Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיזל או בנזין??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

VIK014 ידידי, לא אמרו לי שזה חסכוני - אני יודע שזה חסכוני.

אני מרגיש את זה במרווחי התדלוק שלי שירדו, בזמן שכמות הקילומטרים נותרה זהה.

הדיזל משתלם כבר אחרי שני תדלוקים, שבהם אתה מתקזז על הפרשי האגרה.

אז האם אפשר לומר שאתה קשקשן? 8) נראה לי שכן...

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני נוסע ק"מ כמוך בשנה, ולכן קניתי גולף TDI 2004.

האחזקה לא יקרה יותר מבנזין.

צריכה הדלק נמוכה משמעותית מאוד יחסית לבנזין (1:13 עירוני, 1:15 משולב, 1:17 ביןעירוני).

הכוח שמורגש הוא עצום לעומת מנוע בנזין, וכמו שאמרו לפני, אחרי שתיסע על טורבו דיזל, ותחזור לבנזין תרגיש שהרכב לא סוחב.

הטורבו והכוח הזמין בסל"ד נמוך הוא תענוג.

ביטוחים לא יותר יקרים, ואין שום קשר.

הסולר זול יותר מבנזין (לאחר הנחה בתחנות מסוימות, שדיי נפוצות).

חיי מנוע הדיזל ארוך משמעותית מבנזין, ואמין הרבה הרבה יותר.

בקיצור, ממליץ בחום.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

לאחר כל עמידה לייד מונית ובטח ובטח לאחר כל נסיעה במונית דיזל, אני אומר לעצמי, שום חיסכון לא שווה את כאב הראש שהדיזל גורם.

בעיקרון, דיזל מתאים יותר למשאיות וטנדרים ופחות להסעת נוסעים בנוחות מפנקת.

יש קשקשנים שהספק חיסכון עושה להם את הכיף...אבל את זה הם לא יגידו, שמה יגידו שהם קמצנים חולניים.

הם יגידו שאין כמו הדיזל....הטירטור זה תענוג, הכבדות זה ביכלל...ההספק הנמוך זה שולי.....והריח אין כמו ריח הסולר לריענון....ומחיר הרכישה היקר יותר, נו טוב את זה שכחו.

צר לי שאני מקלקל את החגיגה.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
לאחר כל עמידה לייד מונית ובטח ובטח לאחר כל נסיעה במונית דיזל, אני אומר לעצמי, שום חיסכון לא שווה את כאב הראש שהדיזל גורם.

בעיקרון, דיזל מתאים יותר למשאיות וטנדרים ופחות להסעת נוסעים בנוחות מפנקת.

יש קשקשנים שהספק חיסכון עושה להם את הכיף...אבל את זה הם לא יגידו, שמה יגידו שהם קמצנים חולניים.

הם יגידו שאין כמו הדיזל....הטירטור זה תענוג, הכבדות זה ביכלל...ההספק הנמוך זה שולי.....והריח אין כמו ריח הסולר לריענון....ומחיר הרכישה היקר יותר, נו טוב את זה שכחו.

צר לי שאני מקלקל את החגיגה.

אתה לא מקלקל את החגיגה , אלא מפגין חוסר ידיעה די משווע בכול הנוגע לרכבי סולר מודרנים.

נוחות מפנקת - נסה את הפאסאט או המנדאו החדשה, רוצה פרימיום דיזל A62.5TDI, ספר לי על חוסר בנוחות..

הספק נמוך.. - מציע לך להתעדכן בנתונים של דיזלים מודרנים, קרוב עד כאב למנוע בנזין עם מומנט גבוהה בעשרות אחוזים..

כבדות - מזמין אותך לשים גז במנוע TDI מודרני, על איזה כבדות אתה מדבר בדיוק ?

הריח ? - 5 דקות במהלך התידלוק , מעבר לזה שום דבר.

מציע לך להתנסות ברכב דיזל מודרני, אתה מקובע על דעות של פעם.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

1. בקרוב אני עובר לתדלוק בביו דיזל. ריח השניצל או הצ'יפס יהיה יותר נעים מריח הבנזין.

