Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! נדלקה לי המנורה של הABS ישר נסעתי לבדוק את הבעיה .. חיברו את המחשב לאוטו ויש תקלה בחיישן....ככה המחשב כותב.... אבל הבודק אמר שיש מצב ששזה המחשב גם יכול להיות (קרה מקרים הוא אמר) שהם החליפו חיישן ובסוף זה מחשב ...

וזה ההבדלים המחירים הוא בשמיים...

הוא אמר גם שזה יכול להיות עוד דברים כמו צילנדר דפוק והכל...

אז רציתי לנסות לקנות את החיישן בחו'ל... למישהו יש מושג מה הקוד של החיישן?

והאם זה יכול להיות עוד דברים חוץ מחיישן ומחשב?

פורסם

בתור התחלה יש לנקות את 4 חיישני ה-ABS+בדיקה של החיווט החשמלי.

גש לבדיקה נוספת+הצעת מחיר במוסך אמין.

פנה/י למוסך המתמחה במכוניות קונצרן VAG גולף/אודי/סיאט "מוסך רון" שברח' המסגר 31 ת"א,

טל' 03-5373204 ובקש/י את רון שהנו גם חבר פורום זה. אתרו הנו www.rongarage.co.il

ההבדל בין חיישן לא תקין או מחשב ABS לא תקין הוא בשמים.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

האם הקוד שמופיע מצביע על תקלה בחיישן הקדמי שמאלי ?

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

נסה לנקות.מתחת למושב אחורי עובר חיווט של הABS תרא שהחיבורים בסדר.

לי אישית פעם נדלקה מנורה ואחרי כמה ימים זה עבר אז לא מצאתי מקור לבעיה ,אבל לדעתי זה היה ליחלוך.

פורסם

לא מבין מה זה כל הנסיונות האלו? יש קוד תקלה ויש נוהל שיש לפעול לפיו. אם בסוף צריך להחליף מחשב מחליפים או מתקנים, איש אבחון טוב יגיע להחלטה די מהר ללא החלפת חלקים מיותרת.

פורסם
לא מבין מה זה כל הנסיונות האלו? יש קוד תקלה ויש נוהל שיש לפעול לפיו. אם בסוף צריך להחליף מחשב מחליפים או מתקנים, איש אבחון טוב יגיע להחלטה די מהר ללא החלפת חלקים מיותרת.

נסיונות-לחסוך כסף!!! (כולל 100-200 ש"ח של חיבור למחשב)

פורסם

נסיונות של חובבן בכזה רכב יולידו נזקים שרק יעלו את מחיר התיקון. אני לא רואה פה חסכון בהתעסקות עם מערכות ABS, ואתה?

פורסם
נסיונות של חובבן בכזה רכב יולידו נזקים שרק יעלו את מחיר התיקון. אני לא רואה פה חסכון בהתעסקות עם מערכות ABS, ואתה?

אני לא אומר לו להתחיל לפרק את המערכת,שיבדוק דברים בסיסיים לפני שאולך לשלם כסף.

כשזה קרה לי בדיוק הייתי קרוב למוסך ונכנסתי כדי שיחבר מחשב,למזלי הם היו בשלבי סגירה ולא היה להם זמן להתעסק בזה.אחר כך חבר שלי אמר לי מה לבדוק ושיכול להיות שזה לכלוך ו אחרי יומיים הבעיה עברה שמחתי שהמוסך לא "טיפל" בי.

ועוד דוגמה שאתה נכנס למוסך עם בעיה של סל"ד לא יציב ועושים סריקה עם מחשב כשה בדרך כלל מוסכניק מראש יודעה שהבעיב בלחלוך(זה מומחה הסבר לי) לא חסר דוגמאות.

פורסם

שום ליכלוך ושום נעלים, בעצם על נעלים יש לכלוך ולא על החיישנים, לפחות לא כזה שעלול להפריע לפעולתו התקינה.

הבחור היה כבר במוסך, יש כבר קוד תקלה וכעת נותר רק לבצע מספר בדיקות פשוטות ולהגיע להחלטה מה התקלה.

פורסם
האם הקוד שמופיע מצביע על תקלה בחיישן הקדמי שמאלי ?

רון תקלה בחיישן קדמי שמאלי זוהי תקלה אופיינית? מה הסיפור?

• ספונסר פורום
פורסם

קוד תקלה על חיישן קדמי שמאלי יתברר בדרך כלל

כתקלה במחשב ה ABS כנראה שישנה רגישות מסויימת

במעגל הספציפי הזה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

ערב טוב

בדרך כלל ברכב המדובר קוד התקלה הנל מכוון למחשב תקול.

יש לבדוק כמובן לאחר זיהוי החוטים את 4 צמדי החוטים השיכים למערכת הגלגלים ולבדוק התנגדויות..

הבדיקה על גבי מחבר המחשב.

2 צמדים ההתנגדויות שונות מהשניים האחרים -אורך חיווט.

במידה ותגיע למסקנה שמחשב תקול-ניתן לתקנו!!

בהצלחה

איל

פורסם

איל שלום,

ההתנגדות החוטים היא זניחה ואין אפשרות בעזרת רב מודד להבחין בה. אם קיים הבדל הוא נובע מהחיישנים עצמם.

• תוכן חדש...