Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה גלגלי מגנזיום 13 אינץ +צמיגים במידה 175/70 הם היו על רכב פורד .

המחיר 600 ש"ח

תמונה מצורפת:20102007(001).jpg

הגלגלים יכולים להיות מתאימים לרכבי אספנות קלסיים(גלגלים משנות ה-80 המוקדמות)

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עקב נסיע לא מתוכננת לחו"ל בצער רב אני נעלץ למכור את האוטו שלי, לא ידוע כמה זמן אני הולך להישאר שם....

האסקורט היא שנת 68, כבר התחלתי לשפץ אותה, רוב האוטו משוייף מבפנים, וגם חלקית מבחוץ, יש עוד חלקי ספייר, הכל ימסר ביחד עם האוטו, אין לאוטו טסט בסביבות חודשיים שלוש... והיד לא נראה לי שמעניינת מישהו...

תמונות בהמשך....

מי שמעוניין בה"פ

POWERD BY C....

פורסם

מחפש מרצדס S-class עד שנת 88, עדיפות ל-280se, כמובן בודי W126, חובה ניירות, חובה טסט, חובה במצב נסיעה, רצויי שיהיה במצב כמה שיותר טוב גם פנימית, גם חיצונית וגם מכאנית.

מוכן לשלם עד 16,000ש"ח +/-.

0522553916

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
לי יש חיפושית שפרקתי למטרה של שיפוץ ... והאמת שגיליתי שאין לי כל כך הרבה זמן

1971 אספנות עם רשיונות נוסעת ( גם כעשיו למרות שהיא מפורגת) אפשר להפוך לבאגי או לשפץ

שלך לי פרטים בה"פ תודה מראש גיא.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

הייתי רוצה לדעת מה מחירון קראוס לפג'ו 403-סאלון שנת 62', בבקשה.

עריכה - חל איסור על ציטוט מחירונים בפורום.

קובי, מנהל הפורום.

כמו כן, עד כמה המחירון משקף את המציאות במקרה של ה-403?

ברור לי שהמחיר הוא עניין של כמה הקונה מעוניין לשלם וההיפך. אבל בכל זאת, ממה שראיתי, פעמים רבות שוק האספנות בארץ בכלל לא דומה למה שהולך בחו"ל, והמחירון חסר פרופורציה. כמה בפועל שווה 403 משופצת ברמה סבירה?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

מחפש ספר רכב לפלימוט וליאנט שנת 64 . גלגל נוסף קוטר 13 5 ברגים לפלימוט.בקליות אחוריות.מסגרות לפנסים.סמלים . בקיצור כל חלק שמתאים לאוטו. למי שיש חלקים וצריך פינוי מהמחסן אני יפנה לו וגם יעשה לו ספונגה במחסן

0525702260 לירוי

וליאנט 64 001.jpg

וליאנט 64 003.jpg

תמונה 001.jpg

וליאנט 64 005.jpg

תמונה 014.jpg

וליאנט 64 009.jpg

פורסם

מחפש זוג בקליות אחורי לקורטינה MK3- שנת ייצור 76,

תושבת פנס איתות קדמי, צד שמאל -קורטינה MK3.

נא לפנות בה"פ.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

נא לפנות בה"פ.

יש לקלוש כי אני קניתי בזמנו לקורטינה שלי 048724303

פורסם

פיג'ו 304 78 למכירה...

שלום,

שכן מבוגר שמחזיק את המכונית ועדיין נוסע בה שנים רבות, מצבה החיצוני והפנימי לא מזהיר, מנוע 100,000 ק"מ אחרי שיפוץ, בטיחותית מטופלת היטב, מוכן לשמוע מה אפשר לקבל בשבילה.

המכונית כמובן בשימוש יומיומי בהיקף מצומצם, עם רישוי בתוקף, עוד מעט אספנות.

בשלב ראשון לפנות אלי -דב 050-3330979

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

עריכה - חל איסור על ציטוט מחירונים בפורום.

קובי, מנהל הפורום.

צודק, מצטער. אז בלי מחירון. אבל מכיוון שחלק נכבד מכותרת השרשור הוא "יעוץ במחירים", הייתי רוצה לדעת סדר גודל כללי של פיג'ו 403 במצב משופץ סביר עם רשיונות וטסט. חיפשתי מודעות למכירה עם מחיר מבוקש אבל לא מצאתי. האם זה אמור להיות, בגדול, בתחום של 20-30 אלף ש"ח?

תודה מראש

פורסם

נא לפנות בה"פ.

צריך להיות לי 2 תושבות איתות קידמי משומשות, אם תהיה מעוניין צור קשר בפרטי.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...