Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפושי אחרי בומבות תחליפיות מצאתי בומבות של חברת LIZARTE במחיר של 250 ש"ח לאחת

המוסכניק טוען שהתחליפיות לא תמיד מגיעות בסמ"ק המתאים ובעצם מקבלים בומבה קטנה יותר

האם מישהו מכיר את החברה ויכול לאשר שהיא איכותית, ד"א מקורית עולה 330 ש"ח לאחת.

ועוד משהו, כמה זמן/ ק"מ אמורה בומבה להחזיק?

תודה

f01d_2.jpg

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

כאן אתה יכול לראות איזה סוג/דגם אתה צריך.

אני משתמש LIZARTE כבר יותר משנה, לא ראיתי הבדלים בין המקורי לזה.

ההבדל בין מקורי לתחלפי זה מספר השכבות (ממברנה) והסוג (חומר) 3 במקורי מול 1.

בגלל זה יש אחריות לשנתיים (לא בארץ).

בומבות אחוריות של BX 400/40 הורכבו בטעות על הקסנטיה שלי לעומת 400/30, (הבדלי גודל לטובת ה-BX)

לפי מה שאני יודע ואני לא בטוח אין בומבות מקוריות ל-BX.

אתה יכול בשקט לשתמש בתחלפי, תבדוק באתר מה מתאים לך.

Citroen C5 2007 2.0L HDI

פורסם

מקורי קיים בוודאות לאחר בדיקה במוסך היבואן ואצל ג'אן בתל אביב, המחיר בשניהם זהה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
מקורי קיים בוודאות לאחר בדיקה במוסך היבואן ואצל ג'אן בתל אביב, המחיר בשניהם זהה

טוב לדעת, אתה יודע מה ההפרש מחיר בין המקורי לתחליף?

אם אתה מחפש בומבות אחוריות ל-BX שלך יש לי משומשות (תקינות לחלוטין) שהיו שבוע על הרכב שלי לתת לך.

Citroen C5 2007 2.0L HDI

פורסם

......

בחיפושי אחרי בומבות תחליפיות מצאתי בומבות של חברת LIZARTE במחיר של 250 ש"ח לאחת

המוסכניק טוען שהתחליפיות לא תמיד מגיעות בסמ"ק המתאים ובעצם מקבלים בומבה קטנה יותר

האם מישהו מכיר את החברה ויכול לאשר שהיא איכותית, ד"א מקורית עולה 330 ש"ח לאחת.

ועוד משהו, כמה זמן/ ק"מ אמורה בומבה להחזיק?

תודה

• תוכן חדש...