Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

לפני כשלושה שבועות קיבלתי דו"ח על חניה בחנית נכים ברחוב הרברט סמואל 54 ת"א בשעות הערב (מפרצי החניה של הטיילת).

את הדו"ח ראיתי רק לאחר כחצי שעה מתחילת הנסיעה. הופתעתי מאד לראותו מכיוון שלא עלה בדעתי שחניתי בחניה אסורה (לא ראיתי שום סימון של חניית נכים במקום הדו"ח ואני מאד מקפידה לא לחנות בחניות נכים/ חניות אסורות).

חזרתי למקום הדו"ח, והתברר לי כי ישנן שתי חניות נכים צמודות, תמרור חנית נכים מופיע רק בחניה השמאלית+ סימון על הכביש שקשה מאד לראותו בשעות החושך.

מצורפות בלינק http://community.webshots.com/album/101722572TdEzJy

4 תמונות להמחשת המצב.

אני חניתי בחניה הימנית (איפה שהלנטיס הימנית עומדת).

אני מעונינת לשלוח מכתב בקשה לביטול למחלקת חניה ת"א, ולבסס את זה על חוסר ידיעה.

ז"א, לצרף תמונות ולהוכיח כי בשעות הלילה הסימון של חנית הנכים לא היה ברור.

בנוסף, יש לציין כי זהו דו"ח ראשון שלי מכל סוג שהוא+ אני גרה רחוק מת"א וזה יכול להצביע על כך שאני לא מכירה את האזור.

מהיכרות שלכם עם דוחות חניה דומים, מה דעתכם על הסיכוי לביטול הדו"ח הנ"ל בעילה הנ"ל? האם גם לדעתכם הדו"ח הנ"ל לא מוצדק?

מה הייתם כותבים בבקשה לביטול הדו"ח?

כל עצה ועזרה יתקבלו בברכה.

תודה מראש.

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

גם לי נראה כדו"ח מוצדק.

לפי דעתי אין מנוס מלשלם את הדו"ח ובפעם הבאה פשוט לשים לב איפה חונים.

נ.ב

למה התכוונת כשאמרת שרק אחרי חצי שעה של נסיעה שמת לב לדו"ח :shock: , זה דיי בולט לעיין!!!

פורסם

חסרים לך פרטים בתמונות-

האם על השלט יש חץ או טקסט שאומר ששמורים שני מקומות לנכים (צלמי באור יום בלי פלאש)?

האם יש סימון על הכביש ?

פורסם
חסרים לך פרטים בתמונות-

האם על השלט יש חץ או טקסט שאומר ששמורים שני מקומות לנכים (צלמי באור יום בלי פלאש)?

האם יש סימון על הכביש ?

אין על השלט חץ או טקסט (ואת זה אפשר לראות בתמונות).

לגבי סימון על הכביש, כפי שרואים בתמונות, יש סימון, אך לדעתי קשה לראותו בשעות החושך.

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

אני גם חושב שהסימון על הכביש די ברור, אבל אם לא מצויין על השלט שזה שתי חניות נכים ואין חץ שמורה על החניה הסמוכה כחניית נכים, אולי יש לך סיכוי.

תכתבי להם שהסימון לא היה ברור, ושאם היית יודעת שמדובר בחניית נכים לא היית מעלה על דעתך לחנות שם, ודברים בסגנון הזה.

ממה שאני יודע, חנייה במקום המיועד לנכים זו אחת העבירות שכמעט ולא מוותרים עליה(דיי בצדק), ככה שהסיכוי נמוך. אבל לנסות לא עולה כסף, אז בהצלחה, ולהבא, שימי לב לפני שאת חונה...

פורסם

עוד דבר שאולי את יכולה להעלות...

את יכולה להגיד שמסביב היו הרבה חניות פנויות ולכן ברור שחנית בתום לב בחניה לנכים

לא יודע אם זה יתפוס

את צריכה גם להוכיח שהיו חניות פנויות..

