Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התלבטות בין ההונדה סיוויק 1.8 2008 דגם ES אוטומטית שעולה 147000

לבין הסובארו B4 2008 דגם : 2.0 אוטומטית שעולה אותו מחיר.

הסיוויק יותר חסכונית והרבה יותר מאובזרת.

הסובארו שותה דלק.

מה אתם אומרים?

תודה לעונים.

פורסם

הסיוויק וה-b4 הן לא באותה מיצוב ,הסיווק זה רכב מישפחתי והסובארו רכב מנהלים, נכון לעכשיו הסיוויק עדיפה כי היא יותר מודרנית וכמו שציינת יותר חסכונית בדלק.

אני לא יודעה מה קורה עם זמני ההגעה של המונדאו, אבל היא עדיפה על שתייהן ובהרבה

פורסם

אני אומר שתלך לעשות נסיעת מבחן בשני הדגמים, ואח"כ יהיו לך תשובות הרבה יותר טובות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
עם היית עושה חיפוש ולא מניח!! אז היית מבין שהמונדאו, למחיר שלה היא החבילה המושלמת.

ממש לא.

המאזדה החדשה משופרת מהקודמת.

ורושמים "אם" ולא "עם".

פורסם

ועדין כמכלול שלם, המונדאו כדיפה על ה 6.

מרווחת , נוחה ושקטה יותר מה 6, וגם מתנהגת טוב מאוד הרבה יותר טוב מרבות אחרות בקבוצה, והרבה מעבר למה שהנהג הממוצע יהיה מסוגל להפיק ממנה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הB4 קצת מאכזבת- לפחות מנסיעת המבחן שביצעתי בזמנו.

על המונדאו דובר רבות ומסתמנת כחבילה מצויינת, הסיביק קטנה יותר ולפחות אותי לא קונה.

דווקא הג'טה הפתיעה אותי- אלגנטית מרווחת ונעימה.

נסיעות מבחן יפתרו לך את ההתלבטויות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מנסיעה קצרה במונדאו החדשה התרשמתי מאוד,מבחינתי זה הרכב הבא שלי-במחיר שלו אין לו תחרות.

אני חובב צרפתיות ידוע שניסה פעם אחת להיות בעלים של מזדה והתאכזב קשות,בשבילי גם מזדה 6 זה בדיחה מבחינתי מבחינת איכות.

ובשביל ההרגשה שלך שמזדה זה אמין אז המונדאו ומזדה 6 משתמשים במנוע זהה.

הונדה סיוויק זה עוד יותר בדיחה לדעתי ,עיצוב הפנים שלה מזכיר לי את סרטי הטכנולוגיה של שנות ה-80

גילוי נאות :בבעלותי מונדאו דור קודם ואני מאוד מרוצה ממנה.

פורסם
הB4 קצת מאכזבת- לפחות מנסיעת המבחן שביצעתי בזמנו.

על המונדאו דובר רבות ומסתמנת כחבילה מצויינת, הסיביק קטנה יותר ולפחות אותי לא קונה.

דווקא הג'טה הפתיעה אותי- אלגנטית מרווחת ונעימה.

נסיעות מבחן יפתרו לך את ההתלבטויות.

עידן

+1

בנוסף, לא ברור מה השואל מחפש ברכב (נוחות, אמינות, סחירות, בטיחות, וכו'). אבל אם זה התקציב, וצריכת הדלק חשובה לך, גולף TSI תשרת אותך בדיוק. היא יותר חסכוניות והרבה יותר זריזה מכל מה שהוצע לך כאן. כמובן, היא יותר קטנה מהמונדאו, למשל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...