Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם לקח לך חצי שעה לשים לב שיש לך דו"ח מתחת למגב אז המצב קשה....לא פלא שלא שמת לב לחניית נכים...אני מקווה שאת שמה לב לפעמים שיש גם מכוניות מסביבך...

כן הדברים האלה שמפריעים לך לנהוג...שמצפצפים לך לפעמים...

מעניין אם היית כותב את אותו הדבר אם גבר היה כותב את ההודעה הראשונית... :roll:

לא נאה. חשבתי שהתקדמנו מעבר לזה.

אולי אני מדבר ככה כי מישהי לא נתנה לי זכות קדימה ונכנסה לי באוטו בכנף אחורית ימנית לפני שבועיים...

ועוד האשימה אותי !!!!

בקיצור היא לא מודה ואין לי כוח לבתי משפט...אז אני מוציא כסף מכיסי כדי לתקן את הנזק עכשיו!!! :evil:

טוב שאתה מוציא את עצביך עלינו,

רק לא פה בבקשה.

אני לא מבין את פשר ההתנהגות בישראלית הזאת :roll:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

ראיתי את השרשור קודם אבל לא רציתי להגיב כי לא ראיתי את התמונות:

1) השתתפותי בצערך על קבלת הדו"ח.

2) אי ידיעה אינה פותרת מאחריות.

3) החניה מסומנת בפס לבן ( במקום בכחולך לבן ) וגם זה סימון של חניה "מיוחדת"

4) הסימון על הכביש די ברור

5) צריך לבדוק מה כתוב בתקנות התעבורה לגבי סימון חניית נכים, אם הסימון הקיים אינו מספיק מבחינת החוק, יש לך סיכוי, אבל רק בבית המשפט לעניינים מקומיים ולא ע"י סתם ביטול.

בהצלחה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
למה לתקוף אותה ככה? יכול להיות שהיא חשבה שהטופס של הדוח הוא פרסומת ששמים תחת למגב של האוטו. היא נכנסה לאוטו התחילה לנסוע, ולא היה לה כוח להוציא את "הפרסומת" הזו. מזל שהיא לא הפעילה את הווישרים כדי להעפיף את הפרסומת .

זהו אכן המקרה. בנוסף, הדו"ח היה בצד שמאל ודי בתחתית המגב.

חלי שלום,

גם לי הסימון לשתי חניות נכים לא נראה ברור.

בתמונות לא רואים את סימון הכביש, ואם זה המצב ודאי שמתעורר ספק סביר אם יכולת להבין שהשלט מיועד לשתי חניות.

גם בשלט אין פרטים המעידים שהוא תקף ליותר מחניה אחת.

אני מציע לעשות תמונות ברורות יותר ביום ולהראות שסימון הכביש דהוי ומשופשף,

לטעון שסימון כזה אינו בולט בלילה, בין היתר כיוון שאינו צבוע בצבע זוהר או מחזיר אור.

שווה לנסות,

רונן.

אני אחזור למקום ואבדוק אם השילוט מצביע על כך שהחנית נכים היא 2 מקומות.

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם
אם לקח לך חצי שעה לשים לב שיש לך דו"ח מתחת למגב אז המצב קשה....לא פלא שלא שמת לב לחניית נכים...אני מקווה שאת שמה לב לפעמים שיש גם מכוניות מסביבך...

כן הדברים האלה שמפריעים לך לנהוג...שמצפצפים לך לפעמים...

מעניין אם היית כותב את אותו הדבר אם גבר היה כותב את ההודעה הראשונית... :roll:

לא נאה. חשבתי שהתקדמנו מעבר לזה.

אולי אני מדבר ככה כי מישהי לא נתנה לי זכות קדימה ונכנסה לי באוטו בכנף אחורית ימנית לפני שבועיים...

ועוד האשימה אותי !!!!

בקיצור היא לא מודה ואין לי כוח לבתי משפט...אז אני מוציא כסף מכיסי כדי לתקן את הנזק עכשיו!!! :evil:

אם לא היית משתולל זה לא היה קורה!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

היא כבר ציינה את זה בתשובה לשאלה שלי- אין שום סימון על התמרור !

אני יודע גם שסימון אין חניה על הכביש (רבוע עם X) לא תופס ללא שלט, לדוגמא בכניסה לחניון.

פורסם

נקודה נוספת שיש לבדוק, היא האם התמרור הוצב כחוק.

כדי שתמרור יהיה חוקי עליו לעבור תהליכי אישור ורישום. יש הרבה תמרורים של חניות נכים שהוצבו שם ע"י אנשים פרטיים מבלי לקבל את האישור הנדרש. להורי יש שכנה שהיא נכה והיא "ניכסה" לעצמה חניה באופן פיראטי. המקום מתומרר ומשולט היטב ונראה כשר לכל דבר.

פעם קיבלתי דו"ח על חניה ב"אין חניה" במגרש החניה של הדסה הר-הצופים. הדו"ח בוטל כי התמרור הוצב שלא כחוק ע"י הנהלת הדסה ולא ע"י העיריה.

נמרוד

פורסם
נקודה נוספת שיש לבדוק, היא האם התמרור הוצב כחוק.

כדי שתמרור יהיה חוקי עליו לעבור תהליכי אישור ורישום. יש הרבה תמרורים של חניות נכים שהוצבו שם ע"י אנשים פרטיים מבלי לקבל את האישור הנדרש. להורי יש שכנה שהיא נכה והיא "ניכסה" לעצמה חניה באופן פיראטי. המקום מתומרר ומשולט היטב ונראה כשר לכל דבר.

פעם קיבלתי דו"ח על חניה ב"אין חניה" במגרש החניה של הדסה הר-הצופים. הדו"ח בוטל כי התמרור הוצב שלא כחוק ע"י הנהלת הדסה ולא ע"י העיריה.

נמרוד

איך בודקים את עניין חוקיות התמרור?

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

• תוכן חדש...