Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוכנות TRADE UP - מכירים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב - גיסי מחפש רכב ונתקל בפרסום של הסוכנות האמורה בפ"ת.

מכירים אותה? המדובר לכאורה ברשת - האם הם אמינים או בעלי "עבר מפוקפק"?

ומעבר לכך - יש מכון מומלץ באיזור לבדיקת הרכב?

בתודה מראש, מיקי.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
בוקר טוב - גיסי מחפש רכב ונתקל בפרסום של הסוכנות האמורה בפ"ת.

מכירים אותה? המדובר לכאורה ברשת - האם הם אמינים או בעלי "עבר מפוקפק"?

ומעבר לכך - יש מכון מומלץ באיזור לבדיקת הרכב?

בתודה מראש, מיקי.

אין מתנדבים?

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

אם אני לא טועה, הורים של חבר שלי רכשו מהם לפני כמה שנים רכב (מסניף אחר).

הם עשו איזה קומבינה שהם החזירו להם את הרכב הישן שלהם שאף אחד לא רצה לקנות (אחרי תאונה לא קלה ובכלל לא שמור יתר על המידה), ולקחו מהם רכב אחר.

אם זכרוני אינו מטעה אותי הם לא היו 100% מרוצים מהרכישה, אבל לאור הנסיבות לא הייתה להם ממש ברירה.

הם היו חייבים אוטו ואף אחד לא רצה לגעת בגרוטאה שלהם.

בכל מקרה, גם זה מקרה יחיד שהיה לפני הרבה זמן, על רכב ספציפי בסניף אחר.

בעיקרון, עדיף לגיסך לא להתעסק עם כל אותן הסוכניות.

אם הוא כ"כ חפץ במגרש שיילך וייקנה ישר מהחברת ליסינג, כי ממילא משמה מגיעים גם 95% מהמכוניות של כל אותם מגרשים פרטיים.

פורסם

מגרש = סוחר = מפוקפק

רשת של מגרשים =רשת של סוחרים = רשת של מפוקפקים

זה שלוקחים מגרש שנקרא לדוגמא " אוטו דוד " ונותנים לו שם עם ניחוח אמריקאי, לדוגמא : "טרייד אין ליסינג קאר סנטר אינטרנשיונל"

לא אומר שלא מדובר באותו העסק המפוקפק.

להמשיך הלאה, אם כבר הולכים לקנות רכבים עם עבר בלתי ידוע ועתיד לוטה בערפל - עדיף כבר לקנות ישירות מחברות הליסינג.

לפחות הסיכוי שירמו אותך נמוך יותר, והם גם נותנים אחריות שהם עומדים מאחוריה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא לקנות אצל סוחרי רכב.

סוחר בשביל להתקיים הוא צריך להרוויח עלייך.

איך עושים זאת? קונים בזול מוכרים במחיר מחירון (או מעל המחירון).

יש בלי סוף מקרים של נוכלים שמוכרים רכבים אחרי תאונות קשות,זיוף ק"מ,מכוניות גנובות וכו'.

גם בשוק הפרטיות יש מלא נוכלים לדוגמא:

באתר יד 2 יש אחד שמפרסם 4 רכבים שונים עם מספרי טלפון שונים כולם הם יד ראשונה פרטית עם ספר טיפולים בלה בלה אבל שתתקשר אליו ותשאל לגבי הרכב הוא ישאל איזה רכב?

יש סוחרים שקונים רכב מחברות הליסינג הגדולות ,מורידים ק"מ ,מבריקים את הרכב ,עושים טיפול אחד במוסך מורשה מראים קבלה אחרונה ואומרים את השאר הלך לאיבוד אבל אין בעיה להוציא בחברה ,אנשים מאמינים קונים ואח"כ מגלים בחברת הליסינג שהרכב נמכר לסוחר עם ק"מ גבוהה ממה שנמכר להם.

סוחרים שמציגים את עצמם כאנשים פרטיים,"הרכב היה של אישתי נסעה איתו לעבודה רבע שעה כל יום" בלה בלה .

בקיצור,להזהר מכל מגרשי הרכב המפוקפקים האלה ומהסוחרים הקטנים .

נכון שזה נוח מאוד להכנס למגרש לשמוע סיפורים יפים על הרכבים ולצאת עם רכב בלי הרבה חיפושים, אבל לא סתם הרכבים האלה הגיעו למגרשים, מכוניות טובות לא מגיעות לשמה..

אם אתה לא מבין במכוניות ולא יודע לחפש רכב טוב.. או שתקנה רכב חדש,

או שתלך לאחת מחברות הליסינג הגדולות תקנה ישירות מהם רכב,תקח אותו למכון בדיקה,תראה היסטוריית טיפולים.

פורסם

תודה על התשובות, אבל כולן (חוץ מזה ששמע על משהו לפני כמה שנים) מחטיאות את המטרה.

1. אני בהחלט רואה עצמי כמבין במכוניות, ואפילו יודע לזהות בד"כ מתי מרמים אותי. גיסי מבין הרבה פחות (ילד היי-טק ע"ח החברה) ולכן אני שואל.

2. אני יודע שלקנות ממגרש זה לא הכי בטוח. מצד שני, אתם הייתם טוענים כך גם לגבי טרייד-אין רשמי של יבואן, או אפילו חצי-רשמי (כמו אוטודיל, למשל)?

3. ביקשתי לדעת מידע על הרשת הספציפית ולא על עקרון הרמאות הכללי במסחר רכב, שידוע לכל דרדק.

4. ספציפית, מדובר ברכב פרטי ולא מליסינג (בד"כ המגרשים מקבלים רכבי ליסינג שאף אחד אחר לא מוכן לגעת בהם), מדגם מבוקש למדי , יד 1 ועם ק"מ נמוך יחסית, של אדם שקנה אצלם רכב חדש יותר. זו גם הסיבה ששאלתי לגבי מכון בדיקה טוב באיזור פ"ת.

5. אצל חברות הליסינג אתם חושבים שנקבל משהו טוב יותר? סעו פעם ל"מעלה זיפזיף" או כל אתגר שטח אחר, ותראו מה קורה עם רכבי הליסינג היקרים שלכם... הרי ידוע שרכב השטח הכי טוב הוא מגאן/3/קורולה ליסינג, ומהר מאוד לאחר קבלתו הוא הופך לרכב המשפחתי/רחובי/שכונתי שכולם "קורעים".

אז בסופו של דבר - מישהו מכיר ספציפית את החברה האמורה?

בתודה, מיקי

פורסם

אוטודיל הוא גם סוחר רכב לכל דבר.

עם זאת, הסיכוי שיגיעו אליו רכבים טובים הוא גבוה משמעותית , מכיוון שהוא מהווה טרייד אין רשמי של צ'מפיון.

אל תאמין לסיפורים של אדם קנה מהם רכב חדש יותר, וכל זה. תבקש לראות הוכחות, רשיונות וכל מה שצריך,

אפילו תבקש מהם לדבר עם הבעלים הקודם.

תעיין קצת בשרשור הבא ותחשוב שוב אם אתה רוצה להמליץ לו לקנות מסוחר:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196137

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...