Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכלב שלי נפטר היום.... :(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

קודם כל, אני ממש משתתף בצערך, באמת.

חיות, ובעיקר כלבים, תופסים אצלי מקום משמעותי במיוחד.

הפלאפון שלי מפוצץ בתמונות של הכלבה שלי, שהשארתי בבית ההורים.

גם היא קצת מבוגרת (למרות שאם תראו את הספרינטים שהיא דופקת אחרי קטנועי שליחים וחתולות לא תאמינו שהיא

כמעט בת 15) ואני ממש דואג לה.

קשה לי מאוד להאמין שהוא "מת מצער"

הרבה בעלים עוזבים את הכלבים שלהם להרבה יותר משבועיים ולא קורה כלום (לדוגמא בפנסיון בזמן טיסה לחול , מעבר דירה וכו)

אבל גם זה קורה. כשהייתי ילד, סבא שלי הביא לי כלב בן 4 בערך שחי אצל משפחה אחרת מאז שהיה גור.

ביום הראשון אצלנו הוא היה במצב רוח מרומם, קפץ על הספות והתלהב.

יום אחרי - הכלב לא זז, לא מתקשר ולא כלום. החלטנו להחזיר אותו למשפחה באותו היום,

ובערך 5 דקות אחרי שהגענו - הוא מת.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איתי - סורי , שוב , לא קונה את זה.

כל אחד מהכלבים שלנו היה אצלינו מאז שהיה גור - וכמו גדולים הם "שרדו" שבועיים בפנסיון כשלא היינו בארץ ו"שרדו" שבועיים בלי אישתי ואחד מהם "שרד" אפילו יום אצל ההורים שלי.

אצל אף אחד מהנ"ל אני בטוח שלא היתה להם את האווירה של הבית , ועדיין - מצער - הם לא מתו.

ובקשר לבחור עם נפטר ויהודים,

כלב נפטר נפטר נפטר נפטר נפטר נפטר , בדיוק כמו בן אדם.

יהודי או לא יהודי.

אם אתה חושב שיש הבדל בין אדם זה או אחר בגלל הדת שלו , המוצע שלו , ההורים שלו או כל משהו אחר - אז חבל.

אדם הופך את עצמו לאדם וזכאי לקיום שלו בזכות המעשים שלו והכי חשוב בזכות יחסו לזולת (ולכן כלבים לוקחים בנושא הזה הרבה בני אדם בהליכה... ועוד על 4 כן ? :) ) ולחברה ומעשיו ואיך שהוא השפיע על מהלך חייו והסובבים אותו, לא בזכות זה שהוא נולד לאמא יהודיה ושם כיפה על הראש ומקיים תרי"ג מצוות.

אין לי ספק שהסיבות ל80% מהמלחמות והרעות והחולות של המין האנושי זה הבדלים בין הדתות, אבל זה כבר נושא לדיון אחר לגמרי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

עצוב. וחבל לעבד חבר.

אבל ואת זה אני אומר מנסיון. עם אתה אוהב חיות. יהיה לך כלב נוסף בעתיד.

מתה לי כלבה אחרי כ 9 שנים. אני נכנסתי לדכאון. לא יצאתי מהבית כמה ימים.

הכלבה גדלה במיטה שלי. ישנה איתי במיטה לידי.

היה חלתה בסרטן. ולא אכלה יותר והיתה חלשה. ונאלצנו להרדים אותה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

חבל, באמת כלב נדיר ויפה בארצנו הקטנטונת, אבל גם אני לא קונה את סיפור הצער כגורם. כשאני השארתי את הכלבה שלי אצל קרובים לשלושה שבועות היא נכנסה לדיכאון ולמרות שזה היה בחורף היא נשארה בגשם בחוץ שוכבת על הדשא. בכל זאת היא לא מתה ולא נגרם לה כל נזק גופני. יש לנו גם דוג דה בורדו שעברה לאחרים במשפחה, חוץ מקצת דיכאון בשבועות הראשונים היא שרדה טוב מאוד. אצלה אוכל פותר הכל.

שווה אולי לחקור ממה באמת מת הכלב אבל כמובן לא לחפש אשמה. זה לא יעזור בכלום.

בריאות לכולם!

פורסם

maxizem, אני משתתף בצערך. כלב זה נשמה וכשהיא הולכת זה כואב כמו שאדם מהמשפחה נפטר.

לגבי הסיבה למוות, לעיתים שינוי טראומטי באורח החיים גורם לעקה (stress) אצל חיה ולהחרפה של בעיה בריאותית קיימת, שלא נראתה קודם. למשל, במקרה של כלב גדול, בעיית לב. יש גם מקרים של "דיכאון" חמור, אבל בזה אי אפשר לטעות. הכלב לא אוכל, אפטי וכו'.

עצתי למי שמוסר כלב, לא ללכת לבקר אותו. בלי ריח או אירוע או חפץ שיזכירו לו, כלב שוכח מהר מאוד ואז יש סיכוי טוב בהרבה שייתרגל לבית ולמשפחה החדשה שלו. ביקורים חוזרים רק יוצרים אצלו בלבול וחוסר ודאות לגבי מקומו בעולם ומונעים ממנו להמשיך הלאה. ביקורים אולי טובים לנו, בני האדם, לכלב לא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ובקשר לבחור עם נפטר ויהודים,

כלב נפטר נפטר נפטר נפטר נפטר נפטר , בדיוק כמו בן אדם.

יהודי או לא יהודי.

אם אתה חושב שיש הבדל בין אדם זה או אחר בגלל הדת שלו , המוצע שלו , ההורים שלו או כל משהו אחר - אז חבל.

אדם הופך את עצמו לאדם וזכאי לקיום שלו בזכות המעשים שלו והכי חשוב בזכות יחסו לזולת (ולכן כלבים לוקחים בנושא הזה הרבה בני אדם בהליכה... ועוד על 4 כן ? :) ) ולחברה ומעשיו ואיך שהוא השפיע על מהלך חייו והסובבים אותו, לא בזכות זה שהוא נולד לאמא יהודיה ושם כיפה על הראש ומקיים תרי"ג מצוות.

אין לי ספק שהסיבות ל80% מהמלחמות והרעות והחולות של המין האנושי זה הבדלים בין הדתות, אבל זה כבר נושא לדיון אחר לגמרי.

ליביו

ליביו,

לא, אינני חושב שיש הבדל בין אדם זה או אחר בגלל הדת, המוצא, ההורים או אלוהים יודע מה. מה שכתבתי בסה"כ היה את ההקשר הנכון שבו יש להשתמש במילה, בהתאם לכללי השפה העברית.

אגב, אני די סגור על זה שאתה מודע לכך, אבל רק בשביל הספק שאולי אתה לא: אני אדם חילוני לגמרי, וכל הקטע של הדת בכלל לא מדבר אלי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני מודע לזה אלעד , אך עדיין ההפרדה הזאת לא מקובלת עלי וצורמת לי ברמות גבוהות מאוד וזה שזו כוונתם של קבוצה מסוימת מדוברי העברית בהחלט לא מיצגת את כוונתי בשימוש בביטוי הזה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מר ליביו היקר, אני קורא ומקבל את כל מה שאתה כותב, אבל בכל זאת מתעוררות אצלי שתי שאלות; מאיזה עול מצוות בדיוק נפטר הכלב? ולמה כל דבר צריך להיות ויכוח דתי (..למען השם), כמו שהסבירו לך, נפטר היא מילה שמגיעה מהיהדות וזה המצב, אתה לא חייב להשתמש במילה "יהודית" אם היא מרגיזה אותך אבל אל תהפוך את זה לאפלייה והפרדה. אין קשר.

אה, וגם לי אין הרבה קשר לדת ואשתי בכלל גויה..

בריאות לכולם!

• אחראי פורום
פורסם
איתי - סורי , שוב , לא קונה את זה.

כל אחד מהכלבים שלנו היה אצלינו מאז שהיה גור - וכמו גדולים הם "שרדו" שבועיים בפנסיון כשלא היינו בארץ ו"שרדו" שבועיים בלי אישתי ואחד מהם "שרד" אפילו יום אצל ההורים שלי.

אצל אף אחד מהנ"ל אני בטוח שלא היתה להם את האווירה של הבית , ועדיין - מצער - הם לא מתו.

אני לא טוען שכל כלב שמושאר לבד תקופה , סופו למות מצער.

אבל אתה יודע שכלב זה חיה תלותית, הוא נקשר אליך ולסביבה שלו כמו שאתה נקשר אליו,

ובמקרה כזה מספיק כלב שהוא קצת פחות חזק נפשית (וגם במקרים כמו שציין falou) לשינויים רציניים - והוא יושפע מזה.

הכלב שלך מסתדר לבד וגם הכלבה שלי (היא בכלל טיפוס אגואיסט ועצמאי) , אבל לא כולם ככה.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני מכיר מקרוב מידי את ההרגשה,

הייתה לנו כלבה שאשכרה נולדה איתי וגדלה איתי(ההבדלים בינינו היו חודש)והיה מה שהיה והיא נידרסה באשמתי בערך..

אמא שלה נפטרה 6 וחצי שנים אחריה,בגיל 18 וחצי(!)מצטער עד היום שלא הרדמנו אותנו מוקדם יותר ונתנו לה למות מוות טבעי..

ועוד אחת שהייתה לי שנפטרה אצל ווטרינר..

עצוב עצוב,אתה לא לבד,ואין מה להתבייש(אני יודע שאתה לא מתבייש)בלהתאבל על כלב..

תנסה לקחת את זה כמה שיותר בקלות,נסה להמשיך את היום בדברים שאתה אוהב..

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

• תוכן חדש...