Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יאללה יש מצב אני יבוא חח(מילה בעברית? הפורום אינו צ'אט, נא להימנע), חדש וזה אבל אף פעם לא מזיק לפגוש אנשים חדשים.

תום.

פורסם
למה יש לי הרגשה שיהיה שם מלא ערסים מפגרים? בלי שום מושג מה זה סאונד טוב...

אני אבוא לראות על מה מדובר אבל יש לי הרגשה שאני אתאכזב...:wink:

דווקא ממש לא זכור לי שהגיעו למפגשי אודיו ערסים למיניהם. וגם כשהיו אז עזבו מהר מאוד כי לא התייחסו עליהם בכלל.

אז אל חשש אדון בלש יהיה אחלה מפגש.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

במיפגשים שלנו זה רק אנשים שאוהבים סאונד לא אוהבים לישמוע חזק ומגניב ויש להם סאב פיוניר 1000000 וואט ו5 טלויזיות וכול שוויה המערכת באיזה 80 אלף שקל ממש לא מאלה. תבואו תיראה תילמד משהו אולי מיודעי הדבר במפגש(כירורגים למינהם):lol:

פורסם
למה יש לי הרגשה שיהיה שם מלא ערסים מפגרים? בלי שום מושג מה זה סאונד טוב...

אני אבוא לראות על מה מדובר אבל יש לי הרגשה שאני אתאכזב...:wink:

אתה רשאי להשאר בבית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...