Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני מחפש עבודה קבועה כבר כמה זמן , יצא לי להיות בבתי חולים לא מזמן לבקר כמה אנשים וראיתי את הסניטרים (האלה שמביאים את האנשים לקומות ולמחלקות על גבי המיטות).

הבנתי שהשכר: בוקר- ערב = 20 ש"ח לשעה, צהריים - לילה = 25 ש"ח לשעה, וערב עד הבוקר שלמחרת זה 28 ש"ח לשעה.

אני מחפש באחד הבתי חולים בחיפה לא משנה איזה, (וכן אני מודע לעובדה שיש מצב לראות אנשים במצב נוראי אחרי תאונות וכאלה אבל אני לא מהאנשים שמפריע להם).

אז איך הולכת הפרוצדורה להירשם לדבר כזה?

ובכללי איך העבודה עצמה ממי שיודע?

*או לחילופין אם מישהו יכול להפנות אותי למקום שמחפשים עובדים (חוץ ממלצרות ומה שקשור לאוכל) אני אשמח לשמוע.

תודה וצהריים טובים,

אוהד.

פורסם

אם אתה בחור שלא מפחד מעבודה ורוצה ללמוד מקצוע שכבר אין בו כוח אדם מיומן לך לפרמט או ליציקות המפרץ. אלה בתי יציקה שהעבודה בהם לא קלה אבל אם יש לך ראש תוכל להפוך מהר מאוד לאיש מקצוע ולהתקדם.

קח בחשבון שסניטר לא רק מסיע חולים אלא גם חלקי חולים והפרשות שלהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם אתה מעוניין בעבודה טובה צור קשר לפרטים.

דרך אגב יש לי 3 משרות פנויות, אז אם מישהו מעוניין מוזמן גם לצור קשר בה"פ

פורסם

סניטר לוקח גם את הנפטרים מהמחלקות.

מה יותר פשוט מאשר תרים טלפון למחלקות כ"א של בתי החולים בסביבתך ותבדוק אם צריכים. אין כל כך הרבה בתי חולים באזור.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

שי, דווקא עבודה ביציקות שלחת את הבחור ?

זה די גיהינום - חם נורא, גם מסוכן, ואם אתה ביציקות אלומיניום יש בונוס של אבק שחור שנכנס לך לכל חריץ בגוף ועשן סולר מהכבשן שמסריח לך את הצורה ואת הריאות.

כבר עדיף להיות סניטר ולנגב לזקנים את הטוסיק :shock:

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

את אותו חול שחור יש גם ביציקות פלדה, ברזל ונירוסטה.

נכון שזו עבודה קשה אבל בחור ישראלי צעיר עם ראש פתויח שיכנס לתחום מהר מאוד לא יעמוד ליד התנורים. זה ענף שמשווע לידיים עובדות ולבעלי מקצוע ופשוט אין כאלה יותר. מי שיכנס וילמד את המקצוע יגיע לשכר גבוה מאוד בפרק זמן קצר יחסית.

פורסם
אם אתה בחור שלא מפחד מעבודה ורוצה ללמוד מקצוע שכבר אין בו כוח אדם מיומן לך לפרמט או ליציקות המפרץ. אלה בתי יציקה שהעבודה בהם לא קלה אבל אם יש לך ראש תוכל להפוך מהר מאוד לאיש מקצוע ולהתקדם.

קח בחשבון שסניטר לא רק מסיע חולים אלא גם חלקי חולים והפרשות שלהם.

שי.ז. אני מבין מתשובותייך שאתה מגיע עלינו מתחום המתכת/עיבוד שבבי/ ואתה קצת מנותק מהמציאות המתקיימת בחברות הייטק שגם הם זקוקים לעובדי כפיים (עדינים).

התנאים הסוציאלים שהבחור ישיג בעבודת כפיים במפעל עם גזים רעילים ועבודה מסוכנת מול תנורים לאחר מספר שנים שבו הוא יתקדם לתפקיד אחראי משמרת לא משתלמת מכיוון שבחברות הייטק כול זוטר מקבל עם כניסתו לעבודה את כול התנאים הסוציאלים+ביטוח מנהלים בונוסים וגם רכב.

שי.ז. אתה קצת יותר צעיר ממני ולי יש עבר של 20 שנה בתיכנון מכני במספר חברות לעיבוד שבבי ככה שאני יודע בדיוק מה נעשה שם.

צריך להלחם על כול הטבה שבאופן אוטומטי אתה מקבל אותה בחברות הייטק.

איזה כייף לי :)

פורסם
אם אתה מעוניין בעבודה טובה צור קשר לפרטים.

