Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אותם חברה גם יצרו סבלים מקוריים לווספות, האם ידוע לך אם הם עדיין מתעסקים עם זה? כיוון ששלי בווספה חלוד והייתי רוצה מאוד לשפצו שם!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מקפיץ עדיין מחפש

לחיפושית 69

דרושים חלונות שנפתחים כלפי חוץ בחלק של נוסעים מאחור

POP-OUTS

מחפש חלקי גג ניפתח מקורי ממתכת

וגם דרוש טרנספורטר עד 79

052-6207265

פורסם

יש להם חדש

ואם אין, הם ישמחו לכופף מספר צינורות וליצור חדש במיוחד עבורך

יש להם את כול האמצעים לעשות את זה

הם מבינים לנפש האספן, הם ידועים בתור משחזרים לא קטנים

פורסם

היי לכולם,

בשכונת ארמון הנציב בירושלים עומד הילמן מינקס 1959 ומחכה לגואל. ראיתי את האוטו במקרה ביום שישי (היה חשוך) ולדעתי זה עדיין שיפוץ קל. הוא זקוק בעיקר לשמשה קדמית וארבעה צמיגים חדשים. ידוע לי שהוא נסע עד לא נורא מזמן.

יש מודעה בדבר האוטו הזה ב"יד שניה". דיברתי עם המוכר והוא רצה 5,000 ש"ח.

יש לי המון סנטימנטים למכוניות הילמן והייתי שמח לקנות אותו בעצמי, אבל אין לי איפה לשים אותו. האוטו נראה שלם וללא חלודות בולטות (לא בדקתי מתחת). הוא עומד בחניה פתוחה, והוא עוד מעט יתחיל להדרדר לגרוטאה וחבל מאוד שזה יקרה.

למוכר קוראים אסף ומספר הטלפון המופיע במודעה הוא 052-5702571.

תמונה להמחשה בלבד:

B13897.jpg

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

למכירה וולוו 144 שנת 1974, מזגן והגה כח מקוריים. רכב מקורי, שמור ומטופל בשימוש יומיומי. מנוע 2000 וגיר אוטומטי. לקונה יימסר רכב נוסף שלם (מניע ונוסע) לחלקים או לשיפוץ.

054-7885047

יניב

DSCN2619s.JPG

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

רום 81 לבנה, אחרי שריפה לחלקים. שמשה אחורית שבורה, פנים שרוף לגמרי, חזית מצב שלם לחלוטין דלת אחורית צד ימין וגג באיזור שרופים. מנוע וגיר - מצב לא ידוע כרגע. מחיר 1000 ש"ח. פל' 050-5507454 יוסי.

פורסם

למכירה רובר 10 שנת 47 , הגה שמאלי , אחת מ340 שיוצרו .

מצב מיכני מצוין מירב החלקים קיימים .

052-4040088

אודי.

אוקטובר 2007 006.jpg

אוקטובר 2007 007.jpg

פורסם
רום 81 לבנה, אחרי שריפה לחלקים. שמשה אחורית שבורה, פנים שרוף לגמרי, חזית מצב שלם לחלוטין דלת אחורית צד ימין וגג באיזור שרופים. מנוע וגיר - מצב לא ידוע כרגע. מחיר 1000 ש"ח. פל' 050-5507454 יוסי.

תמונות:

פורסם

לרצינים בלבד ובעלי ממון.

פורד מרקורי שנת 73 מנוע 7500 סמ"ק .האוטו יובא לא מזמן לארץ. רק 65000 מייל האוטו משופץ ברמה גבוהה ביותר.

האוטו נמצא בקריות. 0542153700

האוטו לא שלי וחבל ולכן לשאלות נוספות לפנות לנייד

פורסם

חברה אני עושה סדר במחסן וחבל שאני ישמור דברים שאחרים צרכים.

