Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חרגתם מאוד מנושא הת'רד.

אני אישית נתקע לי הפיוז שאני רואה בנאדם משקיע ב-SPL כי זה כפול השקעה כספית מ-SQ וגם זמן וגם כאב ראש וגם עצבים :x

איך הגעת לזה?

כי זה פשוט חד משמעי לא נכון

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לימון. מעשית זה נכון.

כי למערכת SQ. צריך רכיבים טובים. והתקנה טובה. ואתה יכול להגיע לתוצאות מעולות. (אתה לדוגמא)

לSPL אמיתי. צריך חשמל. בידוד. יותר ציוד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
לא נכון. העניין הוא פשוט , SPL על האוזן. אם על האוזן יהיה 120 dB תתחיל פגיעה אמיתית באוזן ברמה רפואית. פגיעה באוזן מתחילה מלחץ של 87dB זה מבחינה משפטית וגם רפואית, אני אומר את זה כי קיבלתי אחוזי נכות על פגיעה בשמיעה .

אלא כמו שאלי אמר כשהשלט באס נכנס לעניין והוא על מינימום. הסאבים נשמעים ברקע, "מלטפים

אלקקק מלטפים, אני לא יודע אם זה עכשיו כך! כשהייתי במפגש הייתי נוכח וראיתי כשאליקו הנמיך את הבאס ועדיין הרגשתי את הבאס בתחת וזה עוד בעמידה מחוץ לרכב.

-----------------------

כתבתי שהשקעה ב-SPL (מתכוון ל- SPL עולמי ולא ישראלי של ה- 4000 ש"ח) כפולה מ-SQ וזה נכון כי:

1. במערכת SPL החשמל הבריא יעלה לפחות 4000 שקל . אלטרנטור מצברים כבלים וכו'

2. במערכת SPL איטום מסיבי אפילו לא איטום מלא.

3. עלות סאבים $$$

4. מונובלוקים

5. זמן התקנה

אני אומר את זה כי גם אני השקעתי המון המון ועוד חצי המון כסף ב-SQ תסתכל על החתימה אצלי ותראה שבחרתי ברכיבים היי-אנד ולא התבשרתי בשקל אחד. אבל אפשר לבנות מערכת SQ מושלמת גם ב- השקעה של 7K עד 10K ש"ח.

פורסם
לימון. מעשית זה נכון.

כי למערכת SQ. צריך רכיבים טובים. והתקנה טובה. ואתה יכול להגיע לתוצאות מעולות. (אתה לדוגמא)

לSPL אמיתי. צריך חשמל. בידוד. יותר ציוד.

לא "לימון" אלא "ליאון" אחי :-)

מחיר הציוד של SQL יקר יותר

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם

מנואל עזוב שטויות, נעבור למשהו חשוב באמת. מתי מפגש בקרית גת? רוצים להשמיע תQ ותBTL לדרומיים,שתהנו קצת..

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גם הפעם חראגיל לא הגעתי .

ההורים שלי הטיסו אותי למלון באילת ביחד עם חברה שלי (מסיבת הפתעה) ושם חיכו החברים =)

תמשיכו להתווכח זה נחמד :)

"או שאתה עוד אחד מאלו מהשכונה שלי שיש להם 2 סאבים בתיבות מוזרות ברכב על אחד רשום Xמשו ועל השני פיונאייכס

וזה מלא מלא רעש..וזה מסתדר "מדהים" עם כל הזימזומים של הרכב." - DRAGSTAR , הרגת אותי זה בדיוק מה שיש לי עכשיו ברכב .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
הייתי עם לאנטיס לבנה מערכת ששמעתי אצל lanosforce היתה באיכות חלומית שלא פוגשים כל יום פשוט לא בא לך לצאת מהאוטו,ובסה"כ היה מפגש יפה,רק חבל שלא יצאה לי לשמוע את ה mille 3 חלקים בפולקסווגן

קודם כל תודה. :-P

ולגבי הבעלים של המאזדה 3 עם המערכת MILLE שלוש חלקים כאשר המיד הוא ריבון בכלל - אז קוראים לו ליאון ולא "לימון" כמו שסאונדמן אוהב לכנות אותו והמערכת שלו כל כך קלעה לטעם שלי שזה הפיל אותי.