2. אצלי באוטו יש פטנט, קוראים לו אגזוז - והוא מעביר את הפליטה בזמן הנסיעה לכיוון האחורי. ככה נחסך ממני ריח הסולר במהלך הנסיעה.

3. הטרטור של הדיזל לא שונה מכל טרטור של יונדאי אלנטרה או סובארו ליאונה. ממש לא. וזה בלי להזכיר את המכוניות המודרניות שבהן לא שומעים את הדיזל.

4. מחיר רכישה יקר? קניתי קסארה 98 ב-12 אלף ש"ח. טויוטה מאותה שנה עולה 40 אלף. אז איפה היוקר פה בדיוק?

5. האוטו סוחב נהדר. לא פחות מאף משפחתית בנזין מאותה שנה.

שום דבר לא יזיז את עמך ישראל מהדעות שלו 8)

פורסם

אני נוסע על סולר כבר 7 שנים.

כל שנה 30 אלף ק"מ.

לפי החישובים שלי חסכתי בערך 40 אלף ש"ח.

האם זה חיסכון קטן???

הדבר היחיד שאני יכול להסכים עם VIKO 14 זה שכדאיות של רכב דיזל קטנה לכל מי שלא נוסע הרבה וזה הודות לתימחור הלא הגיוני של הסולר במדינה שלנו (בכל מקום בעולם סולר יותר זול מהבנזין - וזה ברור למה. בנזין זה סוג דלק יותר זך מסולר ולכן הייצור שלו יותר יקר).

אצלינו המדינה רוצה להרוויח כמה שיותר .

בזמנו לחברות הובלה גדולות ולתחבורה ציבורית (אוטובוסים) עשו הנחה במיסוי ולכן עליה חדה במחירי הסולר עברה ללא חסימת כבישים ע"י משאיות.

האחרים, שאין באפשרותם ללחוץ , הפסידו וממשיכים להפסיד כספים שבעבר היו נחסכים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
1. בקרוב אני עובר לתדלוק בביו דיזל. ריח השניצל או הצ'יפס יהיה יותר נעים מריח הבנזין.

2. אצלי באוטו יש פטנט, קוראים לו אגזוז - והוא מעביר את הפליטה בזמן הנסיעה לכיוון האחורי. ככה נחסך ממני ריח הסולר במהלך הנסיעה.

3. הטרטור של הדיזל לא שונה מכל טרטור של יונדאי אלנטרה או סובארו ליאונה. ממש לא. וזה בלי להזכיר את המכוניות המודרניות שבהן לא שומעים את הדיזל.

4. מחיר רכישה יקר? קניתי קסארה 98 ב-12 אלף ש"ח. טויוטה מאותה שנה עולה 40 אלף. אז איפה היוקר פה בדיוק?

5. האוטו סוחב נהדר. לא פחות מאף משפחתית בנזין מאותה שנה.

שום דבר לא יזיז את עמך ישראל מהדעות שלו 8)

דר סוברו כשכסף לא יהיה השיקול העיקרי שלך אלא נוחות והנאה מנהיגה , לדעתי תדבר אחרת. לנסוע על קסרה 98 דיזל ולהגיד על הרכב "נהדר". האמת אני מקנה בך.

נהג מנוסה
פורסם
אני נוסע על סולר כבר 7 שנים.

כל שנה 30 אלף ק"מ.

לפי החישובים שלי חסכתי בערך 40 אלף ש"ח.

האם זה חיסכון קטן???

הדבר היחיד שאני יכול להסכים עם VIKO 14 זה שכדאיות של רכב דיזל קטנה לכל מי שלא נוסע הרבה וזה הודות לתימחור הלא הגיוני של הסולר במדינה שלנו (בכל מקום בעולם סולר יותר זול מהבנזין - וזה ברור למה. בנזין זה סוג דלק יותר זך מסולר ולכן הייצור שלו יותר יקר).

