Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אז ככה, לחבר טוב שלי יש במוו 328, שנת 99, מדהימה, שמורה ומטופחת.

החבר הלווה לי את הרכב ליום אחד, "לסידורים" אפשר להגיד. ורציתי לספר לכולכם מה הרגשתי.

אפילו שהרכב שנת 99, התלהבתי כאילו יצאה מהחברה עכשיו. הנהיגה בו מהנה, איך שהרכב מגיב, איך שהוא נשמע.

הכל בו מדהים. איכות החומרים, איכות הנסיעה, כל המערכות שנמצאות ברכב. הסאנרוף, ההגה, המושבים.

אני חייב להודות שנהגתי על רכבים חדשים יותר, ויקרים יותר אפשר להגיד. אבל עדיין, לא נהנתי כמו שנהנתי על הרכב הנ"ל.

עזבו שהרכב מושך מבטים מיותרים, אבל ליום אחד הרגשתי "מלך העולם". יושב על כס המלכות ומשייט לי על מהירות עירונית בין הרחובות.

אני חייב להודות שהרגשתי כמו ילד קטן שקיבל ממתק, נסעתי בחיוך ואנשים לא הבינו מה קרה לי.

באותו היום שהייתי צריך להחזיר את הרכב לחבר, נסעתי לאט, אותתי הרבה, ולא חסכתי בדלק. התלהבתי.

לא רציתי לרדת מההגה, לא רציתי לאבד את התחושה של הנהיגה ברכב. רציתי רק עוד ועוד...

אז למה אני מספר לכם את כל זה? כי אני חושב להביא את אותו הרכב. באותו הצבע, אותה הצורה ואותה המנוע.

אז תאחלו לי בהצלחה, אני מקווה להגשים מתישהו את החלום ובעזרת השם שיהיה בקרוב.

אני אצלם את הרכב בהזדמנות הראשונה שתהיה לי ואעלה לכם את התמונות. אולי תבינו למה התלהבתי.

אלעדיקו. :-P

פורסם

זה לא סתם bmw זה 328 לא רכב גדול מאוד אבל המנוע כן.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
אז למה אני מספר לכם את כל זה? כי אני חושב להביא את אותו הרכב. באותו הצבע, אותה הצורה ואותה המנוע.

אז תאחלו לי בהצלחה, אני מקווה להגשים מתישהו את החלום ובעזרת השם שיהיה בקרוב.

אני אצלם את הרכב בהזדמנות הראשונה שתהיה לי ואעלה לכם את התמונות. אולי תבינו למה התלהבתי.

אלעדיקו. :-P

בהצלחה

כיף "לשמוע" את ההנאה שחווית מבעד לשורות שכתבת.

ברור שהרכב מדהים ולא פחות מכך.

אין כמו להגשים חלום - אבל לטובתך, תעשה בירור יסודי אצל אותו חבר לגבי עלויות אחזקה.

אני מניח שיתכן והם לא זולות...בלשון המעטה....אולי אני טועה אבל תבדוק

ושוב בהצלחה

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

הרכבים שחייבים ליהיות לי בשנים הקרובות זה 328 וE36 מאמצע שנות ה80 עם כל הפיצ'קאס ושיחזור עצבני.

ארר ריר נוזל לי על הבוקר:-D.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
שלום לכולם, אז ככה, לחבר טוב שלי יש במוו 328, שנת 99, מדהימה, שמורה ומטופחת.

תעשה לי טובה, כשאתה מביא לעצמך אחת , תרשום גם אותי, גם אני רוצה שיביאו לי רכב כזה.

:lol::twisted:

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

ברשותי 328 E36 שנת 97 לפי דעתי זה רכב מדהים , אם מוצאים רכב שהוא שמור ומטופל בזמן אז האחזקה לא יקרה כל כך , ביטוח לדוגמא עולה לי 5400 מקיף+חובה כל נהג מגיל 24.

פורסם

באמת אפשר להגיד שעברתי את חווית הנהיגה המושלמת. באמת השאירה בי חותם שאי-אפשר להחליף אותו.

וברק, טעות שלי. טעיתי בניסוח. אני חושב על לרכוש אחת.* בסדר ? ;)

ולפי מה ששאלתי אותו אם הרכב שמור ומטופל בזמן האחזקה שלו לא יקרה. סבירה לכל רכב מפנק.

צריכת דלק נורמלית, ביטוחים לא יקרים. וחלקים - נו טוב, לכל דבר יש פלוס ומינוס.

פורסם

אוטומטית :cry:

או

ידנית :sissies:

זו השאלה ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
הרכבים שחייבים ליהיות לי בשנים הקרובות זה 328 וE36 מאמצע שנות ה80 עם כל הפיצ'קאס ושיחזור עצבני.

ארר ריר נוזל לי על הבוקר:-D.

E36 יש רק משנת 1992. לפני זה הייתה E30.

פורסם
אוטומטית :cry:

או

ידנית :sissies:

זו השאלה ?

אוטומט. ופעם ראשונה בחיים שלי, אני באמת יכול להגיד שעדיף אוטומט.

אתה כל כך נהנה מהנהיגה ומהנסיעה, שאתה רק רוצה להתפנק. לא רוצה להתעסק בהילוכים.

פורסם
E36 יש רק משנת 1992. לפני זה הייתה E30.

מודה לך על התיקון

אכן התכוונתי לצורה הישנה יותר שנראית לי כמו קלאסיקה מוטורית.

האם ידוע לך אם בשנים של E30 היו אמצעי בטיחות כלשהם במרכב הרכב ? כגון ,כריות אויר ,ABS וכו'.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
אוטומט. ופעם ראשונה בחיים שלי, אני באמת יכול להגיד שעדיף אוטומט.

.

טוב

נסחפת

לא נהגת בכזו ידנית אז אין לך ראיה לאמר זאת

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ברשותי E36 שנת 94 ידנית

פשוט כיף לנסוע בא

ואני לא מצטער לרגע שרכשתי אותה =]

חיית הלילה שלי:

BMW 316I '94