Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה חלקים

ללרק גריל קדמי חדש-כבל בלם יד- שעון לחץ שמן חדש

לוגוניר גריל -וספרים וכל מיני אטמים למינהם

לאינטרנש כל מיני גומיות ואטמים לקרבורטור

דודי 0506657112

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום.

חיפשתי ולא מצאתי ברשת אפשרות לרכוש מחירון קראוס :roll:

אשמח לעזרה

http://www.krausebooks.com/product/816/15

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

שלום לכולם!

אני מחפש כרגע שני דברים לרום שלי: פנס אחורי (רצוי כל הפנס עם "בית", אבל גם בקליט בלבד יתאים), וצירים כאלה למכסה בגז' (שלי לא במצב מי-יודע-מה). תודה!

מדובר בדגם: רום 1300 שנת 78, אבל אני חושב, שבדגם יותר מאוחר היו עדיין אותם הפנסים, וצירים.

DSCF0460.JPG

DSCF0461.JPG

DSCF0462.JPG

DSCF0463.JPG

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

4 ג'נטים 6 חורים + צמיגים 31/10.5/15 הצמיגים נקנו לפני שנה ושימשו רק לטסט.

2000 ש"ח

050-5266560 יוסי.

2006-10-07 11-53-06_0006.JPG

2006-10-07 11-53-31_0008.JPG

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם
שלום לכולם!

אני מחפש כרגע שני דברים לרום שלי: פנס אחורי (רצוי כל הפנס עם "בית", אבל גם בקליט בלבד יתאים), וצירים כאלה למכסה בגז' (שלי לא במצב מי-יודע-מה). תודה!

מדובר בדגם: רום 1300 שנת 78, אבל אני חושב, שבדגם יותר מאוחר היו עדיין אותם הפנסים, וצירים.

יש רום כרמל על גג בית קצת אחרי שווארמה שמעוני בגדרה.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

לחברי הפורום שלום

הזמנתי אתמול מחירון קראוס אלא יקח כמה ימים עד שיגיע

דרוש לי מידע לגבי מחיר של אופל אולימפיה 1952 בה אני מטפל

אודה על ציטוט בה"פ

דני גורביץ - שמאי רכוש ורכב

פורסם

כמו שרשום. העניין הוא כזה

הרכב שייך לחמי (אבא של האישה) וזרוק בגינה בבית פרטי במרכז הארץ.

לא ראיתי את האוטו, ואין לי מושג לגבי מצבו למעט תאור הבעלים

לא זוכר את השנה, אבל יש לי רשיונות ישנים בבית

הבעייה - הרכב ללא טסט כ15 שנה, כשהתקשרתי למשרד הרישוי למענה הממוחשב נאמר לי "הרכב מיושן ועקב כך רשיונותיו בוטלו"

הבעלים מעולם לא ניגש למשרד הרישוי לבטל אותם, ואני לא יודע למה זה הוחלט לבטל את הרשיונות שלו, והאם ניתן להחזירם.

מעולם לא הועבר לסטטוס "אספנות"

מצב - לא נסע כ15 שנה.

בעיות ידועות - למעט חלודה (ממה שהבנתי ממש לא סופנית ) - צמת חשמל נשרפה, לא יודע אם כולה, או חלק ממנה.

מחיר - לא ידוע, יימכר למרבה במחיר (מחיר שפוי, אני לברזל מקבל פה 700 שקל, אז תוסיפו לפחות 0 אחד מעבר לזה, ושיהיה בצד ימין של המספר, בכל זאת, פורד אנגליה בת יותר מ30)

מי שרציני, עם מזומן ביד ומיד, אני אבקש מחמי לנסוע איתו לראות את האוטו. ממה שהבנתי הוא לא עבר יותר מידיי ונדליזם.

לגבי הרישוי, אין בעייה לגשת עם הקונה למשרד הרישוי, אין לי מושג מה צריך לעשות, אני חובב מועדון ה5, אבל לא חלק ממנו והידע שלי בנושא דל כמו ידע של תינוק על נשים.

אפשר ה"פ אפשר פלאפון

0572262266

שוב, חתול בשק. לא ראיתי את הרכב למעט הרשיונות, וטלפון שבור לחמי לגבי מצב הרכב.

הרכב הושבת עקב צמת חשמל שהחליטה ל"הידלק" על חמי (אבי).

פורסם

לא תיהיה בעיה להוציא רשיון אספנות אבל על תצפה להרים וגבעות ביחס למחיר של הרכב,לא מדובר פה במציאה אספנית של ממש!

פורסם
שוב, חתול בשק. לא ראיתי את הרכב למעט הרשיונות, וטלפון שבור לחמי לגבי מצב הרכב.

הרכב הושבת עקב צמת חשמל שהחליטה ל"הידלק" על חמי (אבי).

חתול בשק ואתה כבר מבקש עוד 0 :? אולי מדובר באבקת חלודה?

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

פורסם
חתול בשק ואתה כבר מבקש עוד 0 :? אולי מדובר באבקת חלודה?

אבי, אתה לא צודק. אני מוסיף עוד 0 ואפילו עוד 0. למה לא? הרי האוטו חדש, קצת בעיה בחשמל וכולה 15 שנה לא נסע.

איך אמרת? חלודה לא סופנית?

חחחח.....

רציני עם מזומן, אללק... :?

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...