Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי/ות הפורום.

שאלה קצרה (ואני מקווה שפשוטה).

אני וחברי מהעבודה עברנו חברת ליסינג וכרגע מוצאות לנו האופציות הבאות (כרכב שכור, לא ליסינג. אבל יש לציין שכל רכב מגיע עם מקסימום 4500 ק"מ - כלומר כל הרכבים מודל 2008):

1. יונדאי i30

2. מאזדה 3

3. מיצובישי לנסר

4. יונדאי אקסנט

5. קאיה ריו

6. סוזוקי ליאנה.

בטיחות וחווית נהיגה זה הדברים הכי חשובים (אהה... הגובה שלי הוא 1.86, כך שמקום לרגליים זה MUST)

תודה...

פורסם

המאזדה 3 תיתן את "חווית הנהיגה" הטובה ביותר (זה בהנחה ואני ואתה מדברים על אותה חווית נהיגה) וסביר להניח שתיתן את התמורה הטובה ביותר באופן כללי, כל שאר המכוניות בינוניות .

פורסם

המזדה צפופה ביותר לבן אדם גבוה אני 1.92 והרגל שלי תמיד נתקעת בקונסולה,שלא לדבר על מקום מאחור בכלל מחפיר בשביל רכב "משפחתי",מה גם שהיא רק 4 כוכבי בטיחות ותוחלף לראת שנה הבאה בדגם חדש.

לדעתי I30 תהיה בחירה טובה מהרשימה הנ"ל או אפילו ליאנה או הדגם החדש שלה SX4 שמגיעה עם חבילת בטיחות מלאה ודיי זריזה ודיי מהנה לנהיגה עד כמה שאפשר לקרוא לזה ככה בפקקי ארצינו.

לדעתי השיקול צריך להיות יותר בטיחות ופחות שיקולי הנאה כי בדרך כלל הם לא הולכים ביחד במיוחד לא ברכבי ליסינג למיניהם.

פורסם

ליאנה , SX4 ??

רכבים נחותים ללא ספק, אין מה להשוות אותם למובילות בקטגוריה מבין הרשימה אשר הצגת .

אם זוהי הרשימה הסופית, ממליץ לך על היונדאי, ה 3 רכב טוב, אבל עבר זמנה, ודגם חדש מעבר לפינה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
שלומי, איזה חווית נהיגה ה3 תיתן?! למען הסר ספק אני לא חושב ששום מכונית ברשימה נותנת חווית נהיגה של ממש.

מבין כל הרשימה המאזדה היא הכי מהנה לנהיגה והכי קרובה איכשהו להתנהגות "ספורטיבית",

וגם אני מציע ללכת על הI30 היא הכי מאובזרת מבין כולם והמנוע הכי חזק, אבל שמעתי שה122 סוסים "רזים" קצת

בגרסת ה1.6.

פורסם
שלומי, איזה חווית נהיגה ה3 תיתן?! למען הסר ספק אני לא חושב ששום מכונית ברשימה נותנת חווית נהיגה של ממש.

המזדה 3 היא רכב דיי טוב, בכל המובנים, עצם העובדה שרואים אותה בכל חור לא יכולה להפוך אותה למכונית רעה, מאוסה כן.

אפילו במובן הישן והטוב של חווית הנהיגה היא בסדר, השלדה מתקשרת יחסית, ההגה מתקשר יחסית (יחסית ליפנומטית לא יחסית ל 306 למשל) והרכב דיי צייתן באופן כללי.

לא הייתי לוקח אותה לנסיעות כייף אבל אם כבר לנהוג באחת מהרשימה שציינת אז במזדה 3.

פורסם

זה נכון שהמזדה "מתנהגת" הכי טוב , אבל איו מקום מקדימה בכלל אני 1.76 והרגליים נכנסות בהגה וצפופות מאוד.

סןזןקי ליאנה ויונדאי אקסנט עבר זמנם ובטח שהם לא מרוווחים .

קיה ריו אני לא ממש מכיר .

אבל ההיתי הולך על ה-I30 , על הנייר נראה רכב מצויין הכי חזק , מנסיעת המבחן שאני עשיתי עליו הוא קצת רועש מידי , אבל היתנהגות כביש בהחלט סבירה (לא שיכולתי להישתולל יותר מידי ).

יצאתי עמבה

פורסם

סע על כל פיז'ו חדשה ותעבור אחרי זה ל-3 ואז תדבר איתי על איזה חווית נהיגה.

למאזדה היגוי מצוין ומתקשר ברמות שכיום לא מייצרים (בטח בקטגוריה הזאת), יש לה רמת אחיזת כביש גבוהה מאוד ומצד שני קל מאוד להוציא אותה משולי האחיזה שלה ושם היא מאוד נשלטת ומהנה.

אני לעומת שלומי, היית לוקח אותה לכל כביש מהנה מאחר שהיא די מתגמלת שם, בטח בהשוואה למתחרות האחרות בקטגוריה.

אם הנאה מנהיגה באמת עומדת בראש מעיניו של פותח הת'רד, המאזדה היא הבחירה הטובה ביותר בקטגוריה (כולל הפוקוס).

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תוכן חדש...