Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהלן חבר'ה...

היום מישהו פנה אליי אם הצעה מעניינת ( לפחות לדעתו ) והאמת היא שגם לדעת אבא שלי...

אני נוסע אם ה"טוליסתא" היום ברחובות, ומישהו נוסע אחריי כ-5 דקות ולא מפסיק לצפור, בהתחלה לא התייחסתי האמת , אבל בשלב מסויים זה התחיל להעיק,ירדתי לשוליים חשבתי שהוא רוצה לעקוף אותי, ואז הוא עצר אחריי,ויצא מהרכב ואומר לי

"אתה חבר במועדון החמש?"

אני עונה לו כן!

הוא אומר לי, שמע יש לי רכב ישן מאוד...

אני עונה לו כמה ישן?

הוא אומר לי לפני קום המדינה... שנת 47!

הוא סיפר לי בערך כחצי שעה על הרכב הזה ועשה לי רושם מאוד חיובי,וגם אמר שלא ייצרו מהדגם הזה הרבה, כמה זה נכון אני לא יודע....אחרי כל השיחה שהייתה לנו!

אמר לי שמע אני רוצה למכור אותה.... אני מבין שאתה חבר במועדון החמש.... תעזור לי, אני יעזור לך!

אז למי שמעוניין בפרטים בה"פ!

מישהו יכול לספר קצת על הרכב הזה? כל מידע שקצת יעזור...

"אל תלמד את אבא לעשות ילדים"

סוסיתא כרמל דוכס 1971

סובארו ליאונה 1600 (DL ) ידני...

פורסם

פורדים למכירה

יש לי פיאסטה 88 CL שלמה 1100 מזגן גיר 5 הילוכים לחלקים

פורד קורטינה 1972 1600 סמ"ק גיר רגיל

בפייסבוק- "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

היום רנו פואגו 1983 :-)

פורסם

"בייבי פורד" הוא הכינוי המקובל לפורד אנגליה עדד שנת 1953, ואח"כ פורד פופולאר 103E שיוצרה עד שנת 1962 (!!!).

מכונית זולה ופשוטה מתווצרת פורד-אירופה (יוצרה באנגליה). מנוע Side-Valve בנפח צנוע של 1172 סמ"ק.

בסה"כ - מכונית חמודה עם הרבה קסם קלאסי.

תמונה:

Ford.anglia.bristol.750pix.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

פורשה 928 שנת 78:

מצב 1: 30000 מצב 2: 21000 מצב 3: 12000 מצב 4: 6000 מצב 5: 3600 מצב 6: 1200

ד"א: המחירון של פורשה 911 מאותה שנה נמוך יותר...:wink:

בהצלחה!

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

מחפש רכב ב3000 ש"ח.לא משנה איזה העיקר רכב ישן!

נמרוד...

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
מבקש מחירון של ; אודסמוביל קטלס סופרים מודל 1984

מנוע 3750

2דלתות

מצב טוב

יד 6

200 600 950 1900 3350 4800

פורסם

למכירה - פורשה 914 אספנות מודל 1973 1700סמ"ק + טסט ל-6 חודשים. גג נפתח (TARGA), מנוע מרכזי, 2 מושבים.זקוקה למעט פחחות כדי להיראות מושלם.דורשת מעט אהבה אבל מחזירה פי שבע!

עריכה - כבר נמכר !

my_914.JPG

inside.JPG

front.JPG

פורסם

מנועים לווספות, מנועים ללמברטות , ולטילונים i.c.m

כמו כן מלאי חלקים ,פנסים,כסאות יחיד לווספות ועוד.

0502582559

פורסם
מבקש יעוץ לקניית אלפא gtv מצב חיצוני דרוש עבודה רבה במחיר 26000 שח

יש לפחות 3 דגמים שונים לחלוטין של אלפא שנקראים GTV, משנים שונות מאד, שיכולים להמכר בסכום הזה. דגם מדוייק ושנת ייצור יעזרו מן הסתם.

פורסם

מצב 1: 30000 מצב 2: 21000 מצב 3: 12000 מצב 4: 6000 מצב 5: 3600 מצב 6: 1200

לפי איביי המכוניות האלה מחליפות ידיים בסכומים הרבה יותר נמוכים, גם במצב טוב, למשל כאן. אני מבין שזה אומר מיסוי מאד גבוה, אם וכאשר מייבאים. או שמא הדוגמא הזו יכולה להחשב מצב 4 ?

ד"א: המחירון של פורשה 911 מאותה שנה נמוך יותר...:wink:

אם הייתי רוצה חיפושית, הייתי מחפש חיפושית... :lol: סתם, סתם, בצחוק, בחברות... אתה זה שהביא לי את הרעיון לפנטזיה.

דווקא ה 928 כמכונית GT ספורטיבית ומפוארת, עם העיצוב האקסצנטרי והטכנולוגיה היחודית, מדברת אלי יותר משום מה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...