אצלינו המדינה רוצה להרוויח כמה שיותר .

בזמנו לחברות הובלה גדולות ולתחבורה ציבורית (אוטובוסים) עשו הנחה במיסוי ולכן עליה חדה במחירי הסולר עברה ללא חסימת כבישים ע"י משאיות.

האחרים, שאין באפשרותם ללחוץ , הפסידו וממשיכים להפסיד כספים שבעבר היו נחסכים.

מה הבעיה בתמחור הסולר? בירושלים יש לא מעט תחנות שנותנות מעל 2 שקל הנחה, כך שיוצא שהסולר זול יותר מהבנזין.

שלשום מיליתי דלק ב 5.97 שקל, שהבנזין היה 6.15.

אין ספק שיש חיסכון. זאת בנוסף לצריכת הדלק הנמוכה משמעותית.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

פורסם

מה הבעיה?????

לפני 5 שנים ליטר סולר עלה 40% פחות מליטר בנזין.

עכשיו צריך לחפש תחנה שבה המחירים של בנזין וסולר זהים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מה הבעיה?????

לפני 5 שנים ליטר סולר עלה 40% פחות מליטר בנזין.

עכשיו צריך לחפש תחנה שבה המחירים של בנזין וסולר זהים.

אז אני אומר לך (בירושלים בכל אופן), בכל תחנה שנייה יש הנחה של 2 שקל ומעלה, ויוצא בהסולר זול מהבנזין בלפחות 20 אגורות.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

פורסם

VIK014

מה לעשות, תחזוק שוטף וחיסכון בדלק ביחד עם סחיבה טובה ומזגן טוב שמאוגדים באוטו נוח עושים לי את זה...

האוטו צנוע, לא מושך תשומת לב מיותרת ויש לו מחירי ביטוח נמוכים. בשבילי זה תענוג.

לרוב האנשים זה די מספיק. תמיד יש את אלה שיחפשו את הספורטיביות (בין רמזור לרמזור תמיד אני קולט אחד כמוך) או את הייחוד.

ואני שמח שאתה מקנא בי - באמת לא הייתי רוצה להיות במקום שלך, שבו צריך להוציא מאות אלפי שקלים על רכב שיסע במהירות שיא בפקקים, רק כדי להרגיש טוב.

פורסם
דר סוברו כשכסף לא יהיה השיקול העיקרי שלך אלא נוחות והנאה מנהיגה , לדעתי תדבר אחרת. לנסוע על קסרה 98 דיזל ולהגיד על הרכב "נהדר". האמת אני מקנה בך.

הקסארה יותר נוחה ומתנהגת יותר טוב מכמעט כל רכב מודרני יותר שתקנה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אחרי שתדע על מה אתה מדבר,כנראה תדבר אחרת.

כל פעם שאני נוסע על הטולדו של ההורים שלי (TDI) לא יורד לי החיוך. תראה לי רכב בנזין שמסוגל לשמור על קצב נסיעה כמו של רכב ט"ד מודרני ובאותו חיסכון (ומה לעשות שאם אתה מקבל יתרונות וזה גם חוסך לך כסף אז גם עניין הכסף הוא חלק במשוואה).

חוץ מזה שאתה מוזמן לנסיעה ואתה תגיד אם אתה תריח משהו או תשמע משהו שבאמת יציק לך.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

דר סוברו, אנחנו לא בהקנטות אישיות. מאיפה אתה יודע מי אני ומה אני עושה בין הרמזורים בפקקים? מה זה שייך לנושא?. נחזור לעיקר, כניראה למוניות מביאים דגמי סולר עצלים רועשים ורועדים ולסתם עמך מביאים את הקרם דה לקרם של הסולר. שיהיה.

אל תשווה לי דיזל של חצי מיליון שקל עם מנוע בנזין של מאה אלף שקל. קח מכונית דיזל עממית מול בנזין עממית ותגיד לי אם אחרי כ 50 אלף קילומטר אין הבדל בינהם.

נהג מנוסה

• תוכן חדש...