Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומיאו 2000 סמ"ק GTV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני מחפש לקנות אלפא רומיאו 2000 סמ"ק GTV כמו שבתמונה.

אינני יודע מחיר ומובן לי כי לכל רכב יש מחיר ספציפי בהתאם למצבו,

בכל זאת אשמח להשכיל על איזה טווח מחירים מדובר ?

( הכוונה לרכב משופץ היטב במצב נסיעה )

תודה.

alfa_romeo_gtv.jpg

פורסם

רכב אספנות נדיר. במקרה זה אין תג מחיר, יש מצב ומחיר מבקשים על אקזמפלר ספציפי.

יש מאטות בלבד בארץ, חשבת על אפשרות יבוא אישי?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קח בחשבון שגם רכב משופץ ובמצב נסיעה ידרוש ממך הרבה תחזוקה שוטפת.

וכל הזמן להיות עם היד על הדופק.

אם קונה רכב משופץ כבר שים לב היטב לעבודת הפחחות שנעשתה בו ואם סידרו את בעיות החלודה כמו שצריך.

פורסם

אפשרי גם עם מנוע קטן יותר,

לעניין המודל הנ"ל - פשוט אהבת ילדות לרכב הזה, בעבר הרחוק עברתי מידי יום ליד אלפא כזאת וליבי התפעם מיופיה,

היום , אם ניתן להשיג , אשמח,

כמובן שאינני יודע היכן ניתן ובאיזה מחיר אך אני מתחיל במשימת החיפוש...

פורסם

מדובר על אלפא GTV מדגם 67', כאן אפשר לקרוא על הנתונים שלה: http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=16478

יש לה מנוע 1.8 עם 123כ"ס ו11.2 ב-0 ל-100, שזה מכובד ביותר לשנת 67.

גם במנונחים של היום למנוע 1.8 הספק כזה נחשב לסביר ביותר.

עריכה:

לפי CARFOLIO הדגם שבתמונה הוא 1750, GTV בנפח 2000 זה כבר מודל הבא משנת 73.

עוד עריכה:

שאלה : למה אלפא רומאו 2000 GTV , מה מיוחד בה ? ,אשמח לקרוא את תכונותיה של זאת !

מה שמיוחד בכל אלפא זה הנשמה שהושקעה כדי לבנות אותה. מכוניות האלו נבנו באהבה והן מעניקות הרבה מאוד לבעל הרכב שאוהב אותן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מה שמיוחד בכל אלפא זה הנשמה שהושקעה כדי לבנות אותה. מכוניות האלו נבנו באהבה והן מעניקות הרבה מאוד לבעל הרכב שאוהב אותן.

אוי נו , בבקשה תפסיק עם זה... כמה זיבולי מוח במשפט אחד .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

תודה על האתר. לא הכרתי אותו לפני כן.

אוי נו , בבקשה תפסיק עם זה... כמה זיבולי מוח במשפט אחד .

כל אחד וגישה שלו. אני כתבתי את מה שמיוחד לי באלפא.

פורסם

כל אחד וגישה שלו. אני כתבתי את מה שמיוחד לי באלפא.

מחזק את דבריך :-)

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

ראשית הדגם בתמונה שהוספת הוא 1750 ולא 2000.

2000 יצא לראשונה בשנת 1971 ולארץ הוא הגיע בשנת 1972 (לי יש אחת כזאת).

מה שמייחד את הרכב הזה שהוא האמא והאבא של כל ה-GTI שבאו אחר כך, 132 כ"ס, 9 שניות 0-100, מהירות מקסימלית כ-200. התנהגות הכביש שלה הייתה הרבה מעבר למקובל באותם שנים.

3 סרטוני וידאו של הרכב שלי בפעולה:

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
3 סרטוני וידאו של הרכב שלי בפעולה:

SE3CQB-vxt8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

_QxsZ7qlJVM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

LfIJ0u4IX9A דרך יוטיוב

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש אחת למכירה באתר של אימפריאל פאלס לאס ווגס במחיר סמלי של 65,000 $. אימפריאל פאלס הוא מוזיאון מכוניות בלאס ווגס. יש גם מוזיאון מכוניות בעיר ההימורים רינו.

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...