Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לעבודה עם ה XBOX360

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,רכשתי לפני כמה ימים XBOX360 שבחנות נאמר לי שהמכשיר קורא צרובים.

על החבילה שלו רשום-מכשיר+הסבה

האם זה יתכן שהאקסבוקס הזה מגיע עם פריצה ומסוגל לקרוא צרובים

פורסם

כן, קיימת פריצה לאקסבוקס 360 שמאפשרת קריאת צרובים (שדרוג הקושחה שעל כונן ה- DVD). שים לב שאם ברצונך לצרוב משחקים תצטרך לרכוש מדיה בנפח 8.5 GB (אלה דיסקים שנקראים שנקראים dual layer DVD) שכן כל המשחקים של האקסבוקס 360 הם בערך 8 ג'יגה ולא נכנסים ל- DVD רגיל. מאוד מומלץ לרכוש של חברת verbatim (בארץ עולה כ- 20 שקל לדיסק, בחו"ל ניתן למצוא בהרבה פחות).

שים לב שאם הקונסולה שלך פרוצה כנראה שבשלב כזה או אחר יעשו לך באן משירות המשחקים המקוון - Xbox live.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

שים לב שאם הקונסולה שלך פרוצה כנראה שבשלב כזה או אחר יעשו לך באן משירות המשחקים המקוון - Xbox live.

לחבר שלי יש בוקס פרוץ קצת יותר משנה, למיטב זכרוני, והוא עדיין בlive.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

כן. כמובן שלא כולם מוכרים קונסולות פרוצות, אבל הרוב המכריע כן. לגבי live - זה אפשרי לשחק עם פרוץ, אבל זה עניין של מזל.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

אם יש פה מישהו שמבין באקסבוקס ויכול להסביר לי איך אני מפעיל דיסקים צרובים על האקסבוקס,מוזמן לשלוח לי הודעה לפרטי.

המון תודה לעוזרים.

יהיה נחמד לגבות משחקים מקוריים על מנת שלא יהרסו להם עם הזמן.

• תוכן חדש...