Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה ניתן להשיג גומיות אבק לתפוחי הגה, אצלי התפוחים תקינים ויחסית חדשים והגומי קרוע לגמרי ונראה בן 100, מה ניתן לעשות על מנת למנוע את זה ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הגיע מלאי מוגבל של 4 חתיכות של גיר ידני 5 הילוכים של אופל אומגה A סוף שנות השמונים.

חובה לכל משפר של אופל עם הנעה אחורית בבית. למי שלא מכיר, הגיר הזה מתחבר לכל מנוע הנעה קדמית של אופל ומאפשר לחבר אותו להנעה אחורית. לדוגמא ע"מ לעשות הסבה של מנטה למנוע C20XE כמו שידידנו בגירה עושה חובה כזה גיר, הגיר הזה גם מתאים למנועי 2200 אקוטק שיושבים ברכבי אופל החדשים, למנועי V6 אשר יושבים באומגה וכו'.

אני רדפתי אחרי גיר כזה חודשיים וחרשתי את כל הארץ כדי להשיג אותו. שכנעתי את הבחור להביא כמה גירים לארץ לבדוק האם יש "שוק" למוצר הזה ולכן המחיר גם הוא הוגן לכל כיס, רק 2000 ש"ח. הגירים נמצאים אצל בחור מאוד נחמד בשם פטריק אשר יושב בכניסה לירושלים (מצטער, אני לא טוב בשמות) והטלפון שלו הוא 0525412333.

רק תרשו לי לציין שלא יוצא לי מזה שום רווח והחלקים לא בבעלותי (מדובר פה פשוט בהזדמנות שאני לא בטוח אם תחזור), ממליץ ליצור קשר עם פטריק גם אם אתם מחפשים מנועים/גירים מיוחדים, הוא יכול להביא כל מה שתרצו מחו"ל אבל המחיר בהתאם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
שלום אני בעל פיז'ו 505 אני לא מצליח להשיג חלקים רציתי לדעת מאיפה אפשר להשיג לאוטו משאבת ברקס מרכזית

יש ברשותי המון חלקים ל 505. לא אמליץ לשים משאבה משומשת, אבל אני בטוח שלג'אן חלפים ברח המסגר ת"א יש כזו.

פורסם
שלום אני בעל פיז'ו 505 אני לא מצליח להשיג חלקים רציתי לדעת מאיפה אפשר להשיג לאוטו משאבת ברקס מרכזית

פנה לבני ל מהפורום

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
איפה ניתן להשיג גומיות אבק לתפוחי הגה, אצלי התפוחים תקינים ויחסית חדשים והגומי קרוע לגמרי ונראה בן 100, מה ניתן לעשות על מנת למנוע את זה ?

אופיר הי כנס לחנות לחלקי חילוף קימים כיסויי אבק אונברסלים בכמה מידות וניתן להתאים אני עשיתי את זה בפורד שלי

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

אני עדיין מוכר את המנוע של הסיירה שלי לשעבר (84): "פינטו" 2000 סמ"כ, "קומפלט" עם הגיר- אוטומט. מנוע וגיר היו במצב מצויין לפני שהאוטו הושבת, אבל מכוון, שזה שוכב כ3.5 שנים בגינה- סביר להניח, שהמנוע כבר מזמן תפוס... המחיר המבוקש- 500 ש"ח. לא חושב, שיש לי עוד לאן להיות גמיש...:oops: הודעות פרטיות בבקשה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מחפש כיוון לאיתור ג'נטים ברזל אוריגנלים לטריומף ספיטפייר, הרלד או ויטס, או אפילו סוסיתא משנות השישים.

יכול להיות רכב נטוש לגמרי שמישהו יודע עליו.

בתודה מראש על כל כיוון.

If at first you dont succeed

Dont try ski diving

פורסם

למהרי החלטה המחיר רק לשבוע מהיום

מוריס 1800 שנת 70 יד שלישית ,גיר אוטומט ,מזגן (צריך להכניס גז),באוטו הוחלפו רוב מכלולי המנוע .האוטו מקורי לחלוטין מעט מאוד חלודה .כל הניקלים קימים .האוטו מהבודדים בארץ .

האוטו ימכר כמו שהוא ללא טסט וצורך בתיקון בולם האחורי. האוטו נמכר ללא הרכב לחלקים .האוטו שמצולם זה האוטו

7000שח המחיר לא גמיש בכלל. יש מצב להחלפה ברכב או אופנוע אחר גם חדש. האוטו נמצא בקריות

0525702260 לירוי

מוריס 1800 009.jpg

IM000931.JPG

DSCF2583.jpg

DSCF2601.jpg

מוריס 1800 011.jpg

מוריס 1800 010.jpg

פורסם
מחפש כיוון לאיתור ג'נטים ברזל אוריגנלים לטריומף ספיטפייר, הרלד או ויטס, או אפילו סוסיתא משנות השישים.

יכול להיות רכב נטוש לגמרי שמישהו יודע עליו.

בתודה מראש על כל כיוון.

הגלגלים של הספיטפייר שונים מגלגלי ההרלד והויטס

שלמה דן גדרון

פורסם
מחפש ספר רכב לרנו 12 הינס או ספר אחר. גם חלקים לאוטו מכנים וקוסמטים. בקליות אחוריות .לוח שעונים

0525702260 או בה"פ

מזל טוב...תתחדש

עדי גולדנברג 13399

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...