Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני להעיף את הזבל שיושב על הפולו כרגע (זוג SONAR וזוג RUNWAY - ה' יודע מאיפה הם באו)

פנצ'ריה מס' 1 - (ראש פינה) רביעיית KUMHO מאמצע 2007 ב280ש"ח לצמיג לפני מע"מ ועבודה

פנצ'ריה מס' 2 - (ראש פינה גם) רביעיית GOODYEAR טריים ב600ש"ח לצמיג כולל מע"מ ועבודה

פנצ'ריה מס' 3 - (חצור הפלילית :D) הבחור הציע צמיגים מתוצרת MAXIS(לא יודע מי אלה) - סביר להניח שטריים דיים אך בכל אופן יתקשר אלי חזרה למחירים בקשר לצמיגים טובים יותר

פנצ'ריה מס' 4 - בעל המקום הציע רביעיית DUNLOP אך לא ציין מחיר וגם הבטיח לחזור אלי עם מחירים ספציפיים

כל הנתונים האלו התבצעו מסקר זריז שערכתי היום אחרי העבודה

כעת בהגיעי הביתה בדקתי באתר TIRES4U והמחירים שם לצמיגים טובים - דיי יקרים לא?

מצ"ב לינק לשיפוטכם

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&sc=&m=&r=14&a=55&s=185&ar=2

אז מה לדעתכם לעשות? לבחור בפנצ'ריה כלשהי או שאולי מישהו מכיר מקום אחר טוב\זול יותר שקרוב יחסית אלי? אין לי בעיה לנסוע לעפולה להתקין צמיגים מהאתר אך אם תהיה תקלה כלשהי זה סרט כל פעם עפולה>צפת וחוזר חלילה :(

תודה מראש והמשך ערב נעים לכולנו! :)

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הייתי במכון רישוי יחד עם הפנצ'רמאכער והוחלט על שינוי קטן מעלה של הצמיגים (מ185\55 לעבור ל185\60) באותו קוטר R14

היום יורכבו רביעיית GOODYEAR מאמצע 2007 :) יש לציין שהבוחן הודיע ששינוי המידה לא יתבטא בדבר ברכב (מהירות מד אוץ וכו')

תודה לכל הצופים בפוסט בכל זאת ;)

יום טוב

אופיר

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם
הייתי במכון רישוי יחד עם הפנצ'רמאכער והוחלט על שינוי קטן מעלה של הצמיגים (מ185\55 לעבור ל185\60) באותו קוטר R14

היום יורכבו רביעיית GOODYEAR מאמצע 2007 :) יש לציין שהבוחן הודיע ששינוי המידה לא יתבטא בדבר ברכב (מהירות מד אוץ וכו')

תודה לכל הצופים בפוסט בכל זאת ;)

יום טוב

אופיר

בחלק מהעידוד שלי לחשיבה עצמאית - אני חושב ששווה לך להתעכב על מה שהבוחן אמר לך.

זה אמנם לא קל - אבל אם תנסה בכוח לחשב בעצמך תגלה שיש קושי לוגי מסויים לקבל את דבריו של הבוחן.

למה?

כי מה לעשות, כמו ש3X5 נותן 15

אי אפשר ש3X4.5 ייתן גם 15.

אני מקווה שתבין את האנלוגיה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הרכב מופיע בחתימה שלי :) עוד לא התקנתי (בעבודה) ומדובר בדגם DURAGRIP שהיו לי בפולו הקודמת

כמה יעלה? 1500 כולל מע"מ ועבודה לרביעיה הנ"ל

הנסיך - לא ממש הבנתי מה שכתבת - אתה רומז בעדינות שעדיף לרדת מכל העניין ולרכוש את אותה רביעית צמיגים ב600ש"ח ליחידה? לי האופציה הנ"ל לא נראית לעין משום שאין טעם למשכן חצי משכורת רק בשביל צמיגים..אבל זה רק אני

אופיר

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

מה שהנסיך התכוון זה שאין דבר כזה לשנות מידה של צמיג או ג'אנט ושלא תהיה לזה השפעה על הרכב כמו שציינת- לכן מוטב לקחת את הדברים של אותו בחור כערבון מוגבל...לא נשמע אחד שמבין לא בסטים איכותיים של צמיגים ולא ברכב בכלל...

