Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לקנס חניה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.:-)

היום חניתי ברחוב עלית הנוער 1 בא.ת ראשל"צ (למי שמכיר) באתי למקום אחרי שעה, וראיתי שגררו לי את הרכב:roll:

התקשרתי למוקד ואמרו לי שהרכב אצלהם במגרש שילמתי 186 ש"ח לשחרר את הרכב לא כולל דו"ח על סך 250 ש"ח סעיף 12.

רציתי לשאול האם אפשר לערער על זה. פשוט, שבאתי להחנות שפת המדרכה הייתה צבועה בצבע אפור לכן חניתי אבל לצערי היה תמרור שאסור להחנות ולעצור בתחילת הרחוב ואני החנתי אחרי 4 מכוניות אחרי התמרור:-(

אשמח לעצות והאם יש סיכוי לערער על הדוח? תודה

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

לערער על מה ?

מה התירוץ ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לערער על שלא היה סימון אדום לבן או סימון לבן על פסי המדרכה היה צבוע באפור ואני חניתי בכלל 4 מכוניות אחרי התמרור :roll:

57.jpg

פורסם

נו זה איזור שאסור להחנות בו

פורסם

יודע מה התמרור אומר השאלה שלי היא כזאת,אם יש תמרור כזה אבני השפה לא צריכות להיות צבועות או בצבע לבן או באדום לבן ולא באפור כמו שמותר להחנות?

פשוט שבאתי להחנות חניתי אחרי התמרור 4 מכוניות לכן לא ראיתי אותו.

פורסם

B TON ידוע לך האם במקום שמוצב תמרור כזה לא חייב להיות צבוע אבני השפה בלבן או באדום לבן לפחות?

פורסם

גם אם אין אבני שפה אסור להחנות

פורסם

למרות שחניתי הרבה אחרי התמרור ולא ראיתי אותו:roll: טוב תודה על התשובות אני אערער בכול אופן.

פורסם

הסימון של אדום לבן או כחול לבן או לבן הוא רק מטעמי נוחיות לציבור ולא כי הוא לכשעצמו מחייב.

מה שמחייב זה אך ורק התמרור.

תאורטית יכול להיות תמרור אין עצירה ומדרכה צבועה בכחול לבן - למרות הניגוד והבילבול, מה שקובע זה התמרור.

אני אלך איתך עוד צעד קדימה - בת"א (ואני מניח שגם בערים נוספות) יש הרבה מאוד מדרכות צבועות בכחול לבן ויש לך סיכוי גבוה לקבל דו"ח אפילו אם תחנה שם ותפעיל אמצעי תשלום (איזיפארק/כרטיס חניה וכד'), וכל זאת למה? - כי על התמרור שבתחילת הכביש כתוב שמשעה YY החניה מותרת רק לתושבי האזור בעלי תוית חניה מס' XX.

בחולון יש ברח' חנקין קטע של 20-30 מטר שצבוע בכחול לבן. בתחילת הקטע מוצב תמרור ושם כתוב שהחניה אסורה בין השעות 11:30 ל-13:00. תמיד בשעה 11:35 תמצא שם את פקחי חולון רושמים דוחו"ת לכל אלה ששמחו למצוא מקום חניה רק לא הרכיבו משקפיים לקרוא את התמרור. שוב מה שקובע זה התמרור ולא הסימון.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ממה שזכור לי מלימודי התאוריה, סימנים על המדרכה הם תמרור לכל דבר (ולא רק מטעמי נוחיות לציבור).

הם לא חייבים להופיע בליווי תמרור, ותמרור לא חייב להופיע עם סימון על המדרכה. במידה ויש לפחות אחד מהם, עליך לציית לו, ולראיה יש מקומות רבים שבהם המדרכה מסומנת באדום לבן ללא כל תמרור.

במקרה שהתמרור לא תואם לסימון, אינני יודע מהו הנכון, לכן אקבל את קביעתו של אמיר שליט.

"ai motoare capul doare"

פורסם

בת"א, הרחוב שהוא המשך של שער ויקטור. ישנו תמרור המורה על איסור חניה כ 20 מטר מתחילת הצומת. ה 20 מטר האשונים מותרים ליחניה. התמרור עצמו מוסתר ע"י עץ. שפת המדרכה אפורה (פעם לפני שנה+ מותר היה לחנות שם)

כל בוקר עובר פקח ומחלק מתנות בשווי 250 ש"ח.

ואני עובר ומרחם על אותם אנשים שחוטפים את הדוח הלא מוצדק הזה.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם
בת"א, הרחוב שהוא המשך של שער ויקטור. ישנו תמרור המורה על איסור חניה כ 20 מטר מתחילת הצומת. ה 20 מטר האשונים מותרים ליחניה. התמרור עצמו מוסתר ע"י עץ. שפת המדרכה אפורה (פעם לפני שנה+ מותר היה לחנות שם)

כל בוקר עובר פקח ומחלק מתנות בשווי 250 ש"ח.

ואני עובר ומרחם על אותם אנשים שחוטפים את הדוח הלא מוצדק הזה.

במקרה הזה ניתן לצלם את התמרור המוסתר.

ולהגיש ערעור על הדו"ח.

ירון מאיר

• תוכן חדש...