Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קלעה בול גם לטעם שלי! (אמנם הגעתי למפגש מאוחר - אבל נסעתי איתו טרמפ מצריפין אי שם שנה שעברה...)

למרות שהגעתי בשש, היה נחמד! תודה לשומאכר, סאונדמן (אלי) ואח של שומאכר (שמות זה לא הקטע החזק שלי :)) - היה נחמד לשבת ולשמוע.

אגב, לאון (עם המזדה 3) - למיטב זכרוני יש לך מכשיר של אקליפס, מגבר אודיסון, ואת הסאב שכחתי... איזה דגם? :)

אביעד

המערכת השתנתה הרבה מאז ששמעת.

יש כרגע סט 3 חלקים של MILLE וגם הסאב מסדרת MILLE דגם ML3000

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם
אני נכשל בלהבין מה הקשר לזה שמישהו "ירד" כאן על EDDY לזה שהוא תושב איזור הצפון.

מצטער, פספסתי כאן משהו.

או שאתה לא שם לב איזה סאבים משווים כאן לאיזה סאבים.

אין ספק שID MAX הוא סאב מעולה ומדהים מבחינת SQ וגם SQL

אני שמעתי אותו עובד ברכב של עופר והוא "נתן" יפה מאוד. אבל להשוות אותו לסאבים של FI ביכולת הSPL שלהם - מדובר כאן בשתי ליגות שונות.

אני גם לא חושב שזה הייעוד של הIDMAX.

התכוונתי שתקפו את EDDY על הסאב שלו, ולא בגלל שהוא מהצפון. ואם לא שמת לב, "שומאכר" דווקא כן עשה את ההשואה בין הסאב שלו ל IDMAX. מצטט מהמפגש "שלי הרבה יותר חזק ומדוייק", חזק-כן בהחלט, מדוייק-מאוד שנוי במחלוקת.

ומה שעוד התכוונתי להגיד שהמפגשים בצפון הם יותר חמימים מבחינת היחס לאנשים.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

מקס , עדיין לא הייתי במפגש צפון כך שאני לא יודע לאמת את הדברים שלך

אבל אתה הגעת בזמן שכבר לא נשאר כלום בערך

ורק כמה משוגעים נותרו (משוגעים במובן הטוב של המילה )

אני לא עושה ולא עשיתי שום אבל לא לצפונים ולא לדרומים

מאיפה היציאה הזאת דרך אגב ??

גיא מאד אבל מאד נפגע מ"ההרגשה" של אדי והיכולת שלו להבחין ביכולות של סאב כזה או אחר = זלזול מה ?!

לכן היחס אם כל הכבוד מה שאדי עשה ואמר מרגע שנכנס לרכב של גיא הראה כמה הבחור לא מקצועי בעליל

לכן בא הזלזול דאחקות או איך שרק תרצה לקרוא לזה .

אני אישית מזמין כל אחד מצפון הארץ ועד דרומה להגיע למפגשים במרכז

כל מפגש נהייה יותר צפוף וכייף

להגיד שזה מפגש עויין ?! אני ממש לא חושב ככה

אבל מצד שני אתם יכולים להשאר בבועה הצפונית שלכם .

ואני יודע טוב מאד למה אתה מייחצן את המותג ID אז נסיים את כאן ?

פורסם

כן, נסיים כאן.

השרשור הזה יצא מכל הפרופורציות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...