Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיזל או בנזין??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע באיזה מונית נסעת.

לאחרונה ישבתי במונית פולקסווגן חדשה עם גיר DSG.

שאלתי אותו אם מדובר בדגם בנזין, והוא ענה שמדובר בדיזל.

לא שומעים כלום, והרכב מהיר, חסכוני ונראה איכותי ביותר.

כנראה שנסעת במוניות עם 400 אלף ק"מ או יותר (כמובן, תראה לי רכב בנזין אחד שמסוגל לעשות את זה ללא שיפוצי מנוע).

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דר סוברו, אנחנו לא בהקנטות אישיות. מאיפה אתה יודע מי אני ומה אני עושה בין הרמזורים בפקקים? מה זה שייך לנושא?. נחזור לעיקר, כניראה למוניות מביאים דגמי סולר עצלים רועשים ורועדים ולסתם עמך מביאים את הקרם דה לקרם של הסולר. שיהיה.

אל תשווה לי דיזל של חצי מיליון שקל עם מנוע בנזין של מאה אלף שקל. קח מכונית דיזל עממית מול בנזין עממית ותגיד לי אם אחרי כ 50 אלף קילומטר אין הבדל בינהם.

אתה לא בכיוון.

א. שיקולים כלכליים הם רבי ערך, ולא ברור למה אתה מזלזל בהם.

ב. הקסארה שהיתה לנו עד לפני חצי שנה סיפקה כח, נוחות והנאה שרכבי בנזין יקרים ממנה לא הצליחו לתת.

ג. לשאלתך - ככל הנראה מנוע הדיזל יהיה במצב טוב יותר מזה של הבנזין. הקסארה המדוברת נסעהנ 385K על 3 ידיים, שלא היו מהמטפחות והשומרות, ללא פתיחת מנוע. (לפחות ב 200 האחרונים, וגם קודם לפי ספר טיפולים.) כנ"ל הרכב שלי - 235K ולא מראה סימן להתעייפות.

פורסם

דרך אגב, דובר על כך שבחו"ל מחיר הדיזל זול יותר מהבנזין, ובכן הנ"ל אינו נכול, הסולר יקר יותר במתכוון מבנזין , וזאת על מנת לא לעודד נסיעה מוגברת ברכב, וכמס עקיף כל כך שרכבי סולר "משתמשים" יותר בדרך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...