Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עקב פינוי כללי במחסן הגרוטאות שלי, למכירה במחירי התפטרות:

2 כנפיים קדמיות של קפריס 78/9. לוח שעונים של קפריס 79 ומספר חלקי פלסטיק פנים. כל השמשות צד לקפריס. חלקי מזגן.

בקקס לקפריס/דלתא 88/אימפאלה/שאר פריגטות אמריקאיות מצב מעולה. בקקס לואנדורה.

מנוע 350 5700 סמ"ק V8 מצב תקין.

מנוע V6 2800 סמ"ק הנעה אחורית לסונומה/ג'ימי במצב טוב. קאם שאפט ומשאבת שמן לג'ימי/סונומה.

מנוע 2800 הנעה קדמית + גיר, תואם למנוע 3100 פונטיאק/שברולט לכל מטרה במצב תקין.

חלקי היגוי לפיריגטות (סטייל קפריס) ולספארי/ואנדורה - תיבות הגה, סטבילייזר, זרועות היגוי ותפוחים ושאר ירקות.

רדיאטור לאמריקאית V8 (קפריס/אלקמינו וכו'). אלטרנטור לV8. מנוע סטארטר.

חלקי מזגן לפריגטות/מסחריות ואנדורה/סונומה - רדיאטור, מפוח מזגן, וכל השאר.

פרונט לסונומה S10/גימי S10 - משולשים, בתי מיסבים עם דיסקים וקליפרים, בקקס וקפיצי עלים. שמשה אחורית של טנדר סונומה. פנסים, וינקרים, צמת חשמל שלמה! פנים ומנוע כולל הזרקה. TBIלמנוע 2800 ללא מזרקים, TBI למנוע 4300 כולל מזרקים. מחשב למנוע 2800, מחשב למנוע 4300. שני ראשי מנוע של 2800 V6 במצב חדש. אלטרנטור. לוח שעונים.

זוג קרבורטורים דלאורטו של מוטוגוצי במצב חדש. מכסה פלטינות של מוטוגוצי.

טמבון קדמי ואחורי של קפריס/אימפאלה 78/9 ניקל במצב מעולה.

זה מה שאני זוכר על רגל אחת, יש עוד. פרטים בטל' 050-8882686 ליאור

מקפיץ
  • תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שאריות, זה מה שבתמונה המצורפת

תודה

קנינו,היום בערב אנחנו מגיעים להעמיס את האופנוע.

נרתמתי לסייע לידיד בחיפוש אחר אופנוע אספנות.

אין לו דרישות מהאופנוע וגם הדגם או הנפח אינם חשובים.

האופנוע לא מתוכנן לנסיעה, כך שגם גרוטאות ללא מנוע יתאימו לו.

אשמח לקבל טלפונים של אנשים המעוניינים למכור, או הפניה למקומות שבהם נמצאים אופנועים(תצפיות).

תודה לעוזרים

ל'

דרוש אופנוע נוסף :-P

מי שמעוניין להפטר "מגרוטאות" ישנות, זה הזמן.

תודה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מזל"ט! קלטתי אותך- את מנסה להרכיב לעצמך אופנוע בשקט! "ידיד מחפש", מה?:-o:-D:lol::wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מחפש CB500-750 המוגדר כרכב אספנות במצב נסיעה.

כל היודע דבר מוזמן להשאיר הודעה תודה.

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

פורסם
היי, אני בעלים של גולף קבריולט 1989. מחפש גג, מנגנוני חלונות וחלקים נוספים, רעיונות?

צור איתי קשר בפרטי אתן לך אתר דרכו תוכל לרכוש גג, התקנה אני ממליץ - מנסיון על רן בפארט בהרצליה (צמוד למוסך טויטה)מידע נוסף תוכל למצוא באתר של מועדון הרודסטאר הישראלי (אפשר לאתר בגוגל)

מנגנונים לחלונות- הכי מקצועי הכי זול- לבחור יש אוסף של מכוניות נדירות ופתוחות-נותן את הנשמה, אלפרד: 052-2589657

בקיצור בהצלחה ואם תצתרך עזרה-תרגיש חופשי

פורסם
מחפש פנסים אחוריים לאסקורט,סמלים 1100 .

בברכה אבי.

נסיון נוסף.

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

פורסם
המחירים ירדו המראה רק 80 שח. 5טסות של מרצדס גודל 15 במצב טוב מאוד רק 150 שח, מגן קידמי לאופנועי קסטום ניקל 200 שח .פנס אחורי למרצדס במצב טוב 100 שח. מסרטה חדשה של קנון באריזה המקורית כולל הספרות לאוהבי הנוסטלגיה משהו מיוחד נמכרת באיבי בלא פחות מ200 יורו אני רוצה עליה 500 שח. על כל הדברים יש אפשרות החלפה בסמלים למכוניות ישנות ספרים טכנים ועוד

0525702260לירוי

מחירים גמישים

חלקים 006.jpg

חלקים 007.jpg

חלקים 001.jpg

טיול מועדון 050.jpg

מעורב 059.jpg

מעורב 058.jpg

פורסם
מחפש את הסמל שיושב על המכסה מנוע עם הכיתוב 404

נייד 0506441016

שלום.

אמור להיות לי חדש.

תן לי לבדוק ותדע בקרוב מאוד.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

כל שבת יש לי זמן פנוי ואני עושה סדר במחסן . היום נספו כמה דברים

מגיני בוץ חדשים של פיאט ופורד 50 שח

גרילר קידמי לפיאט 50 שח או 3 יח ב100 שח

2 מסגרות ניקל לפנס קידמי לפיזו 404 150 שח

שעון טורים מכני 70 שח חדש

כל המחירים גמישים אפשרות החלפה

0525702260

חלקים 017.jpg

חלקים 019.jpg

חלקים 022.jpg

חלקים 021.jpg

חלקים 011.jpg

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...