אם אתה לא רוצה שינוי כאשר אתה משחק עם גודל הצמיג או הג'אנט - אתה צריך להגיע למצב שקוטר הגלגל הכולל(צמיג+ג'אנט) יהיה זהה לקוטר המקורי כלומר:

אם קנית צמיג עם חתך נמוך יותר כלומר הקוטר הכולל של הגלגל הוא קטן יותר - לכן אתה צריך לפצות על זה בג'אנט גדול יותר.

אבל זה לא הנושא - השינוי הוא לא ממש מורגש

הנושא הוא שאתה גם צריך לשנות ברשיון את מידת הצמיגים -אחרת זה לא חוקי.

לא מכיר את הסט הנ"ל אבל ב1500 שקל פלוס מינוס עולים לי בראש 2 סטים של HIGH PERFORMANCE ברמה גבוהה מאוד כמו SP9000 וTOYO PROXES

פורסם

שים לב לשלושה דברים:

1. דירוג המהירות של ה-DURAGRIP הוא T, דהיינו: 190 קמ"ש. בדוק בספר הרכב האם זה מה שמתאים לרכבך.
  2. המחיר שציינת הוא מחיר גבוה יחסית. במחיר נמוך יותר קניתי גודייר HYDRAGRIP בעל תכונות עדיפות ודירוג מהירות H ובאותה מידה.
  3. במקרה שלך הייתי נשאר עם המידה המקורית. אין שום סיבה לעלות בחתך, ואני מאמין שעם מעט סבלנות אפשר למצוא צמיגים איכותיים במידה שלך (נסה לבדוק מה יש לקונטיננטל בהיצע).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

1)ספר רכב - אין כרגע (בדרך מאנגליה)

2)בסוף לא שיניתי מידה כי אותו בוחן לפתע טען כאילו לא דברנו באותו יום בכלל..

3)האופציות כרגע הן - או לרכוש את ה GOODYEAR שהזכרתי במידה המקורית שיש לי כרגע ב550ש"ח לצמיג

או לנסוע לעפולה לאחת הפנצ'ריות של TIRES4U ולרכוש משם חברה אחרת

כרגע מה שמוצא לפי שיטוט באתר :

HANKOOK 185/55VR14 K105 VR 80V TL - 351שקל

YOKOHOMA 185/55R14 80V S. drive - 452שקל

KOMHO KH 185/55VR14 769 - 435שקל

KLEBER 185/55 R 14 80H DYNAXER HP2 - 461שקל

DUNLOP 185/55HR14 SP 2000 E 80H - 489שקל

CONTINENTAL 185/55R14 80H ContipremiumContact - 499שקל

MICHELIN 185/55 R 14 80H ENERGY E3A - 531שקל

PIRELLY 185/55R14TL 79H P6000 - 546שקל

GOODYEAR 185/55R14 80V EXCELLENCE - 565שקל

אין לי בעיה לנסוע ולשלם ולהרכיב הבעיה המרחק אם תצוץ בעיה כלשהי

אופיר

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

נקמיצ'י - לעיתים רחוקות מאוד

אלעד - אני חושב שאני אלך על אחד מהם גם

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

Yokohama S Drive - בעדיפות ראשונה. כמה רמות מעל השאר.

Conti Premium Contact ו-Goodyear Excellence בעדיפות שנייה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
Yokohama S Drive - בעדיפות ראשונה. כמה רמות מעל השאר.

כל השאר דרק!

כולל האקסלנס

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
אף אחד לא מזכיר את fulda? צמיגים מצויינים במחירים סבירים בהחלט.

בדיוק באתי לרשום את זה :mm_wink:

הרכבתי בזמנו רביעייה - תענוג!

הרכב נהיה שקט יותר ואוחז יותר עם פידבק נהדר בהיגוי ובנסיעה

מקסיס הרכבתי פעם אחת וזה היה פעם אחת יותר מידי - לא אהבתי אותם בכלל

בין הזולים אני אחזור לFULDA בעיניים עצומות

רביעייה אגב (175/70/13) עלתה לי בסביבות ה1000 ש"ח

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...