Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור בקשות רבות להתארגנות מצעד חבורות הצפון ברצוני להכריז על מיפגש אודיו צפון(כרגיל מי זה 4 שנים) מתחם שופרסל איזור תל חנן נשר ביום שישי ה21.3.בשעה 3 .

כיבוד וטבק וגחלים לנגרילה יתכבדו בברכה.

למנהלים להדביק בבקשה:-P

1.אדי

פורסם

1. אדי

2. מקס

3. גל

4. מיכו

5.יעקב

6. תומר (בתקווה ואספיק לסיים את הדאון-היל של הבוקר בזמן)

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

יש מפגש גדול של יפאני אז לא כדאי כבר להתאחד ב-22.3 ולעשות מפגש עוד יותר גדול

עם ייצוג יפה של קארס!?

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

NIGGA PLAESE (בלי שום גיזענות כמובן אליה להף הרבה אהדה לראפ).

אין לנו שום עניין בערסים ובמשופרות אצלינו זו קהילה של יורמים(או סתם שיכורים שניפגשים במועדון רוסי ומתחלים לחפור על מערכות ב3 לפנות בוקר על איזה בקבוק פינלנדה כמוני וכמו יעקוב) עם מכוניות משיפחתיות בעלות סאונד נפלא.

פורסם

למה יש לי הרגשה שיהיה שם מלא ערסים מפגרים? בלי שום מושג מה זה סאונד טוב...

אני אבוא לראות על מה מדובר אבל יש לי הרגשה שאני אתאכזב...:wink:

פורסם

למה לערבב חלב עם בשר? יפני באים בשביל המכוניות, אנחנו בשביל הסאונד.

המפגשים פתוחים לכל אדם, ואין טעם בלאחד שני מפגשים שלא קשורים אחד לשני. זו דעתי בכל אופן.

1. אדי

2. מקס

3. גל

4. מיכו

5.יעקב

6. תומר (בתקווה ואספיק לסיים את הדאון-היל של הבוקר בזמן)

7.תמיר - מקווה להגיע + אשמח לכיוון של המערכת http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=198903

8. דובי

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...