Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המונדאו מפננקת מאוד והיא לדעתי הבחירה הטובה יותר

אם כי ה-B4 אמינה יותר והרבה יותר מהנה לנהיגה (בגלל הנעה 4*4)

יצאתי עמבה

פורסם

תבדוק מתי מועד אספקה של מונדאו.

לפי תגובות של חברי הפורום מדובר בחצי שנה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

2 חברות ליסינג שדיברנו איתם בתחילת מרץ אמרו שהם לא מתחייבות שהמונדיאו יגיע עד סוף השנה.

אני מניח שמדובר על תקציב של 147,000 ואז האקרוד מגיעה עם 2 כריות אוויר. ה407 גם חלף זמנה.

הייתי מציע לך לבדוק את המאזדה 6.

פורסם

לגבי הספקת האוטו באמת שווה בדיקה אחרי שבקירתי בסוכנות פורד לפני שבועיים כשהזמנתי את הפוקוס הבחור שם אמר שיש בעיה עם כמות המכוניות שהם קיבלו היצרן השנה,ויכול מאוד להיות שהם לא יקבלו הרבה מעבר למה שתוכנן וכרגע הם כבר מכרו את כל הכמות שהוקצתה להם .

ככה שיש מצב מאוד סביר שלא תוכל להשיג מונדאו 2008 רק 2009 בינואר שנה הבאה,אני יודע שנשמע הזוי אבל פשוט תתקשר לסוכנות בת"א ותשאל חבל על ההגעה אפילו לפני שמתחיל בכלל להינעל על האוטו הזה

פורסם

נכון שיש מועד המתנה ארוך יותר מרכבים אחרים (בין 3 ל-5 חודשים (!!!)), אבל יש מודלים מסויימים שמקבלים אותם די מייד (בעיקר ה-TITANIUM, ובעיקר הסטיישן).

על 4 דל' כמו שלי, או 5 דל' - יש בהחלט בעיה באספקה, אך בכל זאת כדאי לברר.

המאזדה 6 בהחלט מספקת איכויות טובות בהרבה בהשוואה לדגם היוצא, אבל אין מה לנסות להשוות בינה לבין המונדיאו.

ה-B4 הוא רכב איכותי, אך מבחינת עלויות רכישה מול איבזור וכן עלויות אחזקה (דלק דלק דלק) מול האחרות (למרות האמינות המוצהרת, למרות שהאחרות לא נופלות ממנה במאום), זה שם אותה בסימן שאלה.

ה-407 תוחלף בקרוב, אז חבל על הכסף (ועוד לא דיברנו על בעיות אמינות אקוטיות).

האקורד היא סיפור בפני עצמו. רכב מעולה, נראה טוב אבל יקר להחריד, ורק ברמת האבזור הגבוהה מקבלים את מה שיש במונדיאו (!!!). הביטוח ר-צ-ח-נ-י (בני דודינו 'דלוקים' על הרכב הזה). עדיין לא הזכרתי שהיא ממש כעת מוחלפת.

אם כסף לא היה בעיה בשבילי, הייתי הולך על לקסוס חדשה, הונדה לג'נד, ב.מ.וו. סדרה 5, וולבו S80 או מרצדס S החדשה - אך מאחר וזה לא המצב, הדבר הכי קרוב (שמאפשר לי לרכוש, לתחזק, לשלם ביטוח ולהינות) -> המונדיאו (אצלי Titanium).

אוטוטו תגענה הסיטרואן C5 החדשה, האקורד החדשה ועוד כמה רכבים שישנו את התמונה ויוסיפו אופציות.

TIFF.

מונדיאו טיטניום שחור-פנתר, 2.3ל' בנזין, 6היל' טיפט', חלונות כהים, עור, סאן-רוף חש', ב. שיוט, ב. אקלים מפוצלת, צ'יינג'ר MP3 Sony ל-6 דיסקים, AUX מובנה, שליטה מלאה מההגה, גודייר 235/45 עם מגנזיום R17 וחיישני חניה היקפיים.

פורסם
נכון שיש מועד המתנה ארוך יותר מרכבים אחרים (בין 3 ל-5 חודשים (!!!)), אבל יש מודלים מסויימים שמקבלים אותם די מייד (בעיקר ה-TITANIUM, ובעיקר הסטיישן).

על 4 דל' כמו שלי, או 5 דל' - יש בהחלט בעיה באספקה, אך בכל זאת כדאי לברר.

המאזדה 6 בהחלט מספקת איכויות טובות בהרבה בהשוואה לדגם היוצא, אבל אין מה לנסות להשוות בינה לבין המונדיאו.

ה-B4 הוא רכב איכותי, אך מבחינת עלויות רכישה מול איבזור וכן עלויות אחזקה (דלק דלק דלק) מול האחרות (למרות האמינות המוצהרת, למרות שהאחרות לא נופלות ממנה במאום), זה שם אותה בסימן שאלה.

ה-407 תוחלף בקרוב, אז חבל על הכסף (ועוד לא דיברנו על בעיות אמינות אקוטיות).

האקורד היא סיפור בפני עצמו. רכב מעולה, נראה טוב אבל יקר להחריד, ורק ברמת האבזור הגבוהה מקבלים את מה שיש במונדיאו (!!!). הביטוח ר-צ-ח-נ-י (בני דודינו 'דלוקים' על הרכב הזה). עדיין לא הזכרתי שהיא ממש כעת מוחלפת.

אם כסף לא היה בעיה בשבילי, הייתי הולך על לקסוס חדשה, הונדה לג'נד, ב.מ.וו. סדרה 5, וולבו S80 או מרצדס S החדשה - אך מאחר וזה לא המצב, הדבר הכי קרוב (שמאפשר לי לרכוש, לתחזק, לשלם ביטוח ולהינות) -> המונדיאו (אצלי Titanium).

אוטוטו תגענה הסיטרואן C5 החדשה, האקורד החדשה ועוד כמה רכבים שישנו את התמונה ויוסיפו אופציות.

TIFF.

ותגיד בבקשה כמה דלק היא אוכלת בעיר ומחוץ לעיר? תודה מראש

פורסם

אני אישית חושב שהמונדאו היא הבחירה הנכונה.

הB4 לא מרשימה וגם לא מהנה לנהיגה כנמו שחשבתי.

את המאזדה 6 יש לכולם והאקורד לדעתי נופלת מהמונדאו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...