Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
וממתי לכבות שריפה עולה כסף? בשביל מה אנחנו משלמים ארנונה?

ארנונה לא בהכרח קשורה לשירותי כבאות, ובכל מקרה גם תשלום ארנונה אינו תנאי לקבלת שירותים מהרשות המקומית.

לא רק להזמין שירותי כיבוי עולה כסף, גם להזמין אמבולנס לפינוי עולה כסף.

מבקשים ממכם פרטים - אל תמסרו.

כשאני מתקשר והיומנאי מגיע לשלב השאלות מי אתה ומה הטלפון שלך, אני מודיע למוקדן שהשעה כרגע yy:yy, ושאני מקווה שבמקום לשאול שאלות מיותרות כדי לדעת ממי לקחת כסף, הוא כבר דאג להודיע בקשר/כריזה להזנקת הרכב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם אתה לא רוצה להרוס יחסי שכנות, אל תתבע אלא תשכנע.

אם לא הולך בשכנועים, אז כבר תראה מה אתם רוצים לעשות. אם יחסי השכנות חשובים לך יותר מהכסף, תספגו. אם אתם רוצים לריב בכוח - תתבעו.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אבל למה לספוג לתזרים החודשי 520 ש"ח? הם לא מוכנים בשום דרך, ועכשיו לתבוע - זה יהיה בלאגן, וממש לא בא לי לראות פה ריבים...

פורסם

רק בשביל ההתנהגות שלהם שווה להצית להם את הבית ולתת להם להזמין בעצמם מכבי אש :twisted:

אין לראות באמור לעיל המלצה או עידוד לעשות מעשים פליליים. כל המצית את בית שכנו עושה זאת על אחריותו בלבד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
זה יהיה מעניין, אבל אני לא מוכן לסכן תת*ת שלי בשבילם. הם יותר חשובים להורים שלי, לא לי.

אז כנראה שההורים שלך לא חשובים להם באותה המידה-חוסר דואליות מוחלטת.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם
רק בשביל ההתנהגות שלהם שווה להצית להם את הבית ולתת להם להזמין בעצמם מכבי אש :twisted:

אין לראות באמור לעיל המלצה או עידוד לעשות מעשים פליליים. כל המצית את בית שכנו עושה זאת על אחריותו בלבד.

1+

אין שום סיבה שבעולם שתשלם אפילו שקל מהסכום הזה.

פעם הבאה תן לבית להשרף עד היסוד :evil:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אלמנט,

אני מניח שאתה מכיר את הבדיחה על הכושי עם החצי...

אז תודיע לשכנים שלך שאתה מאחל להם עוד שריפה, רק שבפעם הבאה אתה תתקשר למכבי האש אחרי שחצי בית יהיה שרוף ויצטרכו לכבות רק את החצי הנותר :onfire:.

מעבר לזה - אם חלילה הוריך היו צריכם עזרה כלשהי מהשכנים הנחמדים שלהם, אני לא חושב שהשכנים היו מזמינים אמבולנס או כיבוי, כי זה יעלה להם רק חצי, וגם את זה הם ירצו לחסוך .

עם שכנים כאלה לא צריך אויבים, אני במקום הוריך נותן להם בעיטה באחוריים, מזמין אותם למשפט ותובע פיצוי נוסף על כפיות טובה. גם אם לא הייתי זוכה במשפט, היה נחמד לגרור אותם לדיון.

מעניין איך ירכלו השכנים בסביבה כשידעו על התנהגות השכנים האלה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...