היא עדיין לא מכוונת לגמרי ואני רק יכול לדמיין איך היא תישמע כשהיא מכוונת.

לגבי EDDY - אני גם כן אדי.

כבר איבדתי יכולת לעקוב אחרי הת'רד הזה עם הקטע של השמות - בכל פעם ששנינו במפגש, תקראו לי לאנוס :?

ולגבי הקטע עם הקורולות - לי יש קורולה ישנה בצבע טורקיז של זקנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אהלן אנשים...

חיכיתי כל החג לחכות להתחבר בחזרה לפורום לקרוא את הפידבקים מהמפגש

זאת הייתה פעם ראשונה שלי והיה ממש נחמד לפגוש את האנשים מאחורי הכינויים

אני הייתי עם הלאנסר ההכי רחוקה(המערכת סטנדרטית- התביישתי קצת :oops:)

היה ממש כיף לדבר עם האנשים ולראות את המערכות המדהימות שלכם

צריך לעשות את זה לעיתים יותר קרובות :-)

שיהיה לכולכם המשך פסח מהנה ולא להגזים יותר מידי עם המצות,

דב.

,It's not how you stand by your car"

"It's how you race your car

,It doesn't metter if you win by inch or mile"

"!!!winning is winning

פורסם

ולגבי הבעלים של המאזדה 3 עם המערכת MILLE שלוש חלקים כאשר המיד הוא ריבון בכלל - אז קוראים לו ליאון ולא "לימון" כמו שסאונדמן אוהב לכנות אותו והמערכת שלו כל כך קלעה לטעם שלי שזה הפיל אותי.

קלעה בול גם לטעם שלי! (אמנם הגעתי למפגש מאוחר - אבל נסעתי איתו טרמפ מצריפין אי שם שנה שעברה...)

למרות שהגעתי בשש, היה נחמד! תודה לשומאכר, סאונדמן (אלי) ואח של שומאכר (שמות זה לא הקטע החזק שלי :)) - היה נחמד לשבת ולשמוע.

אגב, לאון (עם המזדה 3) - למיטב זכרוני יש לך מכשיר של אקליפס, מגבר אודיסון, ואת הסאב שכחתי... איזה דגם? :)

אביעד

פורסם

שמעתי יותר מידי מהמפגש הנ"ל ואתם יודעים מה? עם כל הכבוד, אם כל המפגשים במרכז כאלו, אז זאת היתה הפעם הראשונה והאחרונה שהגעתי לשם. האווירה כל כך עויינת שפשוט מפחיד היה להיות שם. אני יודע שעכשיו יגידו כל המרכזניקים (בלי לעליב), שלא יאבדו הרבה מזה שאני לא יגיע, אבל לדעתי מפגשי הצפון הרבה יותר חברותיים. אצלנו מנסים לעזור ולהמליץ ואצלכם ראיתי רק התקפות. מהרגע שהגענו תקפו את EDDY על הסאב ה"גרוע, החלש, והלא מדוייק" שלו, שזו היא שטות בפני עצמה.

תתקפו אותי כמה שבא לכם אבל סאבים כמו ID אין הרבה ולא רק בשוק הישראלי.

והבחור עם הגטס וציוד של ROCKFORD - כל הכסף שהשקעת במערכת זה יפה אבל SQ זה ממש לא.

מצטער אם פגעתי במישהו פשוט נמאס לקרוא תגובות לא מבוססות.

בהרבה הערכה חיפאי-צפוני בנשמה שלכם מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

אני נכשל בלהבין מה הקשר לזה שמישהו "ירד" כאן על EDDY לזה שהוא תושב איזור הצפון.

מצטער, פספסתי כאן משהו.

או שאתה לא שם לב איזה סאבים משווים כאן לאיזה סאבים.

אין ספק שID MAX הוא סאב מעולה ומדהים מבחינת SQ וגם SQL

אני שמעתי אותו עובד ברכב של עופר והוא "נתן" יפה מאוד. אבל להשוות אותו לסאבים של FI ביכולת הSPL שלהם - מדובר כאן בשתי ליגות שונות.

אני גם לא חושב שזה הייעוד של הIDMAX.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...