Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרוש מוסך מקצועי לטיפול ב- וולקן..

eladgr
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ניסיתי לאתר בפורום מוסכים שאינם מורשים לטיפול ב - ZX ולא מצאתי.

אני מחפש מוסך אמין וסופר מקצועי (מקווה שהבקשות שלי לא מוגזמות... :mad: ).

הבנתי שכאן נמצאים מיטב המומחים בוולקן, מקווה שתוכלו לעזור......

במידת האפשר אזור רחובות-ראשל"צ - ת"א יהיה נחמד.....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניסיתי לאתר בפורום מוסכים שאינם מורשים לטיפול ב - ZX ולא מצאתי.

אני מחפש מוסך אמין וסופר מקצועי (מקווה שהבקשות שלי לא מוגזמות... :mad: ).

הבנתי שכאן נמצאים מיטב המומחים בוולקן, מקווה שתוכלו לעזור......

במידת האפשר אזור רחובות-ראשל"צ - ת"א יהיה נחמד.....

לי יש וולקן כבר 4 וחצי שנים.

בשנים הראשונות טיפלתי במוסך מרום צמרת בר"ג (ליד מכון מ.מ.מ, לא רחוק מקניון איילון).

המוסך מקצועי מאד ובעל הרבה ניסיון בצרפתיות ספורטיביות, אבל יקר בטירוף, ועם לא מספיק יחס אישי ללקוח, במיוחד ללקוח הספורטיבי הפדנט והנודניק מטבעו. יש לציין שכשהתחלתי לטפל אצלם, ב- 99, היחס היה שונה לגמרי והרגשתי ממש כמו בבית. עם השנים משהו התשנה בתפיסה שם. ממוסך של GTIים זה הפך למוסך של ברלינגו ליסינג.

מזה שנתיים בערך אני במוסך ליטל בת"א (אחים מסלוויטה 8, באיזור המסגר/יצחק שדה) רבות דובר על המוסך הזה בפורום, לחיוב ולשלילה. תעשה חיפוש. מבחינתי, היחס טוב ורמת המחירים סבירה, ללא הצמדות עיוורת לשעתון יצרן. פה ושם תפסתי אותם בפספוסים של מקצועיות, אני ממש לא בטוח לגבי ההבנה שלהם במערכות אלקטרוניות, כיווני מנוע וכו'.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...