Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

שבוע שעבר הזעקתי כבאים לשריפה יחסית גדולה באחד הבתים השכנים למשפחתי. הם הגיעו, לקחו ממני פרטים (שם, כתובת, טלפון, פלאפון, ת"ז וכו'...). לא ידעתי מה ההשלכות של מתן הפרטים, והייתי שקט, כי עשיתי מצווה (למרות שהמשפחה לא היתה בבית). לפני כמה שעות הביאו לי מכתב (שהגיע לרחובות), ובו מפורט תשלום ע"ס 520 ש"ח לכבאות רחובות... מה נסגר? גם על כבאים צריך לשלם?

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השאלה למה אתה?

אתה הזמנת כבאים לבשביל מקרה X. ואם מישהו אחר היה מזמין כבאים, אז הם היו צריכים לשלם ?

לדעתי אתה צריך לגשת לאותו בעל מקום שקרת הדלקה ולהסביר בפניו שהביטוח או הוא צריכים לשאת בתוצאות החיוב לכבאים.

מכיוון שהכבאים "סיפקו" את עבודתם למקום שלו והם לא באו אליך...

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

למה אני? כי אני רואה בית שעוד כמה דקות/שעות אם הוא יבער, הוא יקרוס. והשכנים הללו השקיעו בבית הזה יותר משני מיליון ש"ח. אבל לגשת אליהם זו לא חוצפה?

פורסם

וואו, לפי המקרה שלך יש לי מזל.

בעת ביקור משפחתי בצפון, ראיתי שרפה משתוללת באיזור, הרמתי טלפון ל - 102, אמרו שיטפלו בסיפור.

המזל, שהייתי חייב לזוז, לכן מיד כששמעתי את הסירנה נסעתי מהמקום, וכך לא יצא לי למסור פרטים אישים(אחרת כעת הייתי במצב שלך).

עריכה:מצאתי כתבה על אזרחית שנקלעה לסיפור הזוי כמו שלך:

להלן הכתבה המדוברת

אל יאוש, יש תקווה(בבית -משפט).

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

אז מה לומר להם? מה, סתם כך - בואו תשלמו, אם לא אני אתבע אתכם? אני לא רוצה להרוס חברות של ההורים שלי של 35 שנה...

פורסם

זה לא חדש.. אצל חיים הכט פעם היה את הסיפור הזה..

אם אני הייתי במקומך פשוט הייתי הולך לחברים של ההורים שלי ואומר להם שני זה שהזמנתי את הכיבוי והם רוצים לחייב אותי ב 520 ש"ח.. אם יש להם טיפת כבוד הם לא יתנו לך לשלם את זה. בהצלחה.

פורסם

עובדה מוכרת וידועה.

פעם גם אבי הזמין מכבי אש בגלל אירוע שהתרחש אצל השכנים בעת שהם לא היו בבית, ובסוף החשבון הגיע אלינו משום מה. כמובן שהוא הועבר אחר כבוד לשכנים, שישברו את הראש מולם.

אגב, מי שרוצה לקרוא את הסיפור המלא (מומלץ! סיפור חביב, משעשע ומותח), שיכנס לפה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עדכון! דיברתי עם החבר'ה, והם מוכנים לשלם. אבל מה? הם מוכנים לשלם רק חצי. ז"א 260 ש"ח. אני לא הולך לשלם, ולא ההורים שלי. מה לומר להם? ההורים שלי מתחילים להתעצבן עליהם...

פורסם

גם כן חברים... :roll:

השאלה שצריכה להישאל היא מאוד פשוטה: מי הוא בעל הנכס שכמעט עלה באש?

התשובה לשאלה הזאת היא גם התשובה לשאלה מי צריך לשלם למכבי אש. פשוט וקל.

אתה לא צריך לשלם רבע, שמינית, עשירית או פרומיל מהעלות הזאת. לחוצפה שלהם פשוט אין גבול.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תשאל אותם אם פעם הבאה שישרף להם הבית הם יעדיפו שתתקשר מיד לכבאים שתחכה שישאר ממנו רק חצי...

מה זה השטויות האלה.

וממתי לכבות שריפה עולה כסף? בשביל מה אנחנו משלמים ארנונה?

עוד רגע להזמין משטרה כי מישהו נרצח יעלה כסף..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
גם כן חברים... :roll:

השאלה שצריכה להישאל היא מאוד פשוטה: מי הוא בעל הנכס שכמעט עלה באש?

התשובה לשאלה הזאת היא גם התשובה לשאלה מי צריך לשלם למכבי אש. פשוט וקל.

אתה לא צריך לשלם רבע, שמינית, עשירית או פרומיל מהעלות הזאת. לחוצפה שלהם פשוט אין גבול.

הם בעלי הנכס.

פורסם

אני במקומך הייתי מסבירה להם שאתה לא אחראי לכך שנשרף להם הנכס ולכן לא עליך אמור להיות התשלום.

אחרת - בפעם הבאה, תתן לבית שלהם להשרף עד היסוד, או שיימצא טמבל אחר שיהיה מוכן לשלם 500 ש"ח כדי שישאר להם מקום לגור בו.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...