החיים הם כמו מנה פלאפל, איך שלא תשים הטחינה - תמיד ינזל

פורסם

אם לקח לך חצי שעה לשים לב שיש לך דו"ח מתחת למגב אז המצב קשה....לא פלא שלא שמת לב לחניית נכים...אני מקווה שאת שמה לב לפעמים שיש גם מכוניות מסביבך...

כן הדברים האלה שמפריעים לך לנהוג...שמצפצפים לך לפעמים... :roll:

פורסם
אם לקח לך חצי שעה לשים לב שיש לך דו"ח מתחת למגב אז המצב קשה....לא פלא שלא שמת לב לחניית נכים...אני מקווה שאת שמה לב לפעמים שיש גם מכוניות מסביבך...

כן הדברים האלה שמפריעים לך לנהוג...שמצפצפים לך לפעמים...

מעניין אם היית כותב את אותו הדבר אם גבר היה כותב את ההודעה הראשונית... :roll:

לא נאה. חשבתי שהתקדמנו מעבר לזה.

פורסם

כן הדברים האלה שמפריעים לך לנהוג...שמצפצפים לך לפעמים... :roll:

למה לתקוף אותה ככה? יכול להיות שהיא חשבה שהטופס של הדוח הוא פרסומת ששמים תחת למגב של האוטו. היא נכנסה לאוטו התחילה לנסוע, ולא היה לה כוח להוציא את "הפרסומת" הזו. מזל שהיא לא הפעילה את הווישרים כדי להעפיף את הפרסומת :shock: .

"במכונית יפנית חדשה, בירידות אני דוהר"

פורסם

חלי שלום,

גם לי הסימון לשתי חניות נכים לא נראה ברור.

בתמונות לא רואים את סימון הכביש, ואם זה המצב ודאי שמתעורר ספק סביר אם יכולת להבין שהשלט מיועד לשתי חניות.

גם בשלט אין פרטים המעידים שהוא תקף ליותר מחניה אחת.

אני מציע לעשות תמונות ברורות יותר ביום ולהראות שסימון הכביש דהוי ומשופשף,

לטעון שסימון כזה אינו בולט בלילה, בין היתר כיוון שאינו צבוע בצבע זוהר או מחזיר אור.

שווה לנסות,

רונן.

פורסם

כן הדברים האלה שמפריעים לך לנהוג...שמצפצפים לך לפעמים...

מעניין אם היית כותב את אותו הדבר אם גבר היה כותב את ההודעה הראשונית... :roll:

לא נאה. חשבתי שהתקדמנו מעבר לזה.

אולי אני מדבר ככה כי מישהי לא נתנה לי זכות קדימה ונכנסה לי באוטו בכנף אחורית ימנית לפני שבועיים...

ועוד האשימה אותי !!!!

בקיצור היא לא מודה ואין לי כוח לבתי משפט...אז אני מוציא כסף מכיסי כדי לתקן את הנזק עכשיו!!! :evil:

פורסם

אני חושב שאת צריכה לנסות בכל הכוח לבטל את הדוח הזה אם המצב הוא כמו שאת מתארת אותו.

חומיזה שלא ראית את יכולה להוסיף שמה שגרם לך למהר זה ששכחת את הכלב על הגז או שאתה צריכה לרדת עם התוכים או שבעלה של השכנה שלך נגמר לו הנייר טואלט ואת מיהרת להצילו, בקיצור דפקי להם איזה חרטה שתגע להם בלב (המאוד מאוד קטן שאין להם) ותקווי לטוב :)

בהצלחה,

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
לא יודעת מה איתך, אבל לי זה נראה מאוד ברור כחניה של נכים, אפילו בצילומים שלך.

דו"ח מוצדק, לטעמי.

רואים שלא קיבלת דו"ח על סך 500 מרשרשים ומצלצלים.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...