Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הונדה סיווק כסופה.

אני לא מאמין שהייה מישהו עם הIDMAX ואני לא שמעתי...:x:-(

אוף אני חייב לשמוע את הסאב הזה אני רוצה לשדך אותו למיני בלוק של איתמר אבל אני רוצה לשמוע אותו ב12

האינץ 10 נשמע טו-אוב.:wink:

קיצור אז למי הייה את הIDMAX אני מעוניין לשמוע אותו אני מוכן לבוא אליך רק איפה ומי אני ישמח עם תחזור אלי בפרטי.

סה"כ-הייה אחלה של מפגש אני חייב לצין שהמערכת של איציק פשוט חלום. אני הייתי עמום כמה יפה שומעים עוד בלי סאב.:shock:

באמת שומעים ברמה איציק קבל ח"ח(חיזוק חיובי):wink:

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באמת שומעים ברמה איציק קבל ח"ח(חיזוק חיובי):wink:

לא חלונות חשמל? :hihi:

סתאם! :-)

Eddy הוא הבעלים של ה-IDMAX. פנה אליו.

אדי, תודה! :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני לא מאמין שעד שהיה מפגש טוב נתקעתי בדרך, לחבר שלי התפוצץ הרדיאטור בצומת ליד הבורסה

ונתקענו שם שעתיים וחצי :roll:.

תודה לרוני שעזר לדחוף את האוטו הצידה.

מה שמצחיק שבאו אנשים לעזור לנו עם הרכב ואחד מהם גם שבר את הציריה ונתקע.

שני הגררים הגיעו ביחד.

הגענו למפגש ב 4 וחצי וכבר היה מאוד דליל.

:cry: !!SOLD!!

פורסם

אני לא מאמין שהייה מישהו עם הIDMAX ואני לא שמעתי...:x:-(

היה את ה-10 אינץ. ויודע מה? טוב שלא שמעת. לטעמי נשמע ממש לא טוב. באמת כמו שרוני רשם "מידבאס" ותו לא. גם אחי מסכים איתך.

בכל מקרה, אהבתי להכיר פרצופים חדשים, ושוב לראות את הפרצופים הישנים. באמת מפגש מפתיע לטובה, ליום שישי :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הייתי עם לאנטיס לבנה מערכת ששמעתי אצל lanosforce היתה באיכות חלומית שלא פוגשים כל יום פשוט לא בא לך לצאת מהאוטו,ובסה"כ היה מפגש יפה,רק חבל שלא יצאה לי לשמוע את ה mille 3 חלקים בפולקסווגן

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

אדי יא זבלון! בסוף כן הגעת? טוב...נתראה במפגש צפון הקרוב.

אני בינתיים עדיין בכיוונים של המערכת שלי - יש לי לא מעט דברים שקצת לא מסתדרים לי ואני כנראה יזדקק למעט עזרה עם זה.

רציתי לחכות לאלי (SOUNDMAN) שאמרו לי שהוא יוכל לעזור לי בכיוונים אבל הייתי חייב להתחפף יחסית מוקדם.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
אם כל הכבוד הIDMAX נשמע כמו מיד באס אצל אדי

גיא יסכים איתי עידן יסכים איתי :)

מסכים ועוד איך. זה לא סאב. אני לא מוצא סיבה טובה לשים את זה באוטו. אולי נחמד להסתכל עליו משתעל לא יותר מזה. :lol:

פורסם

מזדה 3. הייתי במפגש משעה 3.

עד בין האחרונים.

לכל הIDMAX למינהם. התגובות של גיא ואחיו. הם ביחס לסאבים כמו ה BTL והFI שלהם!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אלי, אני לא דיברתי בשום יחס לסאב אחר, מה גם שדיברתי על הסאב הספציפי אצל אדי. אפילו ליד P2 הוא נשמע לי חלש :roll:. לא יודע, כנראה זה רק אצל אדי.

מצד שני, גם כששמעתי אצל אריאל, הוא נשמע לי חלש, וגם בתחרות בעפולה, 2 כאלה בפורטד, לא ממש "הפציצו".

אין לי מה להשוות אותם ל-FI, כי זה לא העניין פה. אבל מי שטוב לו שיהנה.

נ.ב

יש לי רק אח אחד, "זה" עם הקורולה =]

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...