Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

קניתי לפני חודשיים מאזדה 3 2.0 ושמתי לב שרק אחרי התנעה (אחרי כל התנעה) במעבר הילוכים בין שני לשלישי יש נקישה קלה, אחרי זה אין יותר נקישות רק במעבר הראשון אחרי ההתנעה.

מה זה יכול להיות?

תודה.

פורסם

בגדול, במאזדה 3 יש בעיה של נקישה מהציריות. אבל לרוב זה קורה רק בבלימה ובהאצה. את זה פותרים על ידי החלפת דיסקיות וברגי ציריות.

זה קורה לך רק במהלך נסיעה ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מה המודל של הרכב וכמה ק"מ הוא עבר?

בגדול, בצד האחורי של הגיר ישנו מכסה עם 8 ברגים, מכסה זה מעביר את השמן לבית nצמד רוורס ובית מצמד 3-4 . עד מודל 2007 המכסה הוא מהסוג הישן שהיה קיים עוד בלאנטיס bj , ולטבעות אטימת בית מצמד 3-4 יש נטייה להשבר ואז לגרום לבעיות.

פורסם

לא רוצה להלחיץ אותך אבל הבעייה תמיד מתחילה מקטן. תחילה טבעות אלה מתחילות להתרחב עד שהן יוצאות מהמידה המותרת , השלב הבא יהיה שבר בטבעת העליונה של המכסה ( כך נקרא החלק האחורי בגיר- מכסה אחורי ).

עקוב אחרי עניין זה ואם אתה ממש לחוץ מזה, כנס למוסך לאבחון מעמיק הכולל חיבור לסורק ובדיקת לחצים ע"י שעון לחץ.

העיקר, אל תהיה אתה בלחץ.

פורסם

עשיתי בדיקה לפני קניה ואמרו לי שהכל מצויין!

אני נוסע מחר למוסך מקווה שזה עידכון\איפוס מחשב.

אני יעדכן מחר.

פורסם

היי, הייתי היום במוסך ואמרו לי לאחר בדיקה מעמיקה (גם דרך מחשב הרכב) שמה שאני שומע זה תקין!

האמת היא שהרעש כל כך חלש שרק עם אני ללא רדיו ומאד מרוכז אז אני יכול לשמוע, וזה גם קורה רק במעבר הראשון לאחר ההתנעה.

• תוכן חדש...