Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שברולט קווליר 97' ואני רוצה לעשות שהמיכסה מנוע יכסה קצת את הפנסים מיקדימה

איפה אני יכול לעשות את זה?אצל מי?וכמה זה אמור לעלות

ואם אפשר תייעצו לי מקומות באזור הדרום ליד אשקלון או באשקלון

הינה תמונה לדוגמא

2643389_37_full.jpg

Honda civic Coupe 95'-My Lov-e-e-e-e=]

פורסם

חיפשתי אבל לא ממש מצאתי את התשובה

לא מצאתי איפה אפשר לעשות את זה

אבל מצאתי שזה אמור לעלות בסביביות ה600-800

אז אם פשר תעזרו לי באזור הדרום איפה אפשר לעשות את זה?

פורסם

למה להאריך את המכסה מנוע שיסתיר את הפניסים? לא יותר פשוט להוריד את הפנסים לגמרי? יראה ממש רצחני.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

לא מכיר מקומות באזור הדרום, אבל אני בספק אם עבודה כזאת תעלה 800 ש"ח.

יותר בכיוון של 800 דולר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
תבדוק אצל אמיל. (מתקין מערכות). הוא נמצא ליד קוקוריקו (150-200 מטר אחרי).

כה הוא עושה הכל טוב וגם לא ממש יקר אני התקנתי אצלו את הרמקולים את המערכת את המגבר ואת הסאב

בן אדם טוב עם מחירים לא בשמיים אבל לא חושב שהוא עוסק בדברים כאלה

פורסם

אמיל הוא אחד האנשים היותר טובים ומקצועיים שהכרתי באשקלון. אבל הוא יכול לקמבן משהו. הוא יכול לשלוח אותך למישהו.

יודע מה? אני חושב שיש מישהו באזה"ת של אשדוד, שעושה דברים כאלו, אבל ברמה יוצאת דופן. תשאל את אמיל - אולי הוא מכיר מישהו שם. אני לא כ"כ בטוח שהוא עדין שם, אבל תשאל.

פורסם

חפש גם לפי "מסכות" ו/או "הנדסת החלומות" - אולי תמצא את מבוקשך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

רק שים לב שאחרי שאתה עושה את זה - הפנסים של הרכב מאירים לפחות מרחק.

יופי על חשבון בטיחות ?

לדארווין בטוח יהיה מה להגיד על זה...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

זה נראה רע מאוד, חוסר בטיחות, תחשוב שרק על הפנס ברכבך עבדו מספר מהנדסים וחשבו על התאורה ופיזור אופטי של האור, ולכן נקבע תקן מסויים שהרכב הזה יכול לנוע בכבישים, תחשוב על זה שאתה ממש לא הולך להעביר טסט וגם לא בקומבינה כי יושבים למכוני הרישוי ממש חזק על הצוואר.

חפש באינטרנט פסי אנג'ל אייז, תתקין קסנון, זה יראה הרבה יותר יפה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
יופי על חשבון בטיחות ?

לדארווין בטוח יהיה מה להגיד על זה...

תראה את הטווס, למשל.

אפשר להגיד הרבה דברים על הזנב שלו, אבל בטיחותי הוא לא. קשה לאללה לחצות את הכביש עם זנב באורך 10 מטר. ושלא נדבר על הגרר שזה מוסיף לטווס..

אבל היופי? איזה יופי...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
תראה את הטווס, למשל.

אפשר להגיד הרבה דברים על הזנב שלו, אבל בטיחותי הוא לא. קשה לאללה לחצות את הכביש עם זנב באורך 10 מטר. ושלא נדבר על הגרר שזה מוסיף לטווס..

אבל היופי? איזה יופי...

אהבתי...

משפט היום אצלי :lol:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...