Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא - לא הבנת.

תתחיל בזה שתקרא בעיון רב את הקישור הבא, שנמצא כאן למעלה בדביק. תקרא גם את כל הקישורים שנמצאים בו, ובמיוחד את זה שכתב ארנון.

אם אח"כ לא תבין משהו - תשאל באופן ספציפי.

תבין שיש שאלות שנטחנו כאן כבר עשרות פעמים, ומתחיל להימאס לנו לענות לאנשים שלא קוראים את שלל החומר שכבר קיים כאן.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם, מבקש לדעת איפה אני יכול למצוא בית עסק וחלקים למע' מגבים של פליימות ואליאנט שנת 74

תודה מראש

יואב

פורסם

באביי תוכל למצוא המון חלקים לינק

הבעיה היא שיש חוסר בחלקים לרכבים הללו בארץ ובעולם בעיקר לחלקי קוסמטיקה מכוון ש הMOPAR היותר פופלרי היום הם קודות צארגרים צאלנגרים ורודראנר...

דיברתי עם נוח (מופאר הברקודות של דוקטור נח) והוא טוען שחלקים מכאנים אפשר למצוא בכל חנות חלקים שמתעסקת עם ארמקאיות כי החלקים הללו מאד נפוצים והרבה דגמים משתמשים בהם .

בכל מיקרה אני יודע ב.ינוביץ מיבאים ישר מחברת MOPAR.

אז בהצלחה!

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

קיבלתי עוד 3 מכשירי רדיו תדיראן במצב מעולה עם כל הכפתורים והפאנל.80 ש"ח כ"א או 200ש"ח למי שיקח את שלושתם.

בברכה

אורי

0542173733

פורסם
מחפש סמל חזית לטרנספורטר צבוע או ניקל בכל מצב

להלן תמונה לדוגמא

במסרים תודה מראש

יוסי

יש חנות חלפים במפרץ חיפה ברחוב המוסכים ( לא זוכר את השם ) ויש שם חלקים לפולסווגן ואאודי ישנות, ראיתי אצלו שם כזה סמל ובחוץ פורש מדהימה כסופה .

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
מחפש רכב ב3000 ש"ח.לא משנה איזה העיקר רכב ישן!

נמרוד...

שלום לך

אני מוכר דיהסטו שרייד שנת 83'

מנוע משופץ

מצב מכני מעולה

פורסם

מחפש לקנות חלקים לחיפושית!

מודל 68-70

כסאות+מסילות

ידית איתות

כל הכפתורים של הדש בורד.

אשמח אם למישהו יש למכור משומש במצב טוב ובמחיר סביר.

אפשר להשאיר הודעה פרטית.

אפשר להתקשר לטלפון050-6500172 לבקש את דני

תודה.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

בחיפושים אחרי חלפים נכנסתי לחנות חלפי פח בנצרת לבחור יש מלאי סביר של חלפי פח במחירים הוגנים מאוד , להמון רכבי אספנות

-פורד אסקורט

-פיאטים 130,124

-פולקסוואגנים למיניהם חיפושיות יש חלפים חדשים לגמרי אפילו

-ועוד המון מותגים מעניינים ..............................

לדעתי למי חיפש חלפי פח וטרם מצא יש סיכוי ששם ימצא אותם .

החנות ישנה מאוד , המוכר מאוד נחמד , אני סבור שהמחירים שלו יהיו סבירים גם להלן הטלפון שלו

לציין שהנ"ל פתוח בשבת ,בימי ראשון סגור.

04-6572703 , 04-6561011 השם של החנות זה "אחים דאמוני"

מקווה שעזרתי לכם , חשוב לציין שאין לי כוונות רווח ,קחו את העניין רק בגדר המלצה . :roll:

פורסם

שלום

מעוניין במחירון קראוס לסיטרואן טרקסיון

.B ו BL שנת 1953

תודה

נרקיס

אין כמו הצרפתיות... הן פשוט מדהימות..!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...