Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קודם כל מזל טוב!

שנית,לא מובן לי כיצד ישוחרר הרכב מהמכס כל עוד לא נכנס לסטטוס אספנות וזה יקרה רק ב-1.1.08 ?

כבר כתבו על זה. יש אפשרות להוציא את האוטו ורק ב2008 לקבל רישוי קבוע. גם הפורשה מהקריות היא 78

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קודם כל מזל טוב!

שנית,לא מובן לי כיצד ישוחרר הרכב מהמכס כל עוד לא נכנס לסטטוס אספנות וזה יקרה רק ב-1.1.08 ?

קבלתי רשיון יבוא ממשרד התחבורה והתחייבתי לאכסן את הרכב עד 1.1.2008 ורק אז לגשת לטסט

פורסם
קבלתי רשיון יבוא ממשרד התחבורה והתחייבתי לאכסן את הרכב עד 1.1.2008 ורק אז לגשת לטסט

אפשר לעשות את התהליך הזה גם עם רכבים חדשים יותר? כלומר מודל 79 וצפונה?

הרי הבעיה העיקרית ברכישת רכב שעוד לא הגיע לגיל אספנות היא היכן לאחסן אותו בחו"ל עד הגיעו לגיל ה'נכון'.

האחסון בארץ, פשוט הרבה יותר.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
אפשר לעשות את התהליך הזה גם עם רכבים חדשים יותר? כלומר מודל 79 וצפונה?

הרי הבעיה העיקרית ברכישת רכב שעוד לא הגיע לגיל אספנות היא היכן לאחסן אותו בחו"ל עד הגיעו לגיל ה'נכון'.

האחסון בארץ, פשוט הרבה יותר.

שי

הבנתי לא .רק כאשר גיל הרכב מאד קרוב ל 30 שנה

פורסם

עקב פינוי כללי במחסן הגרוטאות שלי, למכירה במחירי התפטרות:

2 כנפיים קדמיות של קפריס 78/9. לוח שעונים של קפריס 79 ומספר חלקי פלסטיק פנים. כל השמשות צד לקפריס. חלקי מזגן.

בקקס לקפריס/דלתא 88/אימפאלה/שאר פריגטות אמריקאיות מצב מעולה. בקקס לואנדורה.

מנוע 350 5700 סמ"ק V8 מצב תקין.

מנוע V6 2800 סמ"ק הנעה אחורית לסונומה/ג'ימי במצב טוב. קאם שאפט ומשאבת שמן לג'ימי/סונומה.

מנוע 2800 הנעה קדמית + גיר, תואם למנוע 3100 פונטיאק/שברולט לכל מטרה במצב תקין.

חלקי היגוי לפיריגטות (סטייל קפריס) ולספארי/ואנדורה - תיבות הגה, סטבילייזר, זרועות היגוי ותפוחים ושאר ירקות.

רדיאטור לאמריקאית V8 (קפריס/אלקמינו וכו'). אלטרנטור לV8. מנוע סטארטר.

חלקי מזגן לפריגטות/מסחריות ואנדורה/סונומה - רדיאטור, מפוח מזגן, וכל השאר.

פרונט לסונומה S10/גימי S10 - משולשים, בתי מיסבים עם דיסקים וקליפרים, בקקס וקפיצי עלים. שמשה אחורית של טנדר סונומה. פנסים, וינקרים, צמת חשמל שלמה! פנים ומנוע כולל הזרקה. TBIלמנוע 2800 ללא מזרקים, TBI למנוע 4300 כולל מזרקים. מחשב למנוע 2800, מחשב למנוע 4300. שני ראשי מנוע של 2800 V6 במצב חדש. אלטרנטור. לוח שעונים.

זוג קרבורטורים דלאורטו של מוטוגוצי במצב חדש. מכסה פלטינות של מוטוגוצי.

טמבון קדמי ואחורי של קפריס/אימפאלה 78/9 ניקל במצב מעולה.

זה מה שאני זוכר על רגל אחת, יש עוד. פרטים בטל' 050-8882686 ליאור

פורסם

למכירה הילמן מינקס שנת 70 1800 סמק אוטומט

הרכב מתאים יותר לפירוק אבל הנירת מסודרת אפשרי גם לשיפוץ

2500 שח מנוע וגיר במצב מעולה 0522790303 אריה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

לחיפושית 69

דרושים חלונות שנפתחים כלפי חוץ בחלק של נוסעים מאחור

POP-OUTS

מחפש חלקי גג ניפתח מקורי ממתכת

וגם דרוש טרנספורטר עד 79

052-6207265

פורסם
כבר כתבו על זה. יש אפשרות להוציא את האוטו ורק ב2008 לקבל רישוי קבוע. גם הפורשה מהקריות היא 78

נכון ! הפורש מהקריות היא שנת 78 אבל הבעלים שלה שלה כבר נוהג עלייה. נראה לי שהוא קיבל אפילו הייתר מיוחד ורשיון זמני עד 2008.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

היי לכולם .

איפה ניתן להשיג שמשה קידמית ל127?

ניראה לי שכל הדגמים זהים.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

לי יש חיפושית שפרקתי למטרה של שיפוץ ... והאמת שגיליתי שאין לי כל כך הרבה זמן

1971 אספנות עם רשיונות נוסעת ( גם כעשיו למרות שהיא מפורגת) אפשר להפוך לבאגי או לשפץ

פורסם
עכשיו נוספו למכירה גם מראה שמרכיבים על הכנף אני חושב של סובארו 100שח

מגן קידמי לאופנועי קסטום ניקל במצב מצוין 300 שח

המחירים גמישים אפשרות החלפה בכל דבר מענין

המחירים ירדו המראה רק 80 שח. 5טסות של מרצדס גודל 15 במצב טוב מאוד רק 150 שח, מגן קידמי ניקל 200 שח

0525702260לירוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...