דרך אגב יש לי 3 משרות פנויות, אז אם מישהו מעוניין מוזמן גם לצור קשר בה"פ

שכחתי לציין העבודה היא באיזור הצפון, לפרטים אני אתן מספר פלאפון בה"פ עבודה שווה וסבבה "לא כי אני המנהל:-o"

באמת חברה הזדמנות טובה, עם אופציה להתקדמות בעתיד.

פורסם

שי.ז. אתה קצת יותר צעיר ממני ולי יש עבר של 20 שנה בתיכנון מכני במספר חברות לעיבוד שבבי ככה שאני יודע בדיוק מה נעשה שם.

צריך להלחם על כול הטבה שבאופן אוטומטי אתה מקבל אותה בחברות הייטק.

זה היה נכון פעם. היום מסגר מנוסה מגיע בקלות לשכר של 15,000 ש"ח וגם יותר. מתכנתי CNC מגיעים לשכר דומה די מהר.

על איזה הטבות צריך להילחם? היום אש"ל, פנסיה וכו' הם דברים בסיסיים לאנשי מקצוע בתעשייה. גם רכב צמוד לעובדים מקצועיים כבר מתחיל להיות יותר נפוץ.

המצב היום בתעשייה הוא שחסרים ידיים עובדות ובפרט אנשי מקצוע. היום נלחמים עליהם.

לי יש ניסיון של כל חיי בתעשייה (נולדתי לתוכה עם אבא תעשיין) והתעשייה עברה הרבה מאוד מהפכים ב 20 שנים האחרונות. היום חרט בינוני לא מדבר על פחות מ 30 ש"ח לשעה ולפני 10 שנים הוא היה מוכן לעבוד גם בשביל 15% מעל למינימום.

פורסם

כבר התרגלתי להגזמות בסכומים שאתה נוקב בהם. אל תשכח שבחברות הייטק רבות גם פקידה זוטרית או מלחימה וותיקה יכולה לקבל רכב ליסניג.

אני מאחל הצלחה לבחור.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, מפעל שכן שלי מחפש כבר יותר משנה מסגרים מקצועיים (הוא יצרן תבניות) ומוכן לשלם גם 80 ש"ח לשעה ופשוט אין.

זו כבר לא שאלה של תנאים או שכר אלא של זמינות שפשוט לא קיימת ולכן המחירים של בעלי המקצוע קופצים.ץ

פורסם

תודה על התגובות של כולם,

רק אם מישהו יוכל להסביר לי מה הפרוצדורה להיות סניטר בביה"ח לפני שאני מרים טלפון?

או לחילופין, אם מישהו מכיר מקום בחיפה שצריך עובדים אני אשמח לשמוע (שוב, חוץ ממלצרות \נקיון ודברים שקשורים לאוכל).

תודה,

אוהד.

פורסם

זה פשוט:

ידים חזקות, רגלים חזקות וקיבה חזקה.

(אה, וגם זיכרון טוב לכל הסימטאות האפלות בבית החולים)

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

על מה אתם מדברים!? איזה מזכירה עם ליסינג!?

אתם הוזים אם אתם חושבים שכל עובד הייטק "מקבל" אוטו היום.

עם כל הכבוד גם בהנהלה הבחירה העובדים משלמים בהייטק כסף בשביל הרכב, ואמנם זה יוצא להם משתלם ברמה מגוחחת אבל מדובר על אנשים שהם 20 שנה עובדים באותה החברה!

עובד חדש נגיד מתכנת ממוצע בחברה גדולה יבוא ויבקש רכב מהבוס שלו הוא יצחק עליו, אחר כך ישלח מייל לכל שאר החברים שלו שגם הם יצחקו עליו ואז יגיד לו שאין לו בעייה, הם מוכנים להשתתף בערך ב10% מההוצאה וזה יעלה לו רק 3000 שקל בחודש(!!) - בשביל יונדאי גטס.

לעבוד בהייטק זה לא בהכרח אומר תנאים כאילו אתה מינימום עובד בגוגל, יש המון עבודות שחורות שלא הייתה בדיוק רואה את עצמך "במקצוע" במשך קריירה שלמה אפילו תמורת כל התנאים שמוצעים, זה לא מתאים לכל אחד, זה משעמם וזה לא בא כל כך בקלות, היום כשיש לך מדינות כמו יפן שמכשירות לבד כל שנה משהו כמו 60-100 אלף מהנדסים בעלי תואר ראשון (שווה ערך פחות או יותר לכל תעשיית ההיטק בישראל, במספרים) - כבר לא כל כך קל להתבלט וצריך כשרון

אבי

• תוכן חדש...