Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי פיאט אונו 96 והצינור המזגן המתחבר לרדיאטור שבור ככה קניתי את האוטו אני רציתי לדעת כמה עולה לתקן דבר כזה ואיך אני יכול לדעת מה המצב המזגן בכללי איזה חלקים עובדים ואיזה לא ואם יש לכם איזה מוסך שמתקן מזגנים מומלץ להמליץ לי עליו אשמח מאוד אני גר בבת-ים

תודה מראש מור חסן

פורסם

זה מזגן שהרכיבו בארץ?

כשאתה מדליק את המזגן יוצא אוויר קר/ יוצא אוויר רגיל/ אין שום אוויר? ד"א קצת פסיקים לא יזיקו.

פורסם

גש אל:

1. "מוסך אורי כהן" שברח' האופן 12 א.ת חולון, טל' 03-5506945 או 052-2749961 ובקש את אורי.

2. "מוסך מילניום" שברח' משה שרת 2 א.ת חדש (מערב) ראשל"צ, טל' 03-9614393 ובקש את אהוד.

בברכת חג שמח - רפי לין :-)

פורסם

אם הצינור מזגן שבור, משמע שגם כל הגז ברח,

אם אני לא טועה ,אסור להפעיל מדחס ללא גז כי אז הוא נשרף, או שיש במערכת המיזוג אלמנט שמנתק את המדחס במידה והמצב הזה קורה , אבל שוב אני לא כל כך בטוח בזה,

אבל מה שכן תתחיל מזה שתסדר את הצינור תמלא גז ותפעיל את המדחס אם הצינור שיוצא מהמדחס ניהיה קר אז המדחס דחס גז ועובד, עד כמה הוא יעיל צריך לבדוק , אולי הוא דוחס אבל הוא כבר גמור וצריך שיפוץ, אבל בכל מקרה תתחיל מהחלפת הצינור.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

קשה להבין באיזה צינור מדובר ואוליי ניתן לתקנו. ככלל צינורות של מערכת המיזוג אינם זולים. מעבר לזה כנראה שתצטרך החלפת מייבש, וואקום ומילוי גז כך שהגיוני שהשמשת המזגן תגיע לכמה מאות טובות אם לא יותר. אם אתה רוצה תשובה יותר מדוייקת לגבי הצינור תעלה תמונה שלו.

פורסם

תשיג צינור בפירוקים או אצל המוסך של המזגנים.

אין לך כרגע גז במערכת כי הצינור שבור . אין בעיה להפעיל את המזגן בלי גז, יש לו הגנה אם אין גז המדחס לא ניכנס לפעולה.

לאחר שתרכיב צינור חדש במוסך של המזגנים ממלאים חנקן במערכת כדי לבדוק דליפות.

אם אין דליפות עושים וואקום גז וזהו. כל הסיפור עם הצינור והעבודה בערך 400 ש"ח

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה על התגובות אחרי שמחלפים את הצינור ממלאים גז ואם הצינור נהיה קר אז המדחס עובד ואם לא אז המדחס לא תקין אם הבנתי נכון ומה הם הדברים המשמעותים להפעלת המזגן טובה

• תוכן חדש...