Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. DanyG, תפסיק לשחק אותה רובינזון קרוזו (או שאתה נאיבי).

מה זה השטויות האלה על להשיג זיכוי?

איזה זיכוי? וואלה נסעתי מהר ותפסו אותי ואין מה לעשות, ואל תתחיל להטיף לי על כך שעו"ד

טוב היה מתאמץ, מה להתאמץ? על מה? אתה תשלם 10K בשביל ניהול משפט כשכלל לא ברור

שהסיכוי שלך לצאת זכאי אפשרי, מה גם שהעובדות הן נגדך :?:

2. ויותר חשוב, Radarjedi תודה תודה תודה על העזרה ועל הטלפון של העו"ד.

מי יתן ותבורך ברכב כמו האסטון מרטין ווניש (לא וונקוויש) כמו של ג'יימס בונד (מי שראה את הסרט יבין על מה ולמה הברכה),

למעשה מי ייתן ולכולכם יהיה כזה ושלג'דיי יהיו 2 (או 3 או כמה שבא לך, אתה יודע מה?

עכשיו כשאני חושב על זה יאללה הלמבורגיני והפרארי שלך...עלי :wink: )

תבורך

אני מסכים, צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה.

מעבר לזה, אולי כדאי שתשנה את החתימה שלך עכשיו לא ?

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחד 512BBI ואחד 250GTO בבקשה ,על למבו' אני אוותר לך הפעם. :wink:

לדני ,אתה צודק לחלוטין אם היה מדובר במדינה בה ניתן לארגן מאבק מאורגן במערכת המחורבנת הזו.

ההרשעה אכן תירשם בתיק ,לדיראון עולם. ותעלה בכל משפט עתידי אם וכאשר ייתקיים.

הבעייה היא שזה כל אחד לעצמו -מול המערכת.

לנהל משפט מול המדינה הוא סיפור יקר מאוד , אולי אף 50 אלף ש"ח ,ראה סיפורו של עמיקם לוין http://www.police-traps.co.il/flash.asp

ברור שכל אחד יכול לנהל משפט מול המדינה ,ולא חסר חומר כנגד הממל"ז ,תחזוקתו והפעלתו http://www.geocities.com/CapitolHill/9302/LTI2020/#top , אבל לא כל אחד יכול להקדיש לזה את המשאבים הכספיים ,הלהט והזמן כפי שהקדישו האדונים הנכבדים באתרים שלמעלה.

לעיתים עדיף להודות ולקבל את הרשיון חזרה ,למרות ההשלכות העתידיות .

לעומת זאת ,אם נצליח לארגן קבוצה גדולה שלא תודה בשום אופן , ותסתום את בתי המשפט בעשרות ומאות דיוני הוכחות , אז יש על מה לדבר.

אתה מוכן להתחיל בארגון קבוצה כזו? בבקשה. אני אסייע ברצון ואף כספית בהתאם ליכולתי (תחשבו על מימון של ,נניח, אלף איש לעו"ד - הרבה יותר קל...).

בינתיים -כ"א עושה את השיקולים שלו , במקרה שלנו הבחור החליט להוריד את הראש ולחטוף בומבה קטנה מאשר לאבד את כל הראש.

זכותו.

פורסם

על מה אתם מדברים ?

אני רק אמרתי שהפתרון האידאלי הוא זיכוי ...

לא אמרתי שזה מה שבאמת יצא !

אבל רק בשביל שיהיה ברור - זיכוי לא חייב להיות בגלל פסילת הממל"ז בטענות אי-אמינות, אלא יכול לעיתים להיות בשל הפעלה לקויה למשל ..

בכל מקרה,

סליחה שאני לא מסתכל החצי הכוס המלאה, אני פשוט מתסכל על העתיד.

דני G.

פורסם
על מה אתם מדברים ?

אני רק אמרתי שהפתרון האידאלי הוא זיכוי ...

לא אמרתי שזה מה שבאמת יצא !

אבל רק בשביל שיהיה ברור - זיכוי לא חייב להיות בגלל פסילת הממל"ז בטענות אי-אמינות, אלא יכול לעיתים להיות בשל הפעלה לקויה למשל ..

בכל מקרה,

סליחה שאני לא מסתכל החצי הכוס המלאה, אני פשוט מתסכל על העתיד.

דני G.

אני מניח שעורך הדין לא היה ממש מתנגד לעוד כמה ישיבות של בלבולי מוח הדדיים (ונסכים כולנו שכל נושא אכיפת המהירות בארץ הוא בלבול מוח גדול שכל מטרתו גביית כסף וכיסוי תחת) בתמורה למעות נוספות. אבל בשיקול עלות מול תועלת (לא בטוח שהייתה תועלת ,מה אם עורך הדין הנכבד לא היה מוצא ליקויים מספקים בהפעלה ,או שהשופט היה פוסל את טיעוניו?) כנראה שהשיקול של רשיון תמורת עסקת טיעון הכריע כאן.

אני לא מאשים את הבחור -להילחם בתחנות רוח זה יפה , אבל לא יעיל.

רוצים להילחם ? בואו נתארגן כקבוצה , כזו שתלך למשפט על כל עבירה , וגם תממן את עלות ההגנה מקופה משותפת. לדעתי עדיף לשלם כל שנה ,נניח ,מאתיים שקל ,ולקבל סיוע מובטח ומעולה.

פורסם

שמר, הצעה נחמדה.....

מעין חברת "ביטוח" כזאת, השאלה כמה אנשים יסכימו להיכנס לזה, אני אישית מסכים

הקטע שאם זה רק אני ואתה זה לא משתלם :?

יובל.

פורסם
אם זה אני ואתה , ותופסים רק אותי , זה די משתלם לי :wink:

חשבתי על זה, מה שיקרה שבשלב מסויים אני אתעצבן, ונתחיל לפתוח תחרות מי עושה יותר "קופה" על חשבון השני.....

:p מעניין

אני כמעט בטוח שאני אנצח, אני נהג חדש, חיחי, יותר קנס יותר שלילה..... איזה יופי (או שלא)

יובל.

פורסם

אם אפשר באמת, לארגן קבוצה גדולה כזאת, אז זה מצויין תיאורטית

הבעיה מצד שני היא שאנשים יחשבו שהם מחוסנים, ויהיו יותר הוצאות בקבוצה, מאשר אם היית נתפס כיחיד.....

יובל.

פורסם

1. הרבה יותר נהגים יבקשו להישפט במקום לשלם את הדו"ח , דבר שיסתום את מערכת בתי המשפט.

2. יתאפשר ליותר נהגים לערער על אמינות הפעלת הממל"ז , גם אם עלות הערעור גדולה ,ואז תיווצר מסה קריטית לגבי אמינות המכשיר.

• תוכן חדש...