Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טאטא גיפ 4X4 - איך הרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אתה מתעקש לשאול על רכב שאין לו שוק אפילו במאית האחוז?

יש אולי 2 3 כאלה בכבישי ארצנו וגם זה יותר מדי..

אני מאמין שאתה מבין לאן אני חותר.

חג שמח!

Polo 2012

פורסם

זו לפחות הודעה שלישית באותו נושא בשעה אחרונה...

אתה חושב שאם תפרסם בכמה שיותר פורומים, סיכוי שיענו לך ייגדל?

כמו שקודמי רשם וכמו שאני רשמתי לך בפורום אחר, אתה שואל על רכב שכניראה אף אחד לא יוכל לענות לך בקשר אליו.

ממליץ לעשות חיפוש ב-GOOGLE.

מעבר לזה, מבחינת חלקים - תהיה בטוח שיש בעייה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פשוט לא!!!!

איכות חומרים מגעילה, לא בטיחותית, מכוערת, חסרת כל חלפים וכוח שיווקי.

והמחיר מדבר בעד עצמו.

לא להתקרב!!! ולא לחשוב על זה אפילו.

ג'יפ עם שנתון דיי גבוה ומחיר בריצפה אמור דווקא להדליק נורה אדומה, מפני שהמחיר טאטא ספארי ארוכה

דומה למחיר של דייהטסו פרוזה 93 ולדעתי זה לא ממש רציונלי.

שלומי.

פורסם
יש מצב שהמנוע הוא מנוע מרצדס?:roll: (לא להרוג אותי - ראיתי את זה רשום פעם איפשהו)

The company manufactured its first commercial vehicle in 1954 in collaboration with Daimler-Benz AG, which ended in 1969

מידע מוויקיפדיה.

Tatamilestone_1.jpg

Hyundai IONIQ

פורסם

מנוע כן של מרצדס אבל זה מנוע שאצל מרצדס יצא משימוש שנים (המון שנים) קודם לכן.

טאטא הגיעה לקחה איזה רכב ישן (או קנתה את הזכויות) של מרצדס והשתמשה במנוע שלו (או שכל הדברים שרשמתי קשורים לטנדר-אולי אני מתבלבל-אבל אני יודע שאחד מהם).

פורסם

מעניין שבהודו- שם רמת הכבישים גרועה בהרבה משלנו (כמה שקשה להאמין....) וכן רמת התחזוקה כמעט ולא קיימת הם שורדים ללא בעיות מיוחדות.

אומנם הרמה שלהם לא גבוהה אבל גם המחיר אמור להיות בהתאם...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בקצרה:

בעד: מחיר שוק אפסי בקנייה, 7 מקומות ישיבה, 4*4 "אמיתי", מזגן מקפיא.

נגד: נוחות נסיעה גרועה, איכות הרכבה נמוכה, ביקוש אפסי במכירה, כבד ואיטי, צריכת דלק יחסית גבוהה והכי חשוב מכל מחסור רציני בחלפים ובבעלי מקצוע הגונים שיכולים לטפל ברכב.

קצת יותר בהרחבה:

המנוע מורכב משילוב של מנוע פז'ו ישן ומנוע של מרצדס. מערכת ה 4*4 החשמלית זהה למערכת שיש במוסו או בקורנדו (לא זוכר במדויק).

הרכב מאוד איטי וכבד, מהירות מקסימלית של 110 מאוד לא נוח לנסיעה בכביש מהיר או לנסיעה ארוכה.

הבעייה הכי גדולה של הרכב היא שאין יבואן ,אין רשת מוסכים מורשים ויותר גרוע מכל אין חלקי חילוף.

המוסך היחיד שמחזיק חלקי חילוף נמצא בעין ורד ואני לא מאחל לאף אחד להגיע לשם.

הגיוני לקנות ולהחזיק רכב כזה רק אם:

1. אתה מתכוון להשתמש בו כרכב שני/שלישי שמטרתו העיקרית היא לטיולים בסוף שבוע.

2. אתה טס ומבקר לעיתים קרובות מאוד בהודו/תאילנד/אפריקה וכו' , הדרך הזולה והשפויה יותר למצוא חלקי חילוף!

אסף

פורסם
אם המונע היה מרצדס אז איכשהו היו קונים אותה.

אין מנוע של מרצדס והתשובה היא שיש מכוניות טאטא בארץ אולי 50 וזה בלי להגזים

קבלו את התנצלותי על ההודעה.

ביררתי את העניין לעומק וגיליתי שהמנוע הוא כ-ן של מרצדס.

מצטער

שלומי.

פורסם

מערכת ה 4*4 החשמלית זהה למערכת שיש במוסו או בקורנדו (לא זוכר במדויק).

נכון מאוד, הטרנספר של Warn האמריקאית, שקיים בכל רכבי סאנגיונג.

כמדומני שגם בטאטא הטרנספר הינו חשמלי, מה שעשוי ליצור בעיות....

יתרונו הגדול ביחס העבר נמוך של בערך 1:2.5 במצב LOW.

סתם לידע כללי :idea:

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...