיה גם בנוי לשטח...

אוקיי, אני לאממש בקיא בענייני ג'יפים, אני רק יכול להמליץ לך לא לקנות ג'יפ בשביל לנהוג איתו בכביש.

במקרה הזה יש לך רק חסרונות.

אני לא מסכים איתך (לשם שינוי :wink: ) אני חושב שג'יפ הוא סגנון שונה מכל רכב משפחתי או מנהלים.

אבא שלי, למרות שירד איתו לשטח לא פעם ולא פעמים לא היה מחליף את הסגנון של הפראדו, זאת אומרת הוא היה "יורד" לרכב "רגיל" אלו דבריו.

אולי מהרגל אבל הוא ממש נהנה מהאוטו שיש לו והאמת כשאני נוהג עליו (לעיתים רחוקות :()

אני יכול להבין אותו.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

ב. ההתנהגות שלו רחוקה מאוד מלהיות מבישה בשטח. הוא עובר בכל שטח למעט שטח טכני מאוד שגם אז ניתן לשפרו מעט ואז הוא בלתי מנוצח...

ד. המלצתי לבחור הנחמד לרכוש קינג 2001 קצר GLX עם כמה תוספות במחיר של 150,000. קנייה מהנה ובטוחה.

א. באמת? גיפ זה שם של חברה. כמו פרישיריידר למקררים. SUV זה קטגורייה מסויימת של רכבי שטח (כמו קטגוריית המשפחתיות, מנהלים וכדומה ברכבים פרטיים) והפאגרו נכלל בנייהם.

ב. בילתי מנוצח בשטח טכני? עוד מעט תגיד שהוא מבייש דיפנדר.

ג. כן ולא. צריך לזכור שמדובר בשתי טונות על מרכז כובד גבוהה. ההגה גם די איטי ולא מעביר מספיק אינפורמציה. יחסית לפראדו, טרופר, טראנו, וללנד קרוזר החדש התנהגות הכביש של הפאג'רו טובה. עדיין דיסקברי עם ACE וכריות אויר בעל התנהגות כביש טובה ומהנה יותר, בדוק.

ד. הוא ביקש רכב בעל 5 דלתות. לקצר יש 3 והארוך עולה יותר.

פורסטר בהחלט נשמע בחירה טובה, התנהגות כביש ברמה הגבוהה ביותר (הטורבו הוא ממש בייבי WRX) והוא מאפשר גם לנהג הלא מיומן להרגיש גיבור במקומות הנכונים.

עוד אופציה היא ראב 4, גם בעל התנהגות כביש מעולה ובנוסף מרווח גחון טוב יותר משל הפורסטר המאפשר הנאה עם פחות חשש ,לנזקים, בשטח.

לשניהם אמינות מופלאה כשלראב 4 יתרון העיצוב (למרות שזה עניין של טעם, לדעתי הפורסטר נראה טוב יותר, למרות שאני בדעת מיעוט) והסחירות הגבוהים יותר.

מבין שניהם הייתי הולך על הפורסטר טורבו. בתקציב שלך נכנס שנת 2001. בשביל 2002 תצתרך להוסיף 6K.

פורסם

לא אגרר לויכוח בסגנון "לי היה ג'יפ כשאתה עוד אמרת אמא אני לא יודע מה פירוש SUV". קרא את מבחן הדרכים של אתר השטח הישראלי, במיוחד הפסקה "בעיות בשטח טכני" ותלמד:

http://www.4x4.co.il/details.asp?editid=597

נמרוד

פורסם

אני בכל זאת לא מגדיר את הפג'ארו כ- SUV (שם דווקא כן נמצא הראב 4 והפורסטר).....מאחר והוא נוטה יותר לנסיעת שטח (על אף השינויים שנעשו ב- 2001 והתאימו אותו יותר לנסיעת כביש).

---

פורסם
אני בכל זאת לא מגדיר את הפג'ארו כ- SUV (שם דווקא כן נמצא הראב 4 והפורסטר).....מאחר והוא נוטה יותר לנסיעת שטח (על אף השינויים שנעשו ב- 2001 והתאימו אותו יותר לנסיעת כביש).

הפאג'רו הוא SUV למהדרין. SUV זוהי קטגוריה שמכילה רכבי 4X4 ערוניים כגון טרופר, לנד קרוזר, דיסקברי וכו'.

הראב 4 והפורסטר בקטגוריה שונה לגמרי, קטגורית הגיפונים להם אין ממש יכולת שטח.

• תוכן חדש...