5 טסות של מרצדס במידה 15 במצב טוב מאוד רק 130 שח

שעון טורים מכני ניקל חדש רק 80 שח

מגיני בוץ חדשים פיאט ופורד רק 50 שח לזוג

מסגרת ניקל לפיגו 404 רק 100 שח

4 טסות לשברולט מידה 14 מקורי רק 150 לכל ה4

מגן קידמי לאופנועי קסטום יפה מניקל במצב טוב רק 170 שח

כל החלקים ניתנים להחלפה בסמלים וספרי הינס או משהו מענין

0525702260 לירוי . אני גר בקריות אבל יש מצב להגיע למרכז

חלקים 011.jpg

חלקים 022.jpg

חלקים 021.jpg

חלקים 006.jpg

חלקים 007.jpg

חלקים 004.jpg

פורסם

האם היא נמצאת באזור תעשיה סמוך לגבול ?

רכב כזה בדיוק מאותה שנת ייצור ועם מה שנראה כמו רקע זהה לחלוטין צולם שלם לגמרי ואני מדגיש שלם לגמרי)בשבועיים האחרונים ע"י חבר.

תמונות:

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

בצער רב אני נאלץ לעשות סדר באוסף שלי ולמכור את אחת המנטות שלי עקב צרפתיה חדשה שנכנסה למשפחה וגם היא דורשת את המקום והיחס במיוחד בשבילה. הרכב לא ימכר לכל אחד, הבנאדם צריך להראות לי שהוא רציני כי הרכב חונה במאורת המנטות ומספר האנשים שבקרו בה אפשר לספור ב-2 ידיים.

מדובר במנטה A שנת 1972 עם רישיונות למנוע 1600. הרכב היה אמור להיות רכב לפרויקט V8 שלי והייתי אמור לממש אותו ב-5 שנים הקרובות. הרכב עומד על 4 גלגלים, ההגה מחובר אך אין שום דבר מתחת למכסה מנוע. הרכב בבעלותי 4 שנים, רישיונות מוקפאים ואני היד הרביעית אם אני זוכר נכון.

העיסקה קצת מסובכת מכיוון שמי שיקנה את הרכב יקבל ממני שירות מלא ולא קופסת פח על 4 גלגלים. תינתן לו האפשרות לקחת כל חלק שיצטרך ממנטה נוספות זהה שיש לי לחלקים, כמובן כולל כל החלקים המכאניים שדרושים להחזרת הרכב לכביש. יש לי בבית 3 מנועי 1600 עם 2 גירים ידניים ו-2 גירים אוטומטים, ככה שגם תוכלו לבחור איזה גיר יהיה לאוטו.

אני אעזור לבעל הרכב ואפנה אותו לבעלי המקצוע הנכונים שעבדו כבר על רכבים שלי ויודעים את העבודה (תוכלו לראות דוגמאות חיות על הרכבים שלי). כמובן שגם אני אעזור לו מהידע האישי שלי ומהספרייה הענקית שיש לי בבית שכוללת כל ספר שיצא אי פעם למנטה.

אלו התמונות היחידות שיש לי של האוטו (כמובן שמדובר במנטה החומה ולא הזהובה שגם תמורת 100K ש"ח לא תמכר):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=83212&highlight=%D7%9E%D7%A4%D7%92%D7%A9

אני רוצה על הרכב 5,000 ש"ח, סופי. הטלפון שלי מופיע בחתימה, מוזמנים ליצור קשר עם כל שאלה (אבל בגבול הטעם הטוב).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אה בעצם זה לא זה שאני ראיתי.

בכל אופן הרכב שמצולם כאן בהחלט עושה רושם כצבאי לשעבר.

האם היא נמצאת באזור תעשיה סמוך לגבול ?

רכב כזה בדיוק מאותה שנת ייצור ועם מה שנראה כמו רקע זהה לחלוטין צולם שלם לגמרי ואני מדגיש שלם לגמרי)בשבועיים האחרונים ע"י חבר.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
מחפש ספרות מקצועית לוספה ספרינט 1968 (haynes ?).

תודה מראש,

אסף

יש לי קטלוג חלקי חילוף לספרינט וסופר

אשמח להשאיל לך אותו כדי שתוכל לצלם אותו.

P1010021